Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Ai Shinozaki born 1992 in Tokyo, Japanασφαλώς
(1.60m, 59kg) Big Natural Hangers
Ai Shinozaki born 1992 in Tokyo, Japanασφαλώς
χέστηκα για το τι πιστεύουν οι γύρω μου! η πρώην μου ήταν συνοδός και camgirl...ρουμάνα...μουρμουρούσε όμως για τις άλλες...είχαμε και ζήλιες από πάνω...κατάλαβες κύριε;...η Φιλιππινέζα δεν κάνει κανένα πρόβλημα τύπε...ειδικά αν στέλνεις κανένα χαρτζιλίκι στην οικογένεια της!!...
...για τα μυαλά των γύρω σου όμως θα είναι αρκετά δυσκολοχώνευτη!!!...
...δεδομένου λοιπόν ότι σχεδόν μόνο από εκεί θα έχεις προβλήματα...αν το επιχειρήσεις με Φιλιππινέζα...τότε θα πρέπει να είσαι πολύ κατασταλαγμένος και σίγουρος για αυτά που θες από την ζωή σου...και να έχεις ξυρίσει καλά τα αρχίδια σου...
Οι γκεισες πρεπει να ειναι απιστευτες!Έχω πάει με Κινέζα και Κορεάτισσα.
Με Ιαπωνέζα δεν είχα την τύχη yet!
Ναι, υποτίθεται ότι σε όλη τους την ζωή εκπαιδεύονται για αυτό το πράγμα!Οι γκεισες πρεπει να ειναι απιστευτες!
...γνωστό το έργο τύπε...χέστηκα για το τι πιστεύουν οι γύρω μου! η πρώην μου ήταν συνοδός και camgirl...ρουμάνα...μουρμουρούσε όμως για τις άλλες...είχαμε και ζήλιες από πάνω...κατάλαβες κύριε;
Δυσκολο και να ειναι και ομορφη αδυνατο.Θα πηγαίναμε αν βρίσκαμε καμιά εδώ στην Αθήνα...
αφού έτσι σκέφτονται οι πουτάνες...ότι αυτή ρισκάρει άμαν το δώσει έτσι...αυτό με την ζήλια όμως δεν το έπιασα ακόμη..τελωσπάντων...γνωστό το έργο τύπε...
...μου θύμισες ιστορία μου με ένα μολδαβάκι...που ενώ στις καλές εποχές το πηδούσαν 30 καθημερινά στην βάρδια της...δεν ήθελε να πηγαίνω με άλλη εγώ!!...επειδή αυτή μου το έδινε ακάποτα...οπότε θεωρούσε ότι αυτή ρισκάριζε!...ενώ εγώ ήμουν ασφαλής!!...
Εύκολα εχω ακούσει τα καλύτεραΘα κάνατε σεξ με ασιατησα
...τηλεφωνο τύπε?!?...Φρέσκο πράγμα κατευθείαν από Ασια
μα καλα δεν ειναι τρομερο που δεν υπαρχουν ασιατισες πουτανες στην ελλαδα,2 δις μονο εχει η κινα,κανονικα θα επρεπε να ειμαστε τιγκα στα σχιστοματικα πουτανακια να πουμε!Εύκολα.
Γνωρίζει κάποιος που θα βρούμε κορίτσι απο την ασία. Ευχαριστώ.
Η αριστερη στη φωτο ειναι Φιλλιπινεζα σιγουραΦρέσκο πράγμα κατευθείαν από Ασια
Τυπε σκεψου οτι καθε παραλια της Ελλαδα εχει τουλαχιστον 2 ασιατισες μασερ!!!μα καλα δεν ειναι τρομερο που δεν υπαρχουν ασιατισες πουτανες στην ελλαδα,2 δις μονο εχει η κινα,κανονικα θα επρεπε να ειμαστε τιγκα στα σχιστοματικα πουτανακια να πουμε!
οι οποιες γαμιουνται κιολας ?Η αριστερη στη φωτο ειναι Φιλλιπινεζα σιγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε σκεψου οτι καθε παραλια της Ελλαδα εχει τουλαχιστον 2 ασιατισες μασερ!!!
Και εχουμε τοσες παραλιες...
καλα αυτη εχει βγει μεσα απο μανγκα!!!!Aika Yumeno