Νέα

Θα παραβαίνατε μια απ' τις αρχές σας για να κερδίσετε μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εισαι σοβαρος ρε;;;;

οσοι ειναι καμμενοι και οσοι δεν εχουν δει μουνι ποτε, παραβαινουν μηπως και γαμησουν...

ακου κει... ρε σεις κουλαρετε..." το μουνι σερνει καραβι " στην κυριολεξια ομως...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και για να μιλησουμε σοβαρα (αν γινεται με το θρεντ που ανοιξες) αν εισαι πραγματικος αντρας πες στην κορασιδα να παρατησει τον αλλο μαλακα και να μπλεξει με σενα... αλλα να εισαι ετοιμος να σου κανει την ΙΔΙΑ δουλεια (κερατο) λιαν συντομως!!!
Τυπε ειναι θεμα φιλοσοφιας πως το βλεπει το κερατο ο καθενας

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εισαι σοβαρος ρε;;;;

οσοι ειναι καμμενοι και οσοι δεν εχουν δει μουνι ποτε, παραβαινουν μηπως και γαμησουν...

ακου κει... ρε σεις κουλαρετε..." το μουνι σερνει καραβι " στην κυριολεξια ομως...
Αστο τυπε δεν παιζει τετοιο σεναριο,και δεν ειναι η φαση για εναν πουτσο,υπαρχουν και συναισθηματα αν τα γνωριζεις.
Βεβαια με πληρωμενο σεξ που να τα βρεις

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μην κανεις τετοια μαλακια, γιατι θα σε τρωει και δεν προκειται να αισθανθεις ποτε καλα με την κοπελλα.
Τα καλα κοποις κτωνται

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε ειναι θεμα φιλοσοφιας πως το βλεπει το κερατο ο καθενας

Συμφωνω απολυτα. Και Που σαι? Μια χρηστικη συμβουλη. Εαν ερθει και μεινει μαζι σου, προσεχε να μην κοιμασαι μπρουμυτα τα βραδια, γιατι θα καταστρεψεις το στρωμα.... :2funny:

Και προσοχη οταν περνας κατω απο πορτες....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μην κανεις τετοια μαλακια, γιατι θα σε τρωει και δεν προκειται να αισθανθεις ποτε καλα με την κοπελλα.
Τα καλα κοποις κτωνται
Ναι ρε τυπε το ξερω,και δεν θα το κανω γιατι με ξερω 41 χρονια

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Συμφωνω απολυτα. Και Που σαι? Μια χρηστικη συμβουλη. Εαν ερθει και μεινει μαζι σου, προσεχε να μην κοιμασαι μπρουμυτα τα βραδια, γιατι θα καταστρεψεις το στρωμα.... :2funny:

Και προσοχη οταν περνας κατω απο πορτες....
Ξερεις βλεπω πως να μην σκιζεις το στρωμα σου,και να μην κουτουλας τις πορτες.
Να εισαι καλα ρε φιλε

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχάς δεν υπάρχει αυτό που λέμε "του έκλεψε την κοπέλα". Άνθρωποι ελεύθεροι είμαστε, κανείς δεν είναι ιδιοκτησία του άλλου για να "κλαπεί". Αν η κοπέλα δεν είναι ευχαριστημένη με κάποιον, λογικό είναι να κοιτάξει κάποιον άλλον. Αλλά και να είναι ευχαριστημένη με τον άλλον, γιατί να μη κοιτάξει το καλύτερο? Έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι. Αχάριστοι και άπληστοι, όμως αυτό ΕΙΝΑΙ η ανθρώπινη φύση και το να το απ αρνούμαστε είναι απλά άσκοπο.

Τώρα, το μήνυμα είναι λίγο πουστιά αλλά γέλασα που το άκουσα. Είναι καλή ιδέα, μοιάζει με ιδέα που θα είχε γυναίκα βέβαια αλλά ΟΚ, καλή σκέψη. Απλά όμως μπαίνεις σε μπελάδες και φέρνεις άλλους ανθρώπους που δε σου φταίνε σε τίποτα σε πολύ άσχημη θέση. Από την άλλη, κανείς δεν είναι αθώος, ακόμα και αυτοί εδώ μέσα που στην είπαν και το παίζουν ηθικοί. Δε γνωρίζω τίποτα για τα παιδιά, απλά η τόσο απόλυτη κρίση τους μοιάζει σχεδόν φαρισαϊκή.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Αστο τυπε δεν παιζει τετοιο σεναριο,και δεν ειναι η φαση για εναν πουτσο,υπαρχουν και συναισθηματα αν τα γνωριζεις.
Βεβαια με πληρωμενο σεξ που να τα βρεις

συναισθήματα.... ΣΥΝ-αισθήματα...αρα αμοιβαία πράγματα...οποτε εαν κανω εγω ενα βημα πρεπει να κανει κι εκεινη...η παραβαση θα ειναι και απο τις δυο πλευρες εαν υπαρξει παραβαση...

το σημειο με το πληρωμενο....θα πω οτι απλως εισαι σε λαθος τοπικ...αν ειναι να κανουμε και παραχωρησεις τετοιου ειδους και στις τανες...ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ..

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εξηγω τι ενοει ο ποιητης
Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια ειναι σε σχεση εδω και 14 μηνεες και συζουν με τον τυπο.
Οταν γνωριστικαμε η σχεση μου με την κοπελα ηταν καθαρα επαγγελματικη,σιγα σιγα γνωριστικαμε και αναπτυχθηκε μεταξυ μας μια τρελα ο ενας για τον αλλο.
Εχουμε φτασει πολλες φορες στο παρα ενα να κανουμε σεξ και την τελευταια στιγμη η κοπελα ηταν αυτη που μου λεει να μην βιαζομε.
Η ιδια ειναι μπερδεμενη λογω της σχεσης που εχει.
Επειδη εχω κουβεντιαση μαζιτης ξερω οτι απο τα 17 της μεχρι τα 23της ηταν σε μια σχεση που τραβηξε τα πανδεινα,και τελικα καταφερε να φυγη απο τον τυπο και μετα απο 2-3 μηνες γνωρισε την σχεση που εχει τωρα.
Με την τωρινη της σχεση ειναι καλυτερα απο οτι με την προηγουμενη,αλλα και παλι ειναι πολυ περιορισμενη.
Εχθες η κοπελια ειχε ερθει στο μαγαζη με τα ξαδελφια της και ειπιε λιγο παραπανω και χορεψε,και σημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο δικος της την ειπε πουτανα και μεχρι να γυρισει απο την δουλεια να εχει μαζεψει τα πραγματα της
και να φυγει.
Επειδη ξερω οτι δεν θα χωρισουν και θα το ξανασκεφτει ο τυπος, το ερωτημα μου ειναι να κανω να το πω απλα μια πουστια
κατι που βεβαια δεν γουσταρω να κανω,που ειναι σιγουρο οτι θα την διωξει ο δικος της αν μαθει κατι  απο ενα ανωνυμο
ες εμ ες?
να το κανεις αγόρι μου να το κανεις!και το ρωτάς?
θα ξεπεράσεις και το παρατσούκλι σου...
άλλαξε το σε sinnerkarageoulas :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Καταρχην δεν το κανω,και δευτερον το αν με ηθελε θα ειχε φυγει απο αυτον δεν ειναι τοσο απλο στην επαρχια να ξερεις.
Εχουν τη μαλακια εδω οταν γνωριζουν μια γκομενα να της γνωριζουν και ολο το σοι με τραπεζωματα κλπ.

Λογικο δεν ειναι, αμα εισαι με καποιονα σε μια μικρη κοινωνια να γνωριζεις τα ατομα του κυκλου τουτης ? Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και κτημα σου ο αλλοςη.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Καν'το καν'το.... :2funny: :2funny:

Αυτη θα τη σπασει στο ξυλο, μετα θα σε κατσαδιασει που καποιος το σφυριξε γιατι σιγουρα θα σε σκεφτει, οποτε τελος το συναισθημα τελος και το γαμησι.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λογικο δεν ειναι, αμα εισαι με καποιονα σε μια μικρη κοινωνια να γνωριζεις τα ατομα του κυκλου τουτης ? Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και κτημα σου ο αλλοςη.
Φιλε μου ετσι ειναι οπως τα λες,ειχε εναν δεσμο στα 17 μεχρι 23 και τωρα αυτη ειναι η δευτερη σχεση της δεν εχει ζησει η κοπελα 7 χρονια ηταν με ενα τυπο σε ενα χωριο με 5 σπιτια,μονο στο καφενειο πηγαιναν,ειναι μπερδεμενη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
http://[URL unfurl="true"]www.graffitiverite.com/Sano/Spotlight/f-Blindjustice.JPG[/img[/URL]]

υπάρχει, είναι μουνάρα και τιμωρεί χωρίς φόβο και πάθος

όλα εδώ πληρώνονται

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
για μια τιμή και μια υπόληψη ζούμε ρεεεεεεεεεε

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κατ' αρχάς δεν υπάρχει αυτό που λέμε "του έκλεψε την κοπέλα". Άνθρωποι ελεύθεροι είμαστε, κανείς δεν είναι ιδιοκτησία του άλλου για να "κλαπεί". Αν η κοπέλα δεν είναι ευχαριστημένη με κάποιον, λογικό είναι να κοιτάξει κάποιον άλλον. Αλλά και να είναι ευχαριστημένη με τον άλλον, γιατί να μη κοιτάξει το καλύτερο? Έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι. Αχάριστοι και άπληστοι, όμως αυτό ΕΙΝΑΙ η ανθρώπινη φύση και το να το απ αρνούμαστε είναι απλά άσκοπο.

Τώρα, το μήνυμα είναι λίγο πουστιά αλλά γέλασα που το άκουσα. Είναι καλή ιδέα, μοιάζει με ιδέα που θα είχε γυναίκα βέβαια αλλά ΟΚ, καλή σκέψη. Απλά όμως μπαίνεις σε μπελάδες και φέρνεις άλλους ανθρώπους που δε σου φταίνε σε τίποτα σε πολύ άσχημη θέση. Από την άλλη, κανείς δεν είναι αθώος, ακόμα και αυτοί εδώ μέσα που στην είπαν και το παίζουν ηθικοί. Δε γνωρίζω τίποτα για τα παιδιά, απλά η τόσο απόλυτη κρίση τους μοιάζει σχεδόν φαρισαϊκή.
Τυπε γνωριζεις τη ζωη και τα λες οπως ειναι με το ονομα τους.
Δεν το κανω αν και το  σκεφτηκα δεν ειναι του τυπου μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτα τα "στο παρα πεντε δε το καναμε" τα ακούω βερεσέ. Η γκόμενα έχει ήδη απιστήσει και με διάρκεια, το χαραμαδογέμισμα είναι η ιστορία? σιγά τα αυγά. Εξάλλου αν γίνει σήμερα γνωστή η ιστοριούλα σας, λες να υπάρχει κανείς που να σου ή της συμπεριφερθεί σα να μη γαμήθηκε? ποιος θα το πιστέψει?
Αν θες να κάνεις σχέση και όχι να γαμήσεις, βρες κάτι που να μη κουβαλάει μαζί αποσκευές φορτωμένες συνειδήσεις, ούτε και να δημιουργήσεις δικές σου βέβαια. Ένας λόγος παραπάνω που είσαι επαρχία, θα σπας τα αρχίδια σου καθημερινά.  ;)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αυτα τα "στο παρα πεντε δε το καναμε" τα ακούω βερεσέ. Η γκόμενα έχει ήδη απιστήσει και με διάρκεια, το χαραμαδογέμισμα είναι η ιστορία? σιγά τα αυγά. Εξάλλου αν γίνει σήμερα γνωστή η ιστοριούλα σας, λες να υπάρχει κανείς που να σου ή της συμπεριφερθεί σα να μη γαμήθηκε? ποιος θα το πιστέψει?
Αν θες να κάνεις σχέση και όχι να γαμήσεις, βρες κάτι που να μη κουβαλάει μαζί αποσκευές φορτωμένες συνειδήσεις, ούτε και να δημιουργήσεις δικές σου βέβαια. Ένας λόγος παραπάνω που είσαι επαρχία, θα σπας τα αρχίδια σου καθημερινά.  ;)
Tυπε καλα τα λες,ομως δικαιωμα μου και δικαιωμα της αν γαμηθουμε δεν πειραζουμε κανεναν.
Οσο για το αν θα σπαω τα αρχιδια μου καθημερινα το ξερω,και το εχω ξαναζησει,κουμαντο στην ζωη μου κανω εγω και οχι800 στενομυαλοι κατικοι του χωριου,μια ζωη εχω και θα την ζησω οπως αρεσει εμενα.
Ειχα την τυχη να ταξιδευω απο μικρος τον κοσμο,και ειδαν πολλα τα ματια μου στις γειτονιες του κοσμου,που λεει και ο αγαπητος μου Πουλοπουλος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tυπε καλα τα λες,ομως δικαιωμα μου και δικαιωμα της αν γαμηθουμε δεν πειραζουμε κανεναν.
Οσο για το αν θα σπαω τα αρχιδια μου καθημερινα το ξερω,και το εχω ξαναζησει,κουμαντο στην ζωη μου κανω εγω και οχι800 στενομυαλοι κατικοι του χωριου,μια ζωη εχω και θα την ζησω οπως αρεσει εμενα.
Ειχα την τυχη να ταξιδευω απο μικρος τον κοσμο,και ειδαν πολλα τα ματια μου στις γειτονιες του κοσμου,που λεει και ο αγαπητος μου Πουλοπουλος

ε τα ίδια λεμε, δε σου λεω κατι διαφορετικό ή οτι δεν είναι δικαίωμά σου. Όποιος είναι τόσο κατασταλαγμένος όμως δε μπαίνει σε διλήμματα τύπου εμ εμ ες και τέτοια κουλά  ;)

Επισκέπτης

Σωστοτατος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom