Νέα

Θα παραβαίνατε μια απ' τις αρχές σας για να κερδίσετε μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εξηγω τι ενοει ο ποιητης
Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια ειναι σε σχεση εδω και 14 μηνεες και συζουν με τον τυπο.
Οταν γνωριστικαμε η σχεση μου με την κοπελα ηταν καθαρα επαγγελματικη,σιγα σιγα γνωριστικαμε και αναπτυχθηκε μεταξυ μας μια τρελα ο ενας για τον αλλο.
Εχουμε φτασει πολλες φορες στο παρα ενα να κανουμε σεξ και την τελευταια στιγμη η κοπελα ηταν αυτη που μου λεει να μην βιαζομε.
Η ιδια ειναι μπερδεμενη λογω της σχεσης που εχει.
Επειδη εχω κουβεντιαση μαζιτης ξερω οτι απο τα 17 της μεχρι τα 23της ηταν σε μια σχεση που τραβηξε τα πανδεινα,και τελικα καταφερε να φυγη απο τον τυπο και μετα απο 2-3 μηνες γνωρισε την σχεση που εχει τωρα.
Με την τωρινη της σχεση ειναι καλυτερα απο οτι με την προηγουμενη,αλλα και παλι ειναι πολυ περιορισμενη.
Εχθες η κοπελια ειχε ερθει στο μαγαζη με τα ξαδελφια της και ειπιε λιγο παραπανω και χορεψε,και σημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο δικος της την ειπε πουτανα και μεχρι να γυρισει απο την δουλεια να εχει μαζεψει τα πραγματα της
και να φυγει.
Επειδη ξερω οτι δεν θα χωρισουν και θα το ξανασκεφτει ο τυπος, το ερωτημα μου ειναι να κανω να το πω απλα μια πουστια
κατι που βεβαια δεν γουσταρω να κανω,που ειναι σιγουρο οτι θα την διωξει ο δικος της αν μαθει κατι  απο ενα ανωνυμο
ες εμ ες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμα εισαι τετοιος πουστης καντο

αλλα να ξερεις οτι θα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ

ΚΑΛΑ εκανες και το εγραψες για να βλεπουν μερικοι τι τυποι υπαρχουν ......

και να ξερουμε με ποιον θα μιλαμε......

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια ειναι σε σχεση εδω και 14 μηνεες και συζουν με τον τυπο.
Οταν γνωριστικαμε η σχεση μου με την κοπελα ηταν καθαρα επαγγελματικη,σιγα σιγα γνωριστικαμε και αναπτυχθηκε μεταξυ μας μια τρελα ο ενας για τον αλλο.
Εχουμε φτασει πολλες φορες στο παρα ενα να κανουμε σεξ και την τελευταια στιγμη η κοπελα ηταν αυτη που μου λεει να μην βιαζομε.
Επειδη εχω κουβεντιαση μαζιτης ξερω οτι απο τα 17 της μεχρι τα 23της ηταν σε μια σχεση που τραβηξε τα πανδεινα,και τελικα καταφερε να φυγη απο τον τυπο και μετα απο 2-3 μηνες γνωρισε την σχεση που εχει τωρα.
Με την τωρινη της σχεση ειναι καλυτερα απο οτι με την προηγουμενη,αλλα και παλι ειναι πολυ περιορισμενη.
Εχθες η κοπελια ειχε ερθει στο μαγαζη με τα ξαδελφια της και ειπιε λιγο παραπανω και χορεψε,και σημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο δικος της την ειπε πουτανα και μεχρι να γυρισει απο την δουλεια να εχει μαζεψει τα πραγματα της
και να φυγει.
Επειδη ξερω οτι δεν θα χωρισουν και θα το ξανασκεφτει ο τυπος, το ερωτημα μου ειναι να κανω να το πω απλα μια πουστια
κατι που βεβαια δεν γουσταρω να κανω,που ειναι σιγουρο οτι θα την διωξει ο δικος της αν μαθει κατι  απο ενα ανωνυμο
ες εμ ες?

αντι να κανεις μαλακια δεν προσπαθεις να πεισεις τη δικια σου να αφησει το μαλακα?
ετσι και θα σωσεις αυτη απο ενα μαλακα (με την προυποθεση οτι δεν θα πεσει σε χειροτερο)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αμα εισαι τετοιος πουστης καντο

αλλα να ξερεις οτι θα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ
Τυπε ρωταω,μου περασε απο το μυαλο,αλλα ξερω οτι δεν θα το κανω ,αν ημουν τετοιος θα το ειχα κανει ηδη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κάν'το. το πιθανότερο είναι να τη βρίσει πολύ. να την κάνει κουρέλι. κι αυτή το πιθανότερο είναι να μη θέλει να τον αφήσει, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει μαζί σου. αν σε ήθελε θα είχε φύγει απ'αυτόν.

