ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.167
- Πόντοι
- 5.006
ΟΧΙ
ΟΧΙ
Αν υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος αποφασίσει να αποχωρήσει, θα θέλατε τον μεγα Άδωνι για πρωθυπουργό;
Και πιο πίσω ακόμη στον τερρυ χρυσό μη σου πω..
Θα έπρεπε να προσκυνάμε τον Άδωνι για την προσφορά του στην ΕλλάδαΨήφισα ΝΑΙ και είμαι περήφανος
Εγώ τον ψηφίζω χρόνια τύπε....πηγαίνω τακτικά εθελοντής όταν κάνει προεκλογικό αγώνα....έχω αφίσα του στο δωμάτιο μου και αφίσα της μανολίδου επίσηςΘα έπρεπε να προσκυνάμε τον Άδωνι για την προσφορά του στην Ελλάδα
Είναι συνώνυμο με το να ρωτάς αν θελουμε να μας γαμησει αλυσοπρίονο …Αν υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος αποφασίσει να αποχωρήσει, θα θέλατε τον μεγα Άδωνι για πρωθυπουργό;
Είναι αριστος γνωστής οικονομικών, φιλοσοφίας και ιστορίαςΕίναι συνώνυμο με το να ρωτάς αν θελουμε να μας γαμησει αλυσοπρίονο …
Στα οικονομικά πως να τα αποκρύπτει και να κάνει μπίζνες κάτι από το τραπέζι .Είναι αριστος γνωστής οικονομικών, φιλοσοφίας και ιστορίας
Τώρα πληρώνεις golden boys φεύγουν από την εταιρεία τους, πάνε μια τριετία στο δημόσιο σαν διοικητές οργανισμών, σύμβουλοι, επιστημονικοί συνεργάτες, υπουργοί κτλ. Τα παίρνουν παχουλά (μισθοί, bonus, πιστωτικές κάρτες με απεριόριστο υπόλοιπο) κάνουν τα ντίλια τους και επιστρέφουν στη "βάση" τους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, παγκόσμιο φαινόμενο είναι. Το φαινόμενο της "περιστρεφόμενης πόρτας" λέγεται.Ο μόνος που τα έλεγε έξω από τα δόντια υπέρ των μνημονίων. Χωρίς τα μνημόνια ακόμα θα ταίζαμε τα κρατικοδίαιτα λαμόγια. Οι προηγούμενες γενιές που ψηφίζαν θα έπρεπε να ψάχνουν να κρυφτούν
@dimigoallΕγώ τον ψηφίζω χρόνια τύπε....πηγαίνω τακτικά εθελοντής όταν κάνει προεκλογικό αγώνα....έχω αφίσα του στο δωμάτιο μου και αφίσα της μανολίδου επίσης
πιστεύω ότι ΜΟΝΟ αυτός είναι καλό παιδί![]()
Έχεις να παραθέσεις κάποια ονόματα;Τώρα πληρώνεις golden boys φεύγουν από την εταιρεία τους, πάνε μια τριετία στο δημόσιο σαν διοικητές οργανισμών, σύμβουλοι, επιστημονικοί συνεργάτες, υπουργοί κτλ. Τα παίρνουν παχουλά (μισθοί, bonus, πιστωτικές κάρτες με απεριόριστο υπόλοιπο) κάνουν τα ντίλια τους και επιστρέφουν στη "βάση" τους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, παγκόσμιο φαινόμενο είναι. Το φαινόμενο της "περιστρεφόμενης πόρτας" λέγεται.
Αυτά τα αστεία συνήθως αναρτώνται Κυριακή.Αλλα με ανήσυχη το ποσοστό του ΝΑΙ και αναρωτιέμαι έχουν επισκεφθεί νοσοκομείο να δουν τα χάλια , εκτός και υπάρχουν τόσοι πολλοί βολεμενοιΑν υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος αποφασίσει να αποχωρήσει, θα θέλατε τον μεγα Άδωνι για πρωθυπουργό;
Και γαμάει ωραίο μουνιΕίναι αριστος γνωστής οικονομικών, φιλοσοφίας και ιστορίας
Νεκτάριος διοικητής ΙΚΑ επί Σημίτη. Γκεσούλης ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου φροντιστηρίου της Θεσσαλονίκης, υφυπουργός παιδείας επί Σημίτη. Πανταλάκης, τελευταίος διοικητής Αγροτικής Τράπεζας, πριν αναλάβει ήταν στην Πειραιώς. Θες κι άλλα;Έχεις να παραθέσεις κάποια ονόματα;