Εξαρτάται πάντα από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Χωρίς να το παίζω ο μέγας ειδήμων του θέματος, από την προσωπική μου εμπειρία με το συγκεκριμένο ζητούμενο (2 περιπτώσεις, τη μία ήθελα πραγματικά να πετύχει) αλλά και από κουβέντες με άλλους που είχαν αντίστοιχες σχέσεις (δε μιλάμε για το κλασσικό "τηλέφωνο", ούτε καν τον "καφέ") τα γενικότερα και δυσκολότερα εμπόδια για να στεριώσει κάτι είναι δυο:
(1) Η αντίθεση μέρα-νύχτα. Αν εσύ δουλέυεις γραφείο ή μαγαζί μέρας τότε θα βλέπεις τη γκόμενα 2 ώρες την ημέρα (αν συζείτε) και τη μια μέρα ρεπό την εβδομάδα (αν δεν). Το να τρέχεις στο μαγαζί ο ίδιος δε παίζει, ή τουλάχιστον δεν έπαιζε με μένα. Θα ζηλέψεις, η γυναίκα θα εκνευριστεί ότι την κατασκοπεύεις, και στο κάτω-κάτω τη δουλειά της κάνει, δε μπορεί να χαριεντίζεται με σένα.
Οπότε τελικά κι εσύ θα το βαρεθείς το πράμα, κι αυτή θα βρεί καλύτερη προοπτική μέσα από το μαγαζί (το μπαρ, το φουσκωτό, το γκαρσόνι, όποιον διάλο άλλον είναι νυχτόβιος. Ακόμα και άλλον πελάτη που είναι πάντα εκεί).
Τα ίδια συμβαίνουν και στις μη στριπ μερα-νύχτα καταστάσεις. Έχω μια φίλη που δουλεύει μέρα που είναι μ'ένα (άριστο) παιδί που δουλεύει μπαρ (κανονικό) και η διαφορά προκαλεί σοβαρή ένταση.
(2) Η καχυποψία. Εσύ πάντα θα υποπτεύεσαι ότι αυτή προσπαθεί να σ'εκμεταλλευτεί. Να σου φάει λεφτά, να σου φορτώσει τη φαμίλια από πάνω, να σε έχει θύμα. Αυτή θα σε υποπτεύεται ότι απλά θες να την πηδήξεις ή (ακόμα χειρότερα) να της πουλήσεις νταβατζιλίκι. Τον πρώτο καιρό θα κάνετε αμφότεροι τα πάντα για να σπρώξετε τις υποψίες στα σκοτάδια, αλλά μια μέρα θα έρθει αυτή ξενυχτισμένη ή εσύ εκνευρισμένος από το μαλάκα τον αφεντικό/το μαγαζί που δε τραβάει και θα ξεφύγουν οι πρώτες κουβέντες. Και μετά οι δεύτερες. Κι οι τρίτες.
Όλα τ'άλλα (να ζηλεύεις ότι σου χουτώνουν τη γυναίκα λχ) διαφέρουν με τον καθένα μας. Εγώ δεν έδινα δεκάρα - ποτέ δεν είχα το βίτσιο να βρω παρθένα, αν μη τι άλλο οι περπατημένες κάνουν καλυτερο κρεβάτι
. Αλλά τα πιο πάνω εμπόδια είναι γενικά. Νομίζω ότι στα πεταχτά "σχέση" με στριπερ δεν έχει ελπίδα. Με μεγάλο αμοιβαίο έρωτα ίσως, αλλά πόσο συχνό είναι αυτό;