Νέα

Θα πληρώνατε 2 ευρώ για να δείτε ένα 20λεπτο video;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Οι συναδελφοι εχουν δικιο, στο νετ υπαρχει αφθονο πορνο τζαμπα.
Αυτο που παραβλεπουν ομως ειναι οτι υπαρχουν και αφθονοι χρηστες οι οποιοι δεν μπορουν να το βρουν και ειναι προθυμοι να πληρωσουν γι αυτο.
Επειδη αυτοι μαθανε τα rapidshare και τα torrent νομιζουν οτι μπορουν να τα μαθουν ολοι.

Γι αυτο υπαρχουν οπως λες και αφθονα συνδρομητικα site που μεγαλουργουν.
Η Ελλαδα ειναι μικρη αγορα σε ολα. ο μονος τροπος για να πετυχεις κατι ειναι να εχεις Ελληνιδες (ή εστω να μιλουν Ελληνικα) και χαμηλη τιμη ωστε ο αλλος να μην το σκεφτεται. Θα πρεπει επισης το site σου να αποπνεει επαγγελματισμο, εμπιστοσυνη και φιλικοτητα προς τον ασχετο χρηστη , αφου αυτον κυνηγας.
Αυτο σημαινει μεγαλη επενδυση και μεγαλη υπομονη μεχρι να δεις φως. Μπορεις να το αντεξεις?
Εδω ο Σειρηνακης με τοσο κεφαλαιο και προβολη και αμφιβαλλω αν εχει βγαλει κανα σοβαρο ποσο.

Αν θες να κυνηγησεις την ξενη αγορα που ειναι τεραστια, πρεπει να βρεις κατι διαφορετικο και να ανταγωνιστεις τα μεγαθηρια του χωρου απο τα οποια οσο να ναι εχει κορεστει η αγορα.

Γενικα αν δεν σκοπευεις να επενδυσεις μεγαλο κεφαλαιο, ιδιως σε διαφημιση μην το δοκιμασεις.

Θα είναι μόνο με ελληνίδες της διπλανής πόρτας. Άντε και κάποιες που είναι χρόνια στην Ελλάδα και μιλούν ανεκτά ελληνικά. Και φυσικά η χαμηλή τιμή σε συνδιασμό με την ποιότητα εικόνας-ήχου αλλά και το όλο επαγγελματικό στήσιμο είναι δεδομένη προυπόθεση. Όμως θα είναι com και όχι gr. To κεφάλαιο θα είναι σίγουρα ικανό να καλύψει τα παραπάνω....

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Και επειδή με ενημέρωσαν ότι μπορεί να με κόψουν οι διαχειριστές, ζητώ συγνώμη αν έχω παραβεί τους κανόνες του forum. Δεν κάνω καμμία διαφήμιση αφού δεν έχω αναφέρει καν το όνομα του site. Απλά τις γνώμες σας ήθελα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τοτε επενδυσε σε διαφημιση, να μαθει και ο τελευταιος ασχετος 50αρης οτι μπορει με 2-3 click και 2Ε να μιλησει με μια γυμνη 20χρονη Ελληνιδα και να τον παιξει.

Το μονο θετικο για σενα στη χρονικη συγκυρια ειναι οτι ετσι σκατα οπως πανε τα κλαμπ κλπ σε κανα 6μηνο θα βρισκεις ευκολα πρωην χορευτριες, μπαργουμαν, σερβιτορες κλπ που ειχαν συνηθισει στο ευκολο χρημα, για να κανουν τα μοντελα μπροστα στις web cams.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ειχαμε φιλτατε. 56κ αν θυμαμαι καλα και καποιοι πλουσιοι ειχαν 90
:2funny: :2funny: :2funny:

56κ αλλα αν κατεβαζα με 7-10κ (Σ.Κ. συνηθως) πεταει το ιντερνετ ελεγα !  :cheesy:

και τωρα κατεβαζω με 1Μ  και λεω σερνεται.. αλλες εποχες.. υπηρχαν μεν βιντεο samples 500-600kb και ελεγα σιγα μη περιμενω 1 ωρα να κατεβει το βιντεο..  :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
56κ αλλα αν κατεβαζα με 7-10κ (Σ.Κ. συνηθως) πεταει το ιντερνετ ελεγα !  :cheesy:

και τωρα κατεβαζω με 1Μ  και λεω σερνεται.. αλλες εποχες.. υπηρχαν μεν βιντεο samples 500-600kb και ελεγα σιγα μη περιμενω 1 ωρα να κατεβει το βιντεο..  :grin:
ομως ωραιες εποχες :rockon:

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Τοτε επενδυσε σε διαφημιση, να μαθει και ο τελευταιος ασχετος 50αρης οτι μπορει με 2-3 click και 2Ε να μιλησει με μια γυμνη 20χρονη Ελληνιδα και να τον παιξει.

