Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.567
- Πόντοι
- 6.186
κινεζα εγωΤι εθνικότητα τύποι?
κινεζα εγωΤι εθνικότητα τύποι?
...για κινέζα δεν το έψαξα καν φίλε...φιλιππινεζες φίλε πολλές στο subic bay εάν ξέρεις. αλλά παντρεύτηκα κινεζα
Ξέρω κάποιες καλά μουνακια αλλά δεν εκδίδονται...oι φιλιππινέζες και γενικά οι ασιάτισσες που μένουν Ελλάδα είναι σάπιες τύπε...
...δεν αξίζει να ασχοληθείς...
...αυτές που εκδίδονται μένουν στην χώρα τους...Ξέρω κάποιες καλά μουνακια αλλά δεν εκδίδονται
εγώ ζούσα κίνα 2 χρόνια περίπου...για κινέζα δεν το έψαξα καν φίλε...
...μόνο φιλιππίνες ασχολήθηκα...γιατί μου άρεσε η νοοτροπία τους...
...ε...ζούσες εκεί...οπότε ήταν σχετικά εύκολο για σένα...εγώ ζούσα κίνα 2 χρόνια περίπου
Αυτό το εξωτικό που έχουν είναι τρέλα. Αρκεί να μην είναι σαν ξωτικά.Με τα χίλια, αν δω Κινέζα, Κορεατισσα και γενικά σχιζοματισα φτιάχνομαι τρελά
Φιλιππίνες εχω μείνει 5 μήνες , ωραία ήταν κ φτηνά πολύ...ε...ζούσες εκεί...οπότε ήταν σχετικά εύκολο για σένα...
...εγώ έπρεπε να γυρίσω όλες τις Φιλιππίνες...και να κάνω 5 ταξίδια μέχρι τελικά να την βρω και να την φέρω...
...ωραία δεν θα το έλεγα...πολύ υγρασία ρε φίλε...Φιλιππίνες εχω μείνει 5 μήνες , ωραία ήταν κ φτηνά πολύ
Το θέμα ειναι αν παντρευτείς εκει δε χωρίζεις δεν υπάρχει διαζύγιο.....ε...ζούσες εκεί...οπότε ήταν σχετικά εύκολο για σένα...
...εγώ έπρεπε να γυρίσω όλες τις Φιλιππίνες...και να κάνω 5 ταξίδια μέχρι τελικά να την βρω και να την φέρω...
ωραία στρατηγική! δεν κάνει κανένα πρόβλημα; μου το πρότειναν και εμένα φίλοι μου...εγώ κύριοι την ασιάτισσα δεν την πήδηξα...
...την παντρεύτηκα...για να πηδάω τις σλάβες με την ησυχία μου!!!...
Αληθεια;Το θέμα ειναι αν παντρευτείς εκει δε χωρίζεις δεν υπάρχει διαζύγιο..
μια χαρά είναι, σιγκαπουρη να δεις τι γίνεται, νιώθεις την ανάσα να κατεβαίνει...ωραία δεν θα το έλεγα...πολύ υγρασία ρε φίλε...
...09:00 το πρωϊ και με έπνιγε η υγρασία...έλεος!!...
ποιος τα λέει αυτά?Το θέμα ειναι αν παντρευτείς εκει δε χωρίζεις δεν υπάρχει διαζύγιο..
...για αυτούς εκεί...δεν υπάρχει διαζύγιο όπως το ξέρουμε...Το θέμα ειναι αν παντρευτείς εκει δε χωρίζεις δεν υπάρχει διαζύγιο..
Το θέμα ειναι αν παντρευτείς εκει δε χωρίζεις δεν υπάρχει διαζύγιο..