Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μόνο αν ο προπονητής δεν είναι Ισπανός.δηλαδη περιστροφα θα ειχανε βγει αν δεν περναγανε τσαμπιονς λιγκ???
Μόνο αν ο προπονητής δεν είναι Ισπανός.δηλαδη περιστροφα θα ειχανε βγει αν δεν περναγανε τσαμπιονς λιγκ???
Στον καραφλό αναλογεί μέρος του κραξίματος,
δε βλέπω όμως να κράζει κανείς τους παίκτες.
Ο Γκαλέτι, ο Ντουντού και ο Ντιόγκο παίζουν τα παπάρια τους,
ενώ παίρνουν από 1εκ (τσε βάλε...). Μήπως έχουν κάνει κλίκα να διώξουν τον
καράφλα μια ώρα αρχίτερα επιδή τόλμησε να ρίξει πάγκο στον Ντιόγκο;
θυμάμαι που ο Λεμονής είχε πει κάποια στιγμη πως το γκαζόν ήταν ακούρευτο μετά από ένα παιχνιδι.
και γελούσαμε....
μετά κάναμε την πορεία στην Ευρώπη
Τώρα ο γλύστρας είπε πως η καβάλα είχε κάποιους ταχείς παίκτες.
Εγώ πάντως ξαναγελάω. Γιατί αν φοβάσαι την Καβάλα με τους 2-3 γρήγορους, τι θα κάνεις με τις ομάδες που τους έχουνε ΟΛΟΥΣ γρήγορους; Την προσευχή σου;
Ωστόσο στην Ευρώπη το ταμπούρι μπορεί να του βγει. Τι θεμα είναι να μην καταλάβει αργά πως εντός πρέπει να παίζουμε και λίγο επίθεση. Το θέμα είναι να καταλάβουνε και οι παίκτες πως με το να φταρνίζονται δεν βάζουνε γκολ.
Τα υπόλοιπα που λέει ο τομασσο....ειναι απλά η απόδειξη πως το να είσαι Ολυμπιακός είναι διαφορετικό. Ούτε μια ισοπαλία δεν δεχόμαστε...
γιαυτό αρρωσταίνουμε
αλλα΄επίσης δεν τα ρίχνουμε στους άλλους. Εμένα ένα μόνο μου τη δίνει εκτός από την ομάδα μου. Να παίζει ο άλλος με βρώμικα μαρκαρίσματα. αλλά αυτό είναι άσχετο με την παρούσα κατάστα
ση. Αυτό ήταν πέρσι.
Ε ψιτ, τιτάνα, τα συλλαλητήρια τι τα κάνατε αφού είχατε υπομονή; Μήπως επειδή δεν είχατε υπο-μουνί να ξελαμπικάρετε;χειροτεροι απο τους βαζελους θα γινετε..
αυτοι τουλαχιστον ειχαν τιτανια υπομονη να ανεχονται αγορασμενα πρωταθληματα τοσα χρονια.
ρε φιλαρακο εμεις εχουμε περασει τοσα που δεν φανταζοσαστε (κοσκω,σαλιαρελης),αλλα ποιο ευκολα θα διαλυθει το ελληνικο κρατος παρα ο ΘΡΥΛΟΣ.καλα φαντασου αυτο εγινε για μια ισοπαλια μετα απο τοσες νικες!@!!
κατσε να χανετε βαθμους ετσι για καμμια 5ετια και θα σου πω εγω..
χειροτεροι απο τους βαζελους θα γινετε..
αυτοι τουλαχιστον ειχαν τιτανια υπομονη να ανεχονται αγορασμενα πρωταθληματα τοσα χρονια.
εσεις αμα δεν παρετε το πρωταθλημα για 1-2 χρονια θα τους εκτελεσετε ολους
και μετα θα διαλυθειτε ;)
ρε φιλαρακο εμεις εχουμε περασει τοσα που δεν φανταζοσαστε (κοσκω,σαλιαρελης),αλλα ποιο ευκολα θα διαλυθει το ελληνικο κρατος παρα ο ΘΡΥΛΟΣ.
δεν μιλαω για τους παλιους γαυρους.
μιλαω για τα νεο γαυρακια.
αυτοι και οι νεοπλουτοι.'
φαντασου ενα παιδι απο τα 14 μεχρι τα 27 του εχει δει τον ολυμπιακο μονο πρωταθλητη.
φανταζεσαι τι ψυχολογικα σοκ θα παθει αν δεν παρει πρωταθλημα πχ για 3-4 χρονια.δεν μιλαω για 9 ετια
για να μην εχουμε ανακοπες.
θα τρελαθουνε.θα τρεχουνε σε ψυχολογους και θα κηνυγανε να τους σκοτωσουνε.
αυτα κανουν τα αγορασμενα πρωταθληματα..
δημιουργουν την ψευδαισθηση της υπερομαδας και της αιωνιοτητας..
Τα βαζελάκια? Αυτά που μόνο ένα Δούρειο Πρωτάθλημα είδαν? Που δεν έχουν σηκώσει κεφάλι? Που δεν έχουν δει χαρά? Που είναι μόνο για φάπες και που χαίρονται μόνο με τα δικά μας παραστρατήματα?
Αλήθεια, στα βαζελάκια αυτά τους σηκώνεται? Πως θα αντιδράσουν ΑΝ ύστερα από τόσα χρόνια πούτσα και πίκρα βρεθούν αυτοί στη θέση του καβαλάρη? ΠΟΙΟΣ ψυχίατρος θα μπορέσει να τα συγκρατήσει? Υστερα από τόση πούτσα γίνεσαι ποτέ γαμιάς??
αν η σεξουαλικη διαθεση καποιου με μια γυναικα καθοριζεται απο το ποδοσφαιρο τοτε
ειναι καμμενος απο χερι ..
φευγεις απο το θεμα..
οι γαυροι να δουμε ποσα ψυχολογικα σοκ θα παθουν
αν δεν παρουν για μια 5ετια πρωταθλημα..
ανυπομονω να δω την καταληξη τους..
θα χει πλακα
αν η σεξουαλικη διαθεση καποιου με μια γυναικα καθοριζεται απο το ποδοσφαιρο τοτε
ειναι καμμενος απο χερι ..
φευγεις απο το θεμα..
οι γαυροι να δουμε ποσα ψυχολογικα σοκ θα παθουν
αν δεν παρουν για μια 5ετια πρωταθλημα..
ανυπομονω να δω την καταληξη τους..
θα χει πλακα
Βάλε μπιπ στο "ψυχολογία"!!!Σαφώς και η σεξουαλική διαθεση δεν καθορίζεται από το ποδόσφαιρο...ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ όμως (και)από την ψυχολογία του, και εσείς από ψυχολογία πάντα γαμημένη την είχατε
Βάλε μπιπ στο "ψυχολογία"!!!
μπα...έχουμε περάσει και πέτρινα χρόνια.καλα φαντασου αυτο εγινε για μια ισοπαλια μετα απο τοσες νικες!@!!
κατσε να χανετε βαθμους ετσι για καμμια 5ετια και θα σου πω εγω..
χειροτεροι απο τους βαζελους θα γινετε..
εσεις αμα δεν παρετε το πρωταθλημα για 1-2 χρονια θα τους εκτελεσετε ολους
και μετα θα διαλυθειτε ;)