Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε μου δεν ειχα καμια διαθεση να σε προσβαλλω, ουτε καν ξερω πως μοιαζεις κι απο που εισαι.. Κι εγω απο επαρχια ειμαι και κατατασσω τον εαυτο μου στα εξυπνα πουλια που τα πιανεις απο τη μυτη μη νομιζεις οτι το παιζω εξυπνος,το αντιθετο εχω πιαστει στη φακα σαν το ποντικι.... Το θεμα ειναι οτι αυτα που τραβαω εγω αλλοι παρακαλουν να τα παθουν,ειναι λιγο οξυμωρο αλλα μονο αν εχεις γευτει το σκατο ξερεις πως ειναι.. Και καλα σου λενε μην ακους τους παπαρηδες που νομιζουν οτι αν σε ειρωνευτουν(οχι μονο εσενα,γενικα) θα κερδισουν ποντους μεταξυ τους... Οτι θες ακου και παρε απο εδω μεσα και σταρχιδια σου.

Απλα αυτο που ονειρευεσαι δεν ειναι κατι αλλο απο φαντασματα . Μην πιστευεις τις ιδανικες ιστοριες που γραφουν εδω μεσα ειναι μουφες.. Στην πραγματικοτητα μας χωριζει απιστευτο χαος με δαυτες. Οι χωριατισες απο εκει τρωνε οπως η γατα το ποντικι τους χωριατες εδω. Ειμαστε καλα παιδια και δεν παει το μυαλο μας στην εκμεταλευση .. ακου το φιλε μου. Ο ανθρωπος που ακουγα στο τηλ ηταν 43 ετων μμε ακινητη περιουσια,δημοσιος υπαλληλος που νομιζε οτι απο την καλοσυνη τους θα του κατσει κατι... ε δεν ειναι ετσι. Αλλα και παλι οτι νομιζεις.. η δοκιμη που ισως θελεις να κανεις δεν θα ειναι τπτ αλλο απο ενα crash test ...
Υ.Γ. γενικα απο τα πιο ειλικρινη ποστ εδω μεσα ειναι τα δικα σου και αξιζεις πιο σοβαρης αντιμετωπισης
Ολα ο.κ δεν τρεχει τιποτα.. Μαλλον σε παρεξηγισα αδικα θελω μονο να σου πω οτι απο τα 4 μερες που γραφω στο σαιτ η γνωμη σου :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ηταν απο της πιο σοστες και πιο σοβαρες....τωρα για το θεμα της αντιμετωπισης της οποιας λαμβανω εδω μεσα θα σου πω ενα μονο πραγμα. Ο καθενας πισω απο ενα πληκτρολογιο μπορει να ειναι οποιος θα ηθελε να ειναι.. Αυτο ομως εχει τεραστια διαφορα απο το ποιος πραγματικα ειναι... και για να μηλισω και για τον εαφτο μου αν διαβασεις καπου γραφω οτι ισος και να μην ειμαι αυτο που φενεται.. Ο ΝΟΟΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... και για να μηλισω και για τον εαφτο μου αν διαβασεις καπου γραφω οτι ισος και να μην ειμαι αυτο που φενεται.. Ο ΝΟΟΝ ΝΟΕΙΤΩ.

τωρα που το λες οντως δε μοιαζεις εσυ, ο αλλος πρεπει να εισαι

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ένα θα σας πώ...στο παρελθόν(πρό δεκαετίας πάνω κάτω) υπήρχαν ρωσίδες στρίππερ πραγματικά που άξιζε να ασχοληθείς ακόμη και για σοβαρά(γάμο κλπ..).Τώρα αυτό πλέον είναι σχεδόν ανέκδοτο!Και αυτό μέσα σε λίγα έτη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πες μας κι άλλααααααααααααααααα.....  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Θές να σου πώ πώς έλεγε μία καλή τρύππερ(πολύ καλή η εν λόγω σε χαρακτήρα) όταν μου πρότεινε να μου φτιάξει κοτόπουλο ρολό γεμιστό για να φάμε σπίτι της?ε? θές?

ε....λοιπόν αφού θές άκου....ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟΪ!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θές να σου πώ πώς έλεγε μία καλή τρύππερ(πολύ καλή η εν λόγω σε χαρακτήρα) όταν μου πρότεινε να μου φτιάξει κοτόπουλο ρολό γεμιστό για να φάμε σπίτι της?ε? θές?

αυτοματο, κουρδιστο ή κουάρτζ ????

λειπει και ο ντουρασελ να μας πει..  :-

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γκεμιστό με τι;
Με μούσμουλα;

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τελικά έφαγες ή νιέτ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom