Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
ελα βρε κουλουρτζη που θα βρίσεις κιόλας μπούληκαι υπαρχει λογος που εβρισα αυτον
ελα βρε κουλουρτζη που θα βρίσεις κιόλας μπούληκαι υπαρχει λογος που εβρισα αυτον
ψοφα πουστη.που στα μισα σου ποστ βριζεις και κοροιδευεις.ελα βρε κουλουρτζη που θα βρίσεις κιόλας μπούλη
εσυ να κάτσεις πίσω.. για να κλωσήσεις τα αβγάνα πατε να πολεμησετε για την πουλημενη σας πατριδα. την ευχη μου να εχετε
ρε φιλε να πολεμησεις για μια πατριδα που νοιαζεται για σενα ναι.αλλα για μια πατριδα που βασιλευει η κλεψια η κοροιδια και η αναξιοκρατια οχιΠατριδα φιλε ειναι οι γονεις σου,τ αδελφια σου , γυναικα σου, οι φιλοι σου , οι ανθρωποι που αγαπας, η πουτανα που ξεχαρμανιαζεις και την πλακωνεις στα γλωσσοφιλα. Γι αυτους και για την περηφανια σου ,αν ποτε χρειαστει, θα πολεμησεις,
αχρειαστος να ναι ο πολεμος αλλα δεν θα καθισουμε να κανουμε και τις κοτες.
μπασταρδε κοφτοεσυ να κάτσεις πίσω.. για να κλωσήσεις τα αβγά
αρπα τη και λουστη.. παλιολινάτσα λουφαδόρε δοσίλογε.. ουστ κόπροπου στα μισα σου ποστ βριζεις και κοροιδευεις.
ουτε τα σκατα μου στο στομα σου δεν αξιζειςαρπα τη και λουστη.. παλιολινάτσα λουφαδόρε δοσίλογε.. ουστ κόπρο
εισαι και φαίνεσαι μούλος
βρες κατι πρωτοτυπο ρε βόθρε.. φαινεται τα χεις δοκιμάσει για να τα εξυμνείς
μπα οχι εσυ μαλλον τα τρως για πρωινοδοκομάσει
μεχρι πριν μερικα χρονια παρελαυναν και οι αναπηροι πολεμου στα καροτσια τουςαμα ειναι να μου τον κόψεις καλύτερα στείλε με στη ηλεκτρική καρέκλα ετσι τη δέχομαι τη θυσία αλλα οχι χωρις πουτσα τη να την κάνω τη ζωι
εισαι πουστολαμογιοΠΑΣ ΚΑΡΦΩΤΗ ΓΙΑ ΒΑΝ.. ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ
Φτάνει που εσύ δίνεις τις τρύπες σου .μεχρι πριν μερικα χρονια παρελαυναν και οι αναπηροι πολεμου στα καροτσια τους
Εσεις ουτε την πουτσα σας δε δινετε ξεφτιλες
αι γαμησου μουνοδουλε οπαδε του γκευ πραιντ εγω πολεμαω και θα πολεμαω μονο για την καβλα μου για κανεναν πουστη σαν τουλογου σουΓεια σου ρε μπουμπουλίνα....να σε χαιρεται η νησάρα σου και τα τρίκαλα :S
Ps
Ζώον γράφεται