Επισκέπτης
Φυσικά δεν είμαι σίγουρος για το αν υπάρχουν αόρατα πράγματα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι μόνο στηριζόμενος στη λογική μου μπορώ μα πάω μπροστά και αν γίνεται να τα δω τελικά.Μα η λογικη σου υπαγορευεται απο την εμπειρια! Πως εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν πραγματα που δεν τα βλεπεις, και φυσικοι νομοι που δεν γνωριζεις ακομα?
Ο W.Βlake που τον αναφερω δευτερη φορα σημερα στο bou.com ( )ειχε πει κατι πολυ καλο "Δεν θα πιστευεις αυτα που πιστευεις οταν γνωρισεις περισσοτερα". Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για τιποτα....
Αν υπάρχει ψυχή σ' εμάς τους Homo Sapiens, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην υπήρχε ψυχή και στο άλλο είδος ανθρώπου που εξαφανίστηκε τελευταίο, τον Homo Neanderthalensis και άρα γιατί όχι και στα υπόλοιπα μακρινά ξαδέρφια μας όπως οι Χιμπατζήδες φερ ειπείν;
Εφόσον όλοι εξελιχθήκαμε και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε πάει να πει ότι είτε είχαμε εξ' αρχής αυτό που λέμε ψυχή ή το αποκτήσαμε κάπου στην πορεία. Αν το είχαμε εξ' αρχής πάει να πει ότι το έχουν όλα τα ζώα, ενώ αν το αποκτήσαμε στην πορεία πάει να πει ότι το αποκτήσαμε πότε;
Ναι! Μιτοχονδριακό DNA λέγεται και απολιθώματα.Οι αλλοι εχουν?