Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
998μεχρι τοτε δεν μας λυνετε την απορια γιατι καπου πρεπει να τον ακουμπησουμε & εμεις???
998μεχρι τοτε δεν μας λυνετε την απορια γιατι καπου πρεπει να τον ακουμπησουμε & εμεις???
Το ποιος ειναι η οχι Δημοκρατης ΔΕΝ εχει σημασια σε ΑΥΤΟ το ζητημα.Εάν διαφωνούμε στο πόσο "δημοκρατικό" είναι το Ιράν, τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Γιατι?Ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ βαρεμενοι οι Ιρανοι?Εγώ θα παραμείνω στο εξής: επειδή οι βαρεμένοι Ισραηλίτες έχουν πυρηνικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσουν και οι βαρεμένοι Ιρανοί.
Οχι.Τα Κρατη δρουν παντα ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ στις μεταξυ τους σχεσεις.Δεν πιστεύω ότι ο τρόμος είναι η λύση. Εδικά όταν μιλάμε για ηλίθιους και τυφλούς (both sides).
Το Ισραηλ δεν υπολογιζει παρα μονο την παρτη του.Προσωπικά είμαι βέβαιος, ότι θα έρθει η ημέρα που το Ισραήλ θα σταθεί απέναντι στην Δύση και εκεί θα κλάψουν μανούλες.
Επεκτεινοντας την λογικη που λεει οτι τα εσωτερικα τους ζητηματα δεν ειναι ΜΟΝΟ δικο τους θεμα...Και θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Δεν είναι εσωτερικό τους θέμα μόνο (both sides).
Από την στιγμή που οι αποφάσεις τους στην εξωτερική πολιτική (το μαρκύ χέρι της ξέρεις ποιο είναι) επηρεάζουν ίσως όλον τον κόσμο, έχουμε λόγο όλοι.
Θεώρησέ με ρατσιστή ή ότι θες, και οι δύο τα ίδια σκατά είναι.Γιατι?Ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ βαρεμενοι οι Ιρανοι?
Αδιαφορώ τι λένε οι ΗΠΑ. Εμείς εδώ στας πολιτισμένας Ευρώπας δεν γουστάρουμε να έχει πυρηνικά κανένας.Μα αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ λενε και οι ΗΠΑ.
Ειστε επικινδυνοι γιατι ειστε ετσι αλλιως κι αλλιωτικα και ερχομαι εγω ο καλος και σωφρων απ'εξω για να σας εκπολιτισω και εξανθρωπισω να 'ουμε.
Δεν μιλαω τωρα για τα ΣΕΒΑΣΤΑ ανθρωπινα δικαιωματα αλλα για διακρατικες σχεσεις ετσι?
Μην μπερδευομαστε.
Και θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Δεν είναι εσωτερικό τους θέμα μόνο (both sides).
(Στην πολιτσιμένη Ευρώπη δεν ανήκει η Γαλλία και η Αγγλία...χαχαχαχα)
τελικά θα το σταματήσει;
Το Ισραηλ δεν χρειαστηκε μεχρι σημερα τα πυρηνικα(που διαθετει)για να δημιουργησει τα μυρια οσα προβληματα.Εγώ φοβάμαι πιο πολύ τα πυρηνικά του Ισραήλ παρά τα πυρηνικά του Ιράν.
Εχω ξαναβαλει το video οποτε θα δωσω μονο το λινκ.Γίνεται κάποιος να βομβαρδίσει το Ισραήλ για τα παράνομα πυρηνικά που έχει ;
Γίνεται κάποιος να βομβαρδίσει το Ισραήλ για τα παράνομα πυρηνικά που έχει ;
Για τους καταυλακιωτες λενε τιποτε?«εξεγειρώ τα τέκνα σου Σιών επί των τέκνων των Ελλήνων» («Ζαχαρίας» θ΄13-15)
«θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες» («Ιεζεκιήλ» κε΄16-17)
Περιπου αλλα οχι ακριβως.
Ο Αχμανινετζαντ ειναι εξισου εκλεγμενος οσο και ο Νετανιαχου.
Οι Πακιστανοι ειναι φιλοι μαςςςςςςςς......Π 1 : και άλλο μουσουλμανικό κράτος διαθέτει πυρηνικά και είναι ποιο ασταθές από το Ιράν αλλά κανένας δεν λέει τίποτα
Εκτος και εαν στην χωρα αυτη φορανε κελεμπιες,αφηνουν μουσια και δεν τρωνε χοιρινο.Π 3 : κάθε χώρα έχει δικαίωμα στην χρήση πυρηνικών προγραμμάτων για ειρηνικούς σκοπούς, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (μην το ξεχνάτε αυτό)