Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
συγκινηση ειναι να μπαινεις και να σαλιαριζεις σε θρεντ απο στουντιο και ρδελα? (εκει αναφερομαι στην πουτανοκαψουριαση)
να θυμωνεις και να κανεις ζηλιτσες αν δεν στελνει φιλακια σε σενα η ταδε αλλα στελνει σε αλλο νικ?!
εγω παραδεχομαι αυτους που θα πανε θα κανουν τη δουλεια τους,θα γραψουν μια κριτικη και τελος.

μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα να το ζησει στον αληθινο κοσμο κ να ψαχνει να το βρει στον φεικ της πουτανογαμιασης

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δηλ μόνο οι πουτάνες μας τα τρώνε? Οι γκόμενες, οι κοπέλες, οι γυναίκες μας...όχι?
Ο παρονομαστής είναι κοινός...

Πήγαινε να χτυπήσεις (όχι κυριολεκτικά) - αξιοπρεπή - γκόμενα...και θα δεις. Πήγαινε να κάνεις σχέση με το επίδομα του ΟΑΕΔ, με μισθό γύρω στα 600, με κατοικία το δωματιο σου στο σπίτι των γονιών σου, με αυτοκίνητο...την ΕΘΕΛ, και μετά καθόμαστε και μιλάμε περί διαφοροποίησης συναισθημάτων και κινήτρων μεταξύ επαγγελματιών του έρωτα και "φυσιολογικών" γυναικών...
Μετά το θεμα δεν είναι αν θα βρουμε διαμάντι ποτέ μέσα στα σκατά ή όχι...αλλά ότι τα σκατα μας έχουν κατακλύσει από παντού!
Βουλιάζουμε...
Το πρώτο που κοιτά μια κοπέλα σήμερα είναι...όχι τι δουλειά κάνεις...(καλά αν είσαι εμφανήσιμος τελος πάντων..., το δε καλό παιδι..είναι ανέκδοτο πια)...αλλά αν έχεις φράγκα! Φράγκά! Πόσα? Ουτε καν από που προέρχονται....αλλά ΠΌΣΑ!!!

Επομένως δε βλέπω γιατί οι πουτάνες είναι διαφορετική κατηγορία...

Πόσο κακομοίρης είσαι για να λες ότι είναι νορμάλ να βγαίνεις με πουτάνα..Συγκρίνεις ρε φιλε και τα έξοδα του να κεράσεις ένα καφέ ένα κορίτσι που σου αρέσει ή ένα ποτό με τις πουτάνες..Βγες έξω στον καθαρό άερα και γνώρισε κόσμο.Θα δεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα νομίζεις

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
συγκινηση ειναι να μπαινεις και να σαλιαριζεις σε θρεντ απο στουντιο και ρδελα? (εκει αναφερομαι στην πουτανοκαψουριαση)
να θυμωνεις και να κανεις ζηλιτσες αν δεν στελνει φιλακια σε σενα η ταδε αλλα στελνει σε αλλο νικ?!
εγω παραδεχομαι αυτους που θα πανε θα κανουν τη δουλεια τους,θα γραψουν μια κριτικη και τελος.

Συγνώμη, κατάλαβα λάθος. Εννοούσα για την "έξω".

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το εχω διαβασει γι αυτο το ειπα. :grin:
η πουτανοκαψουρα ειναι τραγελαφικο φαινομενο

αυτο που λες με τα φιλακια στο site ειναι συχνο
που να δεις στην πραγματικοτητα τι εχουν δει τα ματακια μου
(ζητανε κινητα , φερνουν λουλουδια , σοκολατακια κτλ κτλ)  :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Συγνώμη, κατάλαβα λάθος. Εννοούσα για την "έξω".
καλα,μην νομιζεις και η εξω σαν αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα ειναι..