Το μονο θετικο για σενα στη χρονικη συγκυρια ειναι οτι ετσι σκατα οπως πανε τα κλαμπ κλπ σε κανα 6μηνο θα βρισκεις ευκολα πρωην χορευτριες, μπαργουμαν, σερβιτορες κλπ που ειχαν συνηθισει στο ευκολο χρημα, για να κανουν τα μοντελα μπροστα στις web cams.

Καμμία σχέση με web cams. Και στο πρώτο site που θα βάλω διαφήμιση όταν θα είμαι έτοιμος θα είναι το bourdela. Αν δεν προσέξουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Επειδή ετοιμάζω ένα site για ενήλικες, θέλω την άποψή σας στην ερώτηση μου. Θα υπάρχει φυσικά και η μηνιαία συνδρομή για όποιον θέλει, αλλά θα μπορεί να παρακολουθεί κάποιος και επιλεκτικά ότι θέλει.
Εννοείται ότι θα μπορεί να το βλέπει όσες φορές θέλει και όχι μόνο μια.
Κάθε ιδέα δεκτή....

Δεν θα πιασει το concept....

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Επειδή ετοιμάζω ένα site για ενήλικες, θέλω την άποψή σας στην ερώτηση μου. Θα υπάρχει φυσικά και η μηνιαία συνδρομή για όποιον θέλει, αλλά θα μπορεί να παρακολουθεί κάποιος και επιλεκτικά ότι θέλει.
Εννοείται ότι θα μπορεί να το βλέπει όσες φορές θέλει και όχι μόνο μια.
Κάθε ιδέα δεκτή....
Θα αγοραζες ποτε ψυγειο στο Βορειο Πολο,

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
μεσομακροπρόθεσμα τα πάντα στο νετ θα γίνονται επί πληρωμή. Αναρωτιέμαι rainbow, αν έχεις υπολογίσει τα κόστη του bandwoth που απαιτεί ένα τέτοιο εγχείρημα, με το δεδομένο ότι επιθυμείς καλή ανάλυση στην εικόν, αξιοπρεπεή ήχο κλπ. Η ιδέα δεν είναι κακή, άλλωστε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ελληνικό. Φοβάμαι πάντως πως το κόστος δεν είναι τόσο μικρό όσο αρχικά υπολογίζεις, αφήνω που οτιδήποτε για να τσουλήσει πρέπει πρώτα να παρέχεται δωρεάν. Όσον αφορά παγκόσμια χρήση, όντως δύσκολο να τα βάλει κανείς με τους πολύ μεγάλους, αλλά μπορεί κάλλιστα να πουλήσει εξωτισμό (see, sex and sun). Εκέι βάβαια μαπίνει το κόστος δίγλωσσου ή πολύγλωσσου site.. Οι γκέι επίσης είναι αξιοπρόσεκτο target group. Πολλά τα θέματα, rainbow κοίτα τα pm σου και αν θες , λες. Καλή επιτυχία έτσι κι αλλιώς.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αν ηταν να δωσω 2 ευρω θα τα εδινα σε κανα cam show...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
2 ευρά για ένα (και λιγότερο) έργο είναι πάρα πολλά.
Στο βιντεοκλάμπ (της γειτονιάς μου) νοικιάζουν 1,5 ευρώ τη βδομάδα.

Επίσης πολλά είναι τα λεφτά που ζητάνε τα webcams για να δεις τη γκόμενα να κωλοτρίβεται στην κάμερα της.
Κάτι σαν 2-3 ευρώ το session νομίζω κοστίζουν.

Αν ήταν 20 λεπτά θα το συζήταγα. Γιατί κι αν έβγαινε μάπα το καρπούζι, θα έλεγα "εν τάξει, 0,20 έχασα".

Το μυστικό για να κονομήσεις από τέτοιες δουλειές (και να πάρεις το εκατομμύριο) είναι να βγάλεις 0,20 από 5.000.000 users, όχι 10 ευρώ από 100.000 users.

Εκεί βρες την άκρη, να σε παρεδεχτώ.

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.506
Πόντοι
10.690
με 2 ευρώ μπορείς καλέ να ψηφίσεις για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ!!!  :2funny:

Επισκέπτης
Μπορεις να βρεις παντου δωρεαν πραγματα αρα γιατι να πληρωσω για να δω το βιντεο σου?....Θα αξιζε μονο αν ηταν κατι σπανιο ας πουμε να γαμιετε η γειτονισα μου ή κατι αναλογο!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
με 2 ευρω τρωω ενα πιτογυρο...δυστηχως  οχι σαλατα,αλλα κ παλι καλα ειναι...2 ευρω για βιντεο,νο θενκς,,,, :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom