Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Μόνο Σοβαρή Σχέση θα έκανα δε Μ αρέσουν οι Ασοβαρες Καταστάσεις!!!!!!!!!!
Φιλε δεν ξερω πως και τη βλεπει ο καθενας απο τους παραπανω...
Γυναικες ειναι οχι alien, και εχουν περισσοτερα ψυχολογικα απο την οποια αλλη γιατι ακριβως εχουν γνωρισει πολλους που τις βλεπουν ως κρεας..
Φυσικα και ψαχνουν και σχεσεις και φυσικα εχει και ΠΑΡΑ πολλες φολες, αυτο δεν σημαινει οτι δεν γινετε κιολας, δυσκολο μεν αλλα γινετε.
Οπως ειπες και εκεινη πρεπει να σταματησει αυτου του ειδους τη δουλεια για να υπαρχει και εμπιστοσυνη.
έχεις πμ καλαχανστα 2 πρωτα εισαι σωστος,το 3ο ειναι ακυρο,εχεις μπερδεψει την οριτζιναλ στριπερ με την στριπερ που βιζιταρει για τα εξτραδακια της
ξερω παρα πολλες καταστασεις ..θυμαμαι μια ουκρανεζα που καβλαντιζα,ειχε εμφανιστει τοτε στο μαγαζι μεγας σπονσορας και γω της εκανα πλακα παντρεψου τον, να εξασφαλιστεις,μου λεγε δεν τον γουσταρω δεν ειναι ο τυπος μου και τετοια κτλ..οταν ειδε οτι αυτος σοβαρολογουσε γιατι ειχε χωσει πολυ χρημα-σαμπανιες καθε βραδυ κτλ- ξερεις μου λεει οσο πιο πολλα λεφτα βαζει τοσο πιο πολυ "ερωτευεσαι"..τον παντρευτηκε τωρα και περναει ζωη χαρισαμενη παρολο που αυτος ειναι χωρισμενος με αλλη στριπερ κ εχει και παιδια τωρα αν του κανει και κανα παιδι διοτι ειναι και 30 φευγα, θα κλειδωσει την διατροφη ασχετα αν αυτος την βαρεθει μετα
Πιστευω πως ολοι θα κάναμε σχεση με τετοια γυναίκα, αν βέβαια δεχόταν και αυτή. Αν εξελισοταν σε σοβαρη, εξαρτάται από πολλά.
Φυσικά και γίνεται αλλά εξαρτάται από το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού.
σωστα.Φυσικά και γίνεται αλλά εξαρτάται από το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού.
Πιστευω πως ολοι θα κάναμε σχεση με τετοια γυναίκα, αν βέβαια δεχόταν και αυτή. Αν εξελισοταν σε σοβαρη, εξαρτάται από πολλά.
τεραστια αισθηση του χιουμορ
Σίγουρα όχι όλοι, αλλά κάποιοι ναι. Το δεύτερο σκέλος για το "σοβαρή" δεν θα το αναλύσω γιατί θα εκτεθούμε ;)
Φυσικά και θα έκανα τέτοια, σοβαρή, σχέση. Και θα την περίμενα με υπομονή κάθε βράδυ να γυρίσει αφού θα την έχουν χουφτώσει/τσιμπουκώσει/πηδήξει διάφοροι για να δούμε καμία ταινιούλα και να κάνουμε γουτσου-γουτσου...
Φυσικά και θα έκανα τέτοια, σοβαρή, σχέση. Και θα την περίμενα με υπομονή κάθε βράδυ να γυρίσει αφού θα την έχουν χουφτώσει/τσιμπουκώσει/πηδήξει διάφοροι για να δούμε καμία ταινιούλα και να κάνουμε γουτσου-γουτσου...
Γουτσου γουτσου σχεση του .ουτσου
στριπτίζ και σεξ κάθε βράδυ
ε τοτε μην το κουραζουμε με στριπ γυναικες,ας παμε κατευθειαν για βιζιτεςΓιατί όχι;
Μπορείς να τη δεις και νταβατζής μετά και να βγάλεις και κανένα μεροκάματο.
σοβαρη σχεση????404 ερρορ???οταν οι πελατες θα της βαζουν τα 50ευρα στο κιλοτακι με οτι αυτο συνεπαγεται,εσυ θα παιρνεις ματι και θα λες απο εδω η κοπελα/γυναικα μου??..για κανα πηδημα και χαβαλε ναι, αλλα εως εκει