Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και άσχετο..παρεκτραπήκατε...εδώ είναι το θρεντ για το γλυστροκέφαλο
έτσι είναι. όταν είσαι βάζελος τις δικές σου τις πουτσες τις ξεχνάς στον κώλο σου.
εμείς πονέσαμε και το καταλάβαμε.
εσάς μάλλον είναι μεγάλη η τρύπα και χωράει κι άλλες
εχεις χορτασει 4αρες ομως φιλαρακι!!!και ξερεις απο ποιον??απο τον sir Takis!!!!!!!...ναι αλλά εγώ δεν τον πήρα ποτέ 7 φορές σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι....πρωταθλητή
δεν εχεις αδικο..απλα μου φαινεται δυσκολο να χασει ο ολυμπιακος..γιατι απλα θα γινει της πουτανας στο ναο...για Χ ψηνομαι και τον βαζελο 2πλο μια κι εχει καβαλησει τρελλο καλαμι....Eγω παιδια δεν ξερω ουτε απο πενταρες ουτε απο εφταρες...αλλα η Αλκμααρ ειναι στο 3,30-3,75 και η Γαλατα στο 2,90-3,30...ενας συνδυασμος των δυο ειναι επι ΔΕΚΑ μ.ο. ...αξιζει?
Φιλε εγω ειμαι απλα φιλαθλος...μπαοκ...και ο ολυμπιακος δεν πειθει...ποσο μαλλον απεναντι σε μια ΟΜΑΔΑ με τα χαρακτηριστικα της αλκμααρ...ειδωμεν...καλη τυχη... ;)δεν εχεις αδικο..απλα μου φαινεται δυσκολο να χασει ο ολυμπιακος..γιατι απλα θα γινει της πουτανας στο ναο...για Χ ψηνομαι και τον βαζελο 2πλο μια κι εχει καβαλησει τρελλο καλαμι....
οι παλιες καλες εποχες που αναπολω οπως και μου τις θυμησανε καποιοι αλλοι ομοιδεα τες μου απο ενα thread που σχετικα προσφατα ανεβηκε "θυρα 7 δεκαετια 80 και μετα"
Δηλαδή για να καταλάβω τώρα.Πες ότι τελικά φεύγει ο Τιμούρης,που θα φύγει,και κάνει πρόταση ο Κρόκους στον προπονηταρά τον Λεμονή,που μάλλον θα του κάνει.
Ο Λεμονής τώρα,ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ,όπως έκανε με την Ξάνθη,και θα πάει στον γαύρο,που τον έχει σουτάρει σαν κοπρόσκυλο ήδη 2 φορές ο Θείος;
δηλαδή σαν προσωπικότητα ο κόουτς Λεμονής,δεν έχει ούτε τσίπα,ούτε εγωισμό,έστω τον στοιχειώδη;