Φίλε και συναγωνιστή (...επιμένω!) Hotyan
Η προσφώνηση "συναγωνιστής" σε καμμία των περιπτώσεων δεν την χρησιμοποιώ σε συσχέτιση με κομματικές ή στερεότυπες αναφορές. Αφορά θα έλεγα τον "