η πουτανοκαψουρα ειναι τραγελαφικο φαινομενο

αυτο που λες με τα φιλακια στο site ειναι συχνο
που να δεις στην πραγματικοτητα τι εχουν δει τα ματακια μου
(ζητανε κινητα , φερνουν λουλουδια , σοκολατακια κτλ κτλ)  :2funny: :2funny:
βρε εδω σου λεω σε ενα θρεντ απευθυνει ενας το λογο στη κοπελα και επειδη εκεινη απαντησε σε αλλον με γλυκες,της γραφει καλα εγω φευγω ενοχλω!!!! :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βρε εδω σου λεω σε ενα θρεντ απευθυνει ενας το λογο στη κοπελα και επειδη εκεινη απαντησε σε αλλον με γλυκες,της γραφει καλα εγω φευγω ενοχλω!!!! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελοσπαντων αν δεν το πε για πλακα, και δεν ειναι 18αρης τοτε υπαρχει θεματακι...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλα,μην νομιζεις και η εξω σαν αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα ειναι..

Ξέρεις όμως τι γινεται;Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος είναι τόσο δυστυχισμένος.Νιώθουν κάποιοι τόσο μόνοι και δυστυχισμένοι και βρίσκουν παρηγοριά στις πουτάνες γιατί είναι οι μπονες που τους κάθονται και οι μόνες που έστω προσποιητά κάνουν γλύκες..Και έτσι βρίσκουν το θάρρος..

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Εξαρτάται πάντα από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Χωρίς να το παίζω ο μέγας ειδήμων του θέματος, από την προσωπική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο ζητούμενο (2 περιπτώσεις, τη μία ήθελα πραγματικά να πετύχει) αλλά και από κουβέντες με άλλους που είχαν αντίστοιχες σχέσεις (δε μιλάμε για το κλασσικό "τηλέφωνο", ούτε καν τον "καφέ") τα γενικότερα και δυσκολότερα εμπόδια για να στεριώσει κάτι είναι δυο:

(1) Η αντίθεση μέρα-νύχτα. Αν εσύ δουλέυεις γραφείο ή μαγαζί μέρας τότε θα βλέπεις τη γκόμενα 2 ώρες την ημέρα (αν συζείτε) και τη μια μέρα ρεπό την εβδομάδα (αν δεν). Το να τρέχεις στο μαγαζί ο ίδιος δε παίζει, ή τουλάχιστον δεν έπαιζε με μένα. Θα ζηλέψεις, η γυναίκα θα εκνευριστεί ότι την κατασκοπεύεις, και στο κάτω-κάτω τη δουλειά της κάνει, δε μπορεί να χαριεντίζεται με σένα.

Οπότε τελικά κι εσύ θα το βαρεθείς το πράμα, κι αυτή θα βρεί καλύτερη προοπτική μέσα από το μαγαζί (το μπαρ, το φουσκωτό, το γκαρσόνι, όποιον διάλο άλλον είναι νυχτόβιος. Ακόμα και άλλον πελάτη που είναι πάντα εκεί).

Τα ίδια συμβαίνουν και στις μη στριπ μερα-νύχτα καταστάσεις. Έχω μια φίλη που δουλεύει μέρα που είναι μ'ένα (άριστο) παιδί που δουλεύει μπαρ (κανονικό) και η διαφορά προκαλεί σοβαρή ένταση.

(2) Η καχυποψία. Εσύ πάντα θα υποπτεύεσαι ότι αυτή προσπαθεί να σ'εκμεταλλευτεί. Να σου φάει λεφτά, να σου φορτώσει τη φαμίλια από πάνω, να σε έχει θύμα. Αυτή θα σε υποπτεύεται ότι απλά θες να την πηδήξεις ή (ακόμα χειρότερα) να της πουλήσεις νταβατζιλίκι. Τον πρώτο καιρό θα κάνετε αμφότεροι τα πάντα για να σπρώξετε τις υποψίες στα σκοτάδια, αλλά μια μέρα θα έρθει αυτή ξενυχτισμένη ή εσύ εκνευρισμένος από το μαλάκα τον αφεντικό/το μαγαζί που δε τραβάει και θα ξεφύγουν οι πρώτες κουβέντες. Και μετά οι δεύτερες. Κι οι τρίτες.

Όλα τ'άλλα (να ζηλεύεις ότι σου χουτώνουν τη γυναίκα λχ) διαφέρουν με τον καθένα μας. Εγώ δεν έδινα δεκάρα - ποτέ δεν είχα το βίτσιο να βρω παρθένα, αν μη τι άλλο οι περπατημένες κάνουν καλυτερο κρεβάτι :grin:. Αλλά τα πιο πάνω εμπόδια είναι γενικά. Νομίζω ότι στα πεταχτά "σχέση" με στριπερ δεν έχει ελπίδα. Με μεγάλο αμοιβαίο έρωτα ίσως, αλλά πόσο συχνό είναι αυτό;
ωραια τα ειπες φιλαρακι .συμφωνω απολυτα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελοσπαντων αν δεν το πε για πλακα, και δεν ειναι 18αρης τοτε υπαρχει θεματακι...
ε λιγακι. :2funny:
Ξέρεις όμως τι γινεται;Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος είναι τόσο δυστυχισμένος.Νιώθουν κάποιοι τόσο μόνοι και δυστυχισμένοι και βρίσκουν παρηγοριά στις πουτάνες γιατί είναι οι μπονες που τους κάθονται και οι μόνες που έστω προσποιητά κάνουν γλύκες..Και έτσι βρίσκουν το θάρρος..
ας δει ποδοσφαιρο και εκει μια χαρα συγκινημενους και "καυλωμενους" σας βλεπω ολους. :grin:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ε λιγακι. :2funny:ας δει ποδοσφαιρο και εκει μια χαρα συγκινημενους και "καυλωμενους" σας βλεπω ολους. :grin:

Δεν ξέρω για τους άλλους,εγώ πάντως σχεδόν κάθε μέρα αν πάει 8 το βράδυ και δεν είμαι κανα Θησείο,τίποτα Ψυρρή για ποτό κάτι παθαίνω..Σιγά μη χαραμίσω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου στη μπάλα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πόσο κακομοίρης είσαι για να λες ότι είναι νορμάλ να βγαίνεις με πουτάνα..Συγκρίνεις ρε φιλε και τα έξοδα του να κεράσεις ένα καφέ ένα κορίτσι που σου αρέσει ή ένα ποτό με τις πουτάνες..Βγες έξω στον καθαρό άερα και γνώρισε κόσμο.Θα δεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα νομίζεις

Το αν είμαι κακομοίρης ή όχι..το ξέρω εγώ μόνο.
Θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω και εγώ για τη διάθεση που έχεις να κολάς ταυτότητες και χαρακτηρισμούς στους ανθρώπους, ή χειρότερα να τους κατατάσσεις σε κατηγορίες λες και είμαστε σε άλλες εποχές.
Οταν βγαίνω για καφέ με κάποιον και τον κερνάω...βγαίνω επειδή μαρέσει σαν ανθρωπος...(με βάση πάντα τα δικά μου κριτήρια). Κάποιος μπορεί να βγαίνει για καφέ με τον Πάσσαρη, το μακαρίτη το Δουρή, το Τρύφωνα Σαμαρά, ή τον Κοσκωτα, ή με τη Τζούλια.
Πιθανόν τα δικά σου κριτήρια είναι να βγαίνεις με προσωπικότητες ή με πνευματικούς ανθρώπους. Πιθανόν βλέπεις την καλοσύνη, τη θετική ενέργεια και τα οποιαδήποτε καλά στοιχεία μόνο σε ορισμένους ανθρώπους..
Απέχει πολύ από το να βγεις για καφέ με μια πουτάνα και από το να την πιάσεις γκόμενα...

Εμένα με δαιμονίζει αυτή η διάθεση Απαρτχαϊντ που σας διακατέχει για τις πουτάνες, ενώ ως μέλη ενός φορουμ που ασχολείται με αυτές (και τις επισκέπτεται μάλλον, αφού αυτό κάνουμε όλα τα μέλη ..νομίζω) θα έπρεπε να τις υποστηρίζετε!
Το να βλέπουμε ως "σπερματοδοχεία" (όπως είπε κάποιος παραπάνω), κάποιους ανθρώπους..εμένα με θλίβει, με εξοργίζει, με θυμώνει!
Δεν μπορώ να το δεχτώ!
Το καλό και το κακό υπάρχουν μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Οι συνθήκες και φυσικά οι επιλογές μας κάνουν να βγάζουμε (άλλος λίγο άλλος πολύ) τις εκφάνσεις τους στην καθημερινότητά μας.

Τα υπόλοιπα τα ακούω ως εγωιστικές διακιολογίες. Τίποτα παραπάνω!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε συ σαρου.
ενταξει δεν λεω η λεξη σπερματοδοχειο ειναι πολυ βαρια και με αρνητικη σημασια.
αλλα αυτη δεν ειναι η δουλεια τους?
γι αυτο πληρωνονται.
και τον ταξιτζη ( η την ταξιτζου ας πουμε να το παρουμε στο γυναικειο) τον πληρωνεις για να σε μεταφερει απο ενα μερος στον προορισμο σου,ουτε γκομενα θα την πιασεις ουτε τα εσωψυχα σου θα της ανοιξεις.
ειναι ανθρωποι κι αυτοι με αισθηματα συμφωνω και επαυξανω,αλλα αυτη ειναι η φυση της δουλειας τους.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
αν εχεις και μια κλαη και ομορφη παρεα διπλα σου ακομη καλητερα !!! και κατι αλλο . αν ολεσ οι στριπτζουδης ηταν σαν και αυτην που ημουνα εγω ΝΑΙ θα το ξαναδοκιμαζα !!!! περασα παρα πολλες ομορφες στιγμες και γεμισα αρκετες εμπειρειες αλλα και γνωσεις που ουτε φανταζομουνα οτι υπαρχουν !!! και δεν ειμαι μικρος εχω πατησει καλα τα πρωτα αντα

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Το αν είμαι κακομοίρης ή όχι..το ξέρω εγώ μόνο.
Θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω και εγώ για τη διάθεση που έχεις να κολάς ταυτότητες και χαρακτηρισμούς στους ανθρώπους, ή χειρότερα να τους κατατάσσεις σε κατηγορίες λες και είμαστε σε άλλες εποχές.
Οταν βγαίνω για καφέ με κάποιον και τον κερνάω...βγαίνω επειδή μαρέσει σαν ανθρωπος...(με βάση πάντα τα δικά μου κριτήρια). Κάποιος μπορεί να βγαίνει για καφέ με τον Πάσσαρη, το μακαρίτη το Δουρή, το Τρύφωνα Σαμαρά, ή τον Κοσκωτα, ή με τη Τζούλια.
Πιθανόν τα δικά σου κριτήρια είναι να βγαίνεις με προσωπικότητες ή με πνευματικούς ανθρώπους. Πιθανόν βλέπεις την καλοσύνη, τη θετική ενέργεια και τα οποιαδήποτε καλά στοιχεία μόνο σε ορισμένους ανθρώπους..
Απέχει πολύ από το να βγεις για καφέ με μια πουτάνα και από το να την πιάσεις γκόμενα...

Εμένα με δαιμονίζει αυτή η διάθεση Απαρτχαϊντ που σας διακατέχει για τις πουτάνες, ενώ ως μέλη ενός φορουμ που ασχολείται με αυτές (και τις επισκέπτεται μάλλον, αφού αυτό κάνουμε όλα τα μέλη ..νομίζω) θα έπρεπε να τις υποστηρίζετε!
Το να βλέπουμε ως "σπερματοδοχεία" (όπως είπε κάποιος παραπάνω), κάποιους ανθρώπους..εμένα με θλίβει, με εξοργίζει, με θυμώνει!
Δεν μπορώ να το δεχτώ!
Το καλό και το κακό υπάρχουν μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Οι συνθήκες και φυσικά οι επιλογές μας κάνουν να βγάζουμε (άλλος λίγο άλλος πολύ) τις εκφάνσεις τους στην καθημερινότητά μας.

Τα υπόλοιπα τα ακούω ως εγωιστικές διακιολογίες. Τίποτα παραπάνω!
εισαι πολυ σωστος

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τον ορο "σπερματοδοχειο" εγω τον χρησιμοποιησα ,και εμμενω σ'αυτον ,γιατι πολυ απλα αυτες επελεξαν να μαζευουν το σπερμα οσων τους πληρωνουν την ταριφα...δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη αξιοσυνη λοιπον ,σ'αυτην την ακραια μορφη χρηματοδουλειας...
και απο την αλλη, επισης δεν με γοητευουν οι συγκεκριμενες σεξουαλικες ηθικες της κοινωνιας μας
ο τροπος δλδ που εχουν μαθει να διαλεγουν ταιρι οι ελεηνιδες μας...

μπορει να ακουγονται ακραια ολα αυτα , αλλα ετσι ειμαι εγω ...πονταρω στις εξαιρεσεις

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
λοιπον,κυριες και κυριοι,διαβαζω αυτα που γραφετε για το θεμα και με κανετε να αιτηθω το δικαιωμα παραθεσης προσωπικης εμπειριας..λοιπον,ειμαι γονος οικογενειας που τα φερνε βολτα με αγωνα..μεταφορικο μεσο παπι και φοιτητης-υπαλληλος σε περιπτερο..εμφανιση μετρια,αλλα παντα ευθυς..αυτα πριν 18 χρονια..λοιπον δεν εκανα σχεση με στριπερ,αλλα πουτανα..δε τη γνωρισα σε μπουρδελο,αλλα στη δουλιτσα μου..ηταν σπαθι και δε χρειαστηκε να χωσω για παρτυ της ουτε δραχμουλα απ την ανυπαρκτη περιουσια μου..οταν εφυγε-γιατι δεν ειχα τα κοτσια να την κρατησω,αφου λογω ηλικιας δε τη μετρησα σωστα-μου πε θα γυρισει παλι..κι οταν ηρθε και με βρηκε μετα απο 12 χρονια,ημουν ακομα μικρος..ηταν η λιγοτερο πουτανα,απο ολες τις καθωσπρεπει που γνωρισα..ολοι ειπατε απο λιγες εως πολλες αληθειες..αν δεν εκτεθουμε οχι μονο δε θα ζησουμε,αλλα δε θα μαθουμε κιολας..και το σαρκιο μας,ειναι πολυ φτηνο..τα σεβη μου κυριε sarouman..[καποιοι εδω μεσα ξερουν οτι αυτο που ανεφερα,ειναι αληθεια].

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
οσο για καποιους που λενε ευκολα  βαριες κουβεντες,οπως κακομοιρηδες, σπερματοδοχεια,πουτανοκαψουριαση..εχουν σκεφτει οτι πληρωνουν αυτα τα σπερματοδοχεια για να εχουν τις υπηρεσιες που ενδεχομενως,παρεχουν οι καθωσπρεπει γκομενιτσες τους στους γαμιαδες τους,δωρεαν?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οσο για καποιους που λενε ευκολα  βαριες κουβεντες,οπως κακομοιρηδες, σπερματοδοχεια,πουτανοκαψουριαση..εχουν σκεφτει οτι πληρωνουν αυτα τα σπερματοδοχεια για να εχουν τις υπηρεσιες που ενδεχομενως,παρεχουν οι καθωσπρεπει γκομενιτσες τους στους γαμιαδες τους,δωρεαν ?
δεν συμφωνω μ αυτη την προσεγγιση
γιατι προσπαθεις να εξηγησεις τις εκτος αγοραιου ερωτα  σχεσεις με ορους αγοραιου ερωτα (πχ υπηρεσιες,γαμιαδες, δωρεαν)-ανομοιογενη συνολα

για να υπαρξει μια σχεση μεταξυ δυο ανθρωπων χρειαζεται μια συμβατοτητα μεταξυ τους (πχ καθωσπρεπει γκομενιτσες-καθωσπρεπει γκομενουληδες, μελισσουλα-μελισσακος ,μαιμουδιτσα-μαιμουδιτσος κτλ κτλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom