Νέα

Θα παραβαίνατε μια απ' τις αρχές σας για να κερδίσετε μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Κάποιοι αρπάζουν...και κάποιοι απλά τους κοιτάζουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχθες η κοπελια ειχε ερθει στο μαγαζη με τα ξαδελφια της και ειπιε λιγο παραπανω και χορεψε,και σημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο δικος της την ειπε πουτανα και μεχρι να γυρισει απο την δουλεια να εχει μαζεψει τα πραγματα της
και να φυγει.
Επειδη ξερω οτι δεν θα χωρισουν και θα το ξανασκεφτει ο τυπος, το ερωτημα μου ειναι να κανω να το πω απλα μια πουστια
κατι που βεβαια δεν γουσταρω να κανω,που ειναι σιγουρο οτι θα την διωξει ο δικος της αν μαθει κατι  απο ενα ανωνυμο
ες εμ ες?
τυπε μην το κανεις,και μην πιστευεις οτι σου λεει,ολες τα ιδια λενε,θελω να φυγω,με χτυπαει με απαταει με παραμελει,και ας δουλευει ο μαλακας 2 δουλειες για να τα βγαλει περα,κλασσικες δικαιολογιες που τις λενε ολες οι παντρεμενες-δεσμευμενες,για ενα να εισαι σιγουρος,αν καποια δεν θελει καποιον τον στελνει,δεν λογαριαζουν ουτε εκτιμουν τιποτα

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε τα ίδια λεμε, δε σου λεω κατι διαφορετικό ή οτι δεν είναι δικαίωμά σου. Όποιος είναι τόσο κατασταλαγμένος όμως δε μπαίνει σε διλήμματα τύπου εμ εμ ες και τέτοια κουλά  ;)
Νταξει ρε φιλος μια μαλακισμενη σκεψη περασε απο το μυαλο μου δεν επεται οτι θα το κανω.Και για να εξηγουμε το ες εμ ες δεν θα ηταν του τυπου φιλε βγαζεις κερατα,αλλα θα ηταν περισσοτερο σαν συμβουλη στον ιδιο δηλαδη θα του εγραφα προσεχε τους φιλους σου.
Γιατι η ολη φασαρια εγινε γιατι η κοπελια ηπιε παραπανω και στο μαγαζη ηταν δυο φιλοι του τυπου,οι οπιοι προσπαθησαν ο καθενας με τον τροπο του να την πηδηξουν,και ο τυπος της ειπε φυγε απο το σπητι γιατι με εκανες ρεζιλη στους φιλους μου.
Ηταν η δευτερη φορα  στην ζωη της που η κοπελα μεθυσε.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε μην το κανεις,και μην πιστευεις οτι σου λεει,ολες τα ιδια λενε,θελω να φυγω,με χτυπαει με απαταει με παραμελει,και ας δουλευει ο μαλακας 2 δουλειες για να τα βγαλει περα,κλασσικες δικαιολογιες που τις λενε ολες οι παντρεμενες-δεσμευμενες,για ενα να εισαι σιγουρος,αν καποια δεν θελει καποιον τον στελνει,δεν λογαριαζουν ουτε εκτιμουν τιποτα
Απολυτε δεν το κανω και πιστευω αυτα που κρινω εγω και οχι αυτα που λεει αυτη,μην βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο καζανη

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Απολυτε αναθεωρο, ισως και να εχεις δικιο

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Για την περισταση

Επισκέπτης
εσυ γιατι θες να εισαι με καποια που ενω εχουν γινει τοσα μεταξυ σας, συνεχιζει να ειναι με την επισημη σχεση της; και δεν το σκεφτεται καν να χωρισει. αμα το κανεις και το στειλεις το μηνυμα, τοτε το πιθανοτερο ειναι να στραφει σε σενα, αλλα εσυ θα το ευχαριστηθεις μετα; θα ειναι μαζι σου επειδη την εδιωξε ο αλλος, οχι επειδη το θελησε η ιδια..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ γιατι θες να εισαι με καποια που ενω εχουν γινει τοσα μεταξυ σας, συνεχιζει να ειναι με την επισημη σχεση της; και δεν το σκεφτεται καν να χωρισει. αμα το κανεις και το στειλεις το μηνυμα, τοτε το πιθανοτερο ειναι να στραφει σε σενα, αλλα εσυ θα το ευχαριστηθεις μετα; θα ειναι μαζι σου επειδη την εδιωξε ο αλλος, οχι επειδη το θελησε η ιδια..
Γεια σου βελβι!!
Στην πρωτησου ερωτηση θα μπορουσα να σου απαντησω με πολλα επιχειρηματα,αλλα θα διαλεξω το πιο απλο,απλα επειδη την γουσταρω πολυ.
Δευτερον τελικα το μηνυμα δεν το στελνω,και αν μιλησουμε υποθετικα οτι το εστελνα ποτε δεν θα μαθενε οτι το εστειλα εγω.
Τριτον οχι δεν θα το ευχαριστηθω.
Χθες της ειπα να διακοψουμε, με ακουσε δεν ειπε τιποτα και εφυγε .
Σημερα που την ειδα απεφυγα να την κοιταξω στα ματια,γιατι ηξερα οτι αν την κοιταζα θα ηθελα να την σφυξω στην αγκαλια μου.
Δεν ξερω ποσο θα αντεξω να το κανω αυτο.

Επισκέπτης
Γεια σου βελβι!!
Στην πρωτησου ερωτηση θα μπορουσα να σου απαντησω με πολλα επιχειρηματα,αλλα θα διαλεξω το πιο απλο,απλα επειδη την γουσταρω πολυ.
Δευτερον τελικα το μηνυμα δεν το στελνω,και αν μιλησουμε υποθετικα οτι το εστελνα ποτε δεν θα μαθενε οτι το εστειλα εγω.
Τριτον οχι δεν θα το ευχαριστηθω.
Χθες της ειπα να διακοψουμε, με ακουσε δεν ειπε τιποτα και εφυγε .
Σημερα που την ειδα απεφυγα να την κοιταξω στα ματια,γιατι ηξερα οτι αν την κοιταζα θα ηθελα να την σφυξω στην αγκαλια μου.
Δεν ξερω ποσο θα αντεξω να το κανω αυτο.
καλησπερα  :)
κριμα που τελικα δεν πηγαν οπως θα ηθελες, αλλα θεωρω οτι καλώς τελειωσαν ολα.. θα σου παρει λιγο καιρο να την ξεπερασεις-προφανως..- αλλα ειμαι σιγουρη οτι θελεις καποια που θα εχει τα @@ και θα χωριζει τον αλλον για την παρτη σου, καποια που θα θελει αποκλειστικα εσενα  :cool2:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα  :)
κριμα που τελικα δεν πηγαν οπως θα ηθελες, αλλα θεωρω οτι καλώς τελειωσαν ολα.. θα σου παρει λιγο καιρο να την ξεπερασεις-προφανως..- αλλα ειμαι σιγουρη οτι θελεις καποια που θα εχει τα @@ και θα χωριζει τον αλλον για την παρτη σου, καποια που θα θελει αποκλειστικα εσενα  :cool2:
Βελβι τιποτα δεν γινετε απλα για να γινετε, δηλαδη  δεν πιστευω στην τυχη,ολα οσαν συμβαινουν στην ζωη μας υπαρχει λογος που συμβαινουν.
Και ναι ετσι ειναι τα θελω ολα η τιποτα δεν γουσταρω να ειμαι steping stone.

Επισκέπτης
Βελβι τιποτα δεν γινετε απλα για να γινετε, δηλαδη  δεν πιστευω στην τυχη,ολα οσαν συμβαινουν στην ζωη μας υπαρχει λογος που συμβαινουν.
Και ναι ετσι ειναι τα θελω ολα η τιποτα δεν γουσταρω να ειμαι steping stone.
οποτε ησουν αρκετα συνειδητοποιημενος οταν της ζητησες να χωρισετε :)
με τον καιρο, θα ισιωσεις κι εσυ, οπως ολοι μας και θα προχωρησεις παρακατω!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οποτε ησουν αρκετα συνειδητοποιημενος οταν της ζητησες να χωρισετε :)
με τον καιρο, θα ισιωσεις κι εσυ, οπως ολοι μας και θα προχωρησεις παρακατω!
Η μαλακια ειναι οτι την βλεπω καθε μερα ειμαστε στον ιδιο χωρο για αρκετες ωρες. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom