Νέα

Θα προτιμουσατε να σας τον κοψουν ή..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα προτιμουσες;

• Να μου τον κοψουν και μεινει η πατριδα ακεραιη.

Ψήφοι: 19 34,5%
  • Να μοιραστουμε τα νησια και να μεινει ο πουτσος μου ολοκληρος.

Ψήφοι: 36 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τα λόγια είναι φτώχια. Εσύ αξίζεις τη θέση του επίτιμου μαλάκα του bou. και να βγαίνει και ένα μπάνεράκι στο προφίλ σου στο παρακάτω ύφος

[move][shadow=red,left]"EIMAI O Peter Van Norden....O ΜΌΝΙΜΟΣ ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ SITE- Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ"[/shadow][/move]

Tελικά το site έχει αρκετά καμένα μέλη,πιο πολύ από ότι ο Κμαν να φανταστείς.
Πίκερ,Σαντ Μαν,Εμπερορ,Σαββίδης,Σούκερ,Ζαν Κλώντ,Δημητράκης,Νικ140 καλά φυντάνια κι αυτοί αλλά ο Πίτερ είναι κάτι σκαλιά πιο πάνω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Tελικά το site έχει αρκετά καμένα μέλη,πιο πολύ από ότι ο Κμαν να φανταστείς.
Πίκερ,Σαντ Μαν,Εμπερορ,Σαββίδης,Σούκερ,Ζαν Κλώντ,Δημητράκης,Νικ140 καλά φυντάνια κι αυτοί αλλά ο Πίτερ είναι κάτι σκαλιά πιο πάνω.
Αστα αδελφέ. Γεμίσαμε ναυάγια

Επισκέπτης
Θυμαστε Σαββατογεννημενες που ειχε μια τρελη αδερφη που χαιροταν που πηγαινε φανταρος; χαχαχαχα

Επισκέπτης
Τα λόγια είναι φτώχια. Εσύ αξίζεις τη θέση του επίτιμου μαλάκα του bou. και να βγαίνει και ένα μπάνεράκι στο προφίλ σου στο παρακάτω ύφος

[move][shadow=red,left]"EIMAI O Peter Van Norden....O ΜΌΝΙΜΟΣ ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ SITE- Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ"[/shadow][/move]
επειτημος γραφεται

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πιστεύεις μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Πούσι?
Δεν ξερω ειλικρινα. Αλλα οταν ενας αμνθρωπος γραφει στα ελληνικα οτι καλο θα ηταν να μας παρουν τη Θρακη , δεν μπορεις παρα να τον ξεχαισεις

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δεν ξερω ειλικρινα. Αλλα οταν ενας αμνθρωπος γραφει στα ελληνικα οτι καλο θα ηταν να μας παρουν τη Θρακη , δεν μπορεις παρα να τον ξεχαισεις

Eντάξει,μιλάμε και για ενα no life άτομο που έχει να βγεί από το σπίτι κάτι χρόνια.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Κατι αδερφουλες σαν εσενα αλβαναρια με σκοπιανικη καταγωγη προερχομενοι απ τα βαθη της Τουρκιας - Μογγολιας που δεν ξερουν ουτε τον πατερα τους τυπε
εγω καταγωγη εχω απο νησι και ο πατερας μου απο τρικαλα ζοον αιντε μαλακα σιγα μη δωσω οτιδηποτε για να κυβερναει ο μητσοτακης και ο τσιπρας αντι του ερτογαν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ένα από τα χειρότερα sites για ενημέρωση περί των εθνικών θεμάτων. Παραμύθα, παραπληροφόρηση, τρελό κλέψιμο άρθρων από άλλα sites που τα παρουσιάζει ως δικά του αποκλειστικά και το καλυτερο φερέφωνο των Τουρκικων ΨΕΠ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Εισαι εξαιρετικός παπάρας.
Αναρωτιέμαι αν το προσπαθείς ή σου βγαίνει φυσικά....
Δεν τον έχεις καταλάβει ακόμη; Ένα απατριδο @ρχιδι αντιφα είναι, ψυχο-γιωτάς πρακτοράκι των μεμετηδων. Απορώ με τις προδοτικές προσβολες προς την πατριδα, πως δεν εχει φαει μπαν ακομη το μ@υνόπανο που προκαλεί..

Επισκέπτης
Δεν ξερω ειλικρινα. Αλλα οταν ενας αμνθρωπος γραφει στα ελληνικα οτι καλο θα ηταν να μας παρουν τη Θρακη , δεν μπορεις παρα να τον [size=15pt]ξεχαισεις[/size]
εσεις καλο ειναι να σκοτωθειτε για εμας τους αρχοντους. Για τι αλλο ειστε χρησιμοι;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.429
Πόντοι
17.885
Δεν υπάρχει αγάπη για την πατρίδα. Η αγάπη είναι αίσθημα αμοιβαίο. Ας μην αναφερθούμε στο τι κάνει η πατρίδα για μας.
Έρωτας για την πατρίδα υπάρχει. Όπου έρωτας το μονόπλευρο συναίσθημα στο οποίο ο ένας αδιαφορεί και ο άλλος λιώνει (αμοιβαίος έρωτας = αγάπη)
Θα έπρεπε να πολεμήσω για την πατρίδα μόνο και μόνο γιατί όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία είναι εδώ και τίποτα άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom