Πρώτα απ΄όλα παίδες καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα χωρίς να το επιδιώκουμε. Όλοι ανεξαρτήτως εμπειριών και self control μπορεί να βρεθούν σε μια κατάσταση που δεν κάνουν παιχνίδι οι ίδιοι. Αυτό είτε γίνει με stripper ή με την όμορφη γειτονοπούλα θα έχει μεγάλο κόστος. Μια stripper ακόμα και στην εποχή μας που έχουμε πήξει παραμένει κάτι το εξωτικό. Έχει όπως και να το κανουμε μια ιδιαίτερη καυλα, αν και αυτό είναι περισσότερο στο μυαλό μας παρά πραγματικό. Εγώ είμαι υπερ των εμπειριών και αν τελειώσει και ασχημα και αν πονέσεις κι αν πληγωθείς κι αν πληγώσεις σημασία έχει να το ζήσεις. Πρέπει όμως να καταλάβεις πότε η εμπειρία γίνεται μαλακία, πότε το διαφορετικό συνήθεια και ρουτίνα και εκμετάλλευση κι από τις δύο μεριές. Κάντε σχέση με stripper αλλά μετά τον πρώτο καιρό της ανοχής και της ζάλης, ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε χαμπάρι τι παίζει και έξω από το μικρόκοσμο της χαζής καύλας που βρισκόσαστε. Αν όλα καλά τότε καμία αντίρρηση, συνήθως όμως και το συνήθως αφορά το 98%, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι νομίζατε. Μόλις το καταλάβετε φύγετε μακριά, γιατί μεγαλύτερη μαγκιά από το να γαμήσεις, είναι να ξέρεις να φεύγεις. Το πρόβλημα στις σχέσεις αυτές δεν είναι η δουλειά τους, ούτε αν καθένας θα τους βάζει χέρι αν πληρώνει. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία τους και μιας και το post έχει αποκτήσει μια λογοτεχνική χροιά, θα θυμηθώ μαζί σας κάτι που μου είχε ψιθυρίσει ο μέγιστος Cortazar πριν μερικά χρονάκια ένα πρωινό στην Αλεξανδρούπολη, παραφρασμένο για την περίσταση. "Μην αφήνεις την ελευθερία, μοναδικό φόρεμα που ταιριάζει στην πραγματική γυναίκα, να ξεφτίζει σε μια επιμελή θηλυκότητα". Δε θα σας ζαλίσω άλλο και συγγνώμη και για το ύφος αλλά ξύπνησε αναμνήσεις το συγκεκριμένο thread. Καλές περιπλανήσεις...