Επισκέπτης
Εγώ μια χαρά είμαι... για την σχολή δεν μπορώ να πω το ίδιο όπως λέει και ο duskolieggrafi...γιατι το λες ρε συ? μια χαρά εισαι!
Εγώ μια χαρά είμαι... για την σχολή δεν μπορώ να πω το ίδιο όπως λέει και ο duskolieggrafi...γιατι το λες ρε συ? μια χαρά εισαι!
Γιατι το λες αυτο?Όχι ακόμα... μένει μόνο να παραδεχτείς ότι το Άγιο Πνεύμα δεν διαφέρει και πολύ από τα περιστέρια που τάιζα πιτσιρικάς όταν με πήγαινε ο πατέρας μου να δω τους τσολιάδες![]()
Ειναι και αυτη μια αποψηΆμα τον βρούμε θα μάθουμε λοιπόν. Μάλλον σκατόψυχος ήταν όμως αν κρίνω από τα σημερινά χάλια μας![]()
Καλό είναι να το κρατούμε για πάρτη μας τότε και να μην το διδάσκουμε, ιδιαίτερα σε σχολεία που ακούν και μικρά παιδιά...![]()
Ναι αποδεικνύοντάς τα επιστημονικά όμως και όχι επειδή το έγραψε ο γιος του τρίτου εγγονού του προφήτη του ακριδοφάγου της ερήμου της Ιουδαίας στην τρίτη ψαλμωδία της δεύτερης παραγράφου του πέμπτου κεφαλαίου της βίβλου ;)
Γενικά ο όρος φανατικός, μόνο θλιβερός είναι.
Σαλπιγγιτιδα μηπως?"Ο Φανατισμός που ως όρος προέρχεται εκ της λατινικής λέξης "fanum" (=ιερόν), σημαίνει την μετ' εγωισμού και εμπάθειας προσήλωση σε κάποιες αντιλήψεις, ανεξάρτητα της ορθότητας ή όχι αυτών."
Πως ειναι δυνατόν κάποιος να ειναι "φανατικός" της επιστημης? θα μας τρελάνει ο στρεψοδίκης?
Αν σε ενα νέο συνεδριο βγει ενας επιστήμονας και ανατρέψει ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μια θεωρία θα παραμείνει κανείς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ προσηλωμένος στην παλια θεωρία?
Πότε συνέβει αυτό στα χρονικά?
Ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι ο Καρατζαφέρης είναι θεόςΓιατι το λες αυτο?
Επι ΓαλιλαιουΑν σε ενα νέο συνεδριο βγει ενας επιστήμονας και ανατρέψει ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μια θεωρία θα παραμείνει κανείς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ προσηλωμένος στην παλια θεωρία?
Πότε συνέβει αυτό στα χρονικά?
Εκει δεν ηταν συνεδριο, ηταν η Ιερα Εξεταση.Επι Γαλιλαιου![]()
Ε πως κι αυτοί συνεδριάζανε μεταξύ τους. Δεν ανάβεις φωτιές έτσι όπως να 'ναι...Εκει δεν ηταν συνεδριο, ηταν η Ιερα Εξεταση.
Συμφωνώ. Ο Ντεκάρτ επίσης.Προσωπικά τον θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα πνεύματα της ανθρώπινης ιστορίας. Φιλόσοφοι άξιοι να συγκριθούν μαζί του (ΚΑΤ' ΕΜΕ) μόνο ο Αριστοτέλης και ίσως και ο Επίκουρος (ο τελευταίος με επιφύλαξη λόγω του ελάχιστου σωζόμενου έργου του).
Α ναι οντως, για πουτανες ελεγε ο θεματοθετης.Συμφωνώ. Ο Ντεκάρτ επίσης.
Λάθος ώρα ανοίξατε τέτοια κουβέντα όμως (και σε λάθος site).
Μια χαρά είναι το site. Στα άλλα μπαίνουν και γυναίκεςΣυμφωνώ. Ο Ντεκάρτ επίσης.
Λάθος ώρα ανοίξατε τέτοια κουβέντα όμως (και σε λάθος site).
Σαλπιγγιτιδα μηπως?
Μια χαρά είναι το site. Στα άλλα μπαίνουν και γυναίκες![]()
Ουστ από 'δω... Εδώ λέμε για την εξέλιξη από τον πίθηκο... Μόνο οι τριχωτοί έχουν άδεια παραμονής
Μην της λες τετοια, θα αφησει αξυριστη τη μασχαλη.Ουστ από 'δω... Εδώ λέμε για την εξέλιξη από τον πίθηκο... Μόνο οι τριχωτοί έχουν άδεια παραμονής![]()
Αμφισβητείται από το tea party της Sarah Palin.Στο μεταξυ η θεωρια της εξελιξης εχω ακουσει οτι αμφισβητηται, αληθευει?
Μια χαρά είναι το site. Στα άλλα μπαίνουν και γυναίκες![]()
Ουστ από 'δω... Εδώ λέμε για την εξέλιξη από τον πίθηκο... Μόνο οι τριχωτοί έχουν άδεια παραμονής![]()
Κάνεις λάθος φίλε... είναι γνωστό ότι η θρησκεία απαγορεύει το wankingΌσο και αν δε γουστάρουν οι χριστιανοί χούλιγκανς, από τον πίθηκο προερχόμαστε. Η διαφορά είναι ότι πολλοί από δαύτους στην Αμερική έχουν παραμείνει Homo Wankers.![]()