callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 3.820
πες το ειδικων συνθηκων οπως το λες και συ,αν δεν σου κολλαει.
Ότι πείς.
Δεν έχω αντίρρηση.
Είπαμε original striper.
πες το ειδικων συνθηκων οπως το λες και συ,αν δεν σου κολλαει.
Ότι πείς.
Δεν έχω αντίρρηση.
Είπαμε original striper.
Οχι με τιποτα.Γυναικα που παει με αλλους,γυναικα που παει με αλλους για λεφτα.. δεν ειναι για σχεση!
Εάν μπορείς να αντέξεις ότι θα πηδιεται με παλιούς και νέους πελάτες, φίλους κλπ τότε ίσως και με πολλά ερωτηματικά.
Στην πράξη είναι αδύνατο για πολλούς λόγους.
Δεν νομίζω ότι γίνεται εκτός εάν είσαι χαλαρός.
Πάντα θα υπάρχει αμφισβήτηση.
Αυτές οι γυναίκες βλέπουν πλέον τους άντρες ως ενα σταθερό εισόδημα.
Ποιά εγκαταλείπει το σταθερό της εισόδημα ;
Έχουν πολλά έξοδα που πρέπει να καλύψουν.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι πολλές έχουν ακριβά αυτοκίνητα.
Το χρήμα είναι ωραίο και οι γυναίκες αυτές έχουν αποδεχθεί αυτή την εργασία ως απόλυτα φυσιολογική.
Άσε που όποιος αγαπούλης εμφανισθεί τον θεωρούν και μαλάκα.
Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι:
1. Να θέλει η ίδια η κοπέλα να σταματήσει πλήρως το επάγγελμα.
2. Να της προσφέρεις όλα αυτά που αποκτά από την εργασία της συν αρκετά ακόμα για να εξασφαλίσει το μέλλον της και να μην αισθάνεται ότι μπορεί να την παρατήσεις.
Έχουν τρομερές ανασφάλειες που καλύπτονται συνολικά από όλους τους άντρες που τις πηδάνε.
Είναι ακατόρθωτο στη πράξη ένας άντρας να μπορέσει να αντικαταστήσει οικονομικά τους 5,000 αντρες που την πηδάνε μέσα σε ένα χρόνο.
Σίγουρα αρκετές φαίνονται φυσιολογικές.
Αλλά το χρήμα είναι χρήμα και πάντα είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.
Βέβαια μικρές εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.
Φυσικά και θα έκανα σοβαρή σχέση εφόσον ότι έκανε το έκανε με πελάτες στα πλαίσια της δουλειάς της πάντα και όχι εκτός δουλειάς σχέσεις κτλ !! Πέρα από αυτό δεν θα χρειαζόταν μετά να εργάζομαι ... θα ειμουν πάντα καβλωμενος περιμενο της την να γυρηση από την δουλειά ... και θα την έβαζα να μου υποσχεθεί πως δρν θα χύνει με πελάτες ποτέ θα κρατιέται και θα χύνει με εμένα μετά την δουλειά .. έτσι καβλωμενος όπου θα ειμουν κάθε φορά και τυφλωμένος από το πάθος την ζήλια και την καβλα μου προς εκείνη !!Οχι με τιποτα.Γυναικα που παει με αλλους,γυναικα που παει με αλλους για λεφτα.. δεν ειναι για σχεση!
Ακριβως το ιδιο ηθελα να γραψω. Σοβαρη σχεση και strip woman δεν πανε μαζι.Και μόνο απο τον τίτλο του νήματος, το ερώτημα αυτοαναιρείται..
εφόσον όμως αυτο ισχύει, εσύ τότε τι θέλεις εδώ μέσα? γιατί υποβιβάζεις τον εαυτό σου πληρώνοντας άτομα για το οποίο έχεις τόσο άσχημη άποψη?
δεν σε καταλαβαίνω...
θα καταλαβαινα να έλεγες ότι ναι πάω μαζί τους γιατί μου αρέσουν, αλλά δεν κάνω σχέση με γυναίκα που έχει τέτοιο επάγγελμα. εσύ όμως τις απαξίωσες όχι για το επάγγελμα αλλά ως ανθρώπους. κι όμως πας μαζί τους...
τι φταίει? σε πλήγωσε καμία? δεν σκέφτεσαι καθαρά? δεν τα έχεις βρει μέσα σου?
για να ακούσω...
Μπορεί να ακούγεται καλό όμως δεν ειναι δυνατόν να υπολοιηθεί ειδικά απο την μεριά της..... για τους ανδρες μην ρωτας οτι μας σερβιρουν το ρουφάμε!
Φιλε δεν ξερω πως και τη βλεπει ο καθενας απο τους παραπανω...Τι δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί? Μια σχέση με κοπέλα που δουλεύει σε strip club να μετατραπεί σε σοβαρή? Με όλο τον σεβασμό δεν νομίζω ότι έχεις δίκαιο