ΚΑΝ'ΤΟ.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αντι να κανεις μαλακια δεν προσπαθεις να πεισεις τη δικια σου να αφησει το μαλακα?
ετσι και θα σωσεις αυτη απο ενα μαλακα (με την προυποθεση οτι δεν θα πεσει σε χειροτερο)
Τυπε αυτο προςπαθω μιλαμε καθημερινα με την κοπελια,ειναι μπερδεμενη αλλα και παρα πολυ περιορισμενη απο τον τυπο που ειναι μαζι της.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και να φυγει.
ες εμ ες?

φιλε προσωπικα δεν θα τοκανα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Στο cosmopolitan Νοεμβρίου δώρο μια τσάντα για τις νυχτερινές σας εξορμήσεις!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε ρωταω,μου περασε απο το μυαλο,αλλα ξερω οτι δεν θα το κανω ,αν ημουν τετοιος θα το ειχα κανει ηδη

και μονο που το σκεφτεσαι .......

αλλα για πες μου αν στο εκαναν εσενα αυτο που σκεφτεσαι πως θα ενιωθες ?

απο απλη περιεργια βρε αδελφε........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στο cosmopolitan Νοεμβρίου δώρο μια τσάντα για τις νυχτερινές σας εξορμήσεις!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα τι λες, εσυ δεν έχεις ανησυχίες? δεν πρέπει να τις εκφράσεις κάπου, χαρντκορ τύπε??  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Οι αντρες που φορανε παντελονια ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ μια γυναικα...ολοι οι αλλοι που τις κλεβουν...για αυτο τους λενε και πουστηδες.!

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ες εμ ες?

Και αν καποιος απο εδω μεσα ειδοποιουσε τον γκομενο της γκομενας οτι εσυ εστειλες το χε σε μεσ΄ και εκανε εγγραφη εδω και μετα σε εκραζε πατοκορφα? Πως θα σου φαινοταν?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κάν'το. το πιθανότερο είναι να τη βρίσει πολύ. να την κάνει κουρέλι. κι αυτή το πιθανότερο είναι να μη θέλει να τον αφήσει, οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει μαζί σου. αν σε ήθελε θα είχε φύγει απ'αυτόν.

ΚΑΝ'ΤΟ.
Καταρχην δεν το κανω,και δευτερον το αν με ηθελε θα ειχε φυγει απο αυτον δεν ειναι τοσο απλο στην επαρχια να ξερεις.
Εχουν τη μαλακια εδω οταν γνωριζουν μια γκομενα να της γνωριζουν και ολο το σοι με τραπεζωματα κλπ.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και αν καποιος απο εδω μεσα ειδοποιουσε τον γκομενο της γκομενας οτι εσυ εστειλες το χε σε μεσ΄ και εκανε εγγραφη εδω και μετα σε εκραζε πατοκορφα? Πως θα σου φαινοταν?
Αυτο σκεφτηκες να πεις?τιποτα αλλο δεν σκεφτηκες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

γιατί να τον κράξει? αυτήν θα βρίσει.

Καταρχην δεν το κανω,και δευτερον το αν με ηθελε θα ειχε φυγει απο αυτον δεν ειναι τοσο απλο στην επαρχια να ξερεις.
Εχουν τη μαλακια εδω οταν γνωριζουν μια γκομενα να της γνωριζουν και ολο το σοι με τραπεζωματα κλπ.

σοβαρά? στην επαρχία δεν μπορείς να χωρίσεις με τον γκόμενό σου? γκόμενος είναι, όχι αρραβωνιάρης απ' ό,τι είπες.
ξαναλέω, άμα δεν τον ήθελε θα τον είχε χωρίσει.

αλλά ακόμα και να επιμένεις σε αυτό που λες, αφού δεν τον έχει χωρίσει μέχρι τώρα δεν θα το κάνει επειδή αυτός θα μάθει κάτι. το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να την κάνει αυτός κουρέλι και πιθανότατα εκείνη να τον πείσει οτι είναι ψέματα ή να τον πείσει να μη χωρίσουν.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο σκεφτηκες να πεις?τιποτα αλλο δεν σκεφτηκες?

Και για να μιλησουμε σοβαρα (αν γινεται με το θρεντ που ανοιξες) αν εισαι πραγματικος αντρας πες στην κορασιδα να παρατησει τον αλλο μαλακα και να μπλεξει με σενα... αλλα να εισαι ετοιμος να σου κανει την ΙΔΙΑ δουλεια (κερατο) λιαν συντομως!!!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και μονο που το σκεφτεσαι .......

αλλα για πες μου αν στο εκαναν εσενα αυτο που σκεφτεσαι πως θα ενιωθες ?

απο απλη περιεργια βρε αδελφε........
Τυπε δεν το κανω,αν μου το εκαναν προσωπικα εμενα ουτε καν θα με αγγιζε.
Και για να διευκρινισω κατι το εσ εμ εσ που κανω λογο ισως  φτασει στα αυτια του μονο του απο τους καλοθεληταδες του χωριου,κατι που ειναι παρα πολυ πιθανον.
Και κατι αλλο δεν θα το κανω σκεφτομενος την κοπελα,περισσοτερο και οχι τον τυπο που φερεται οπως φερεται στην κοπελια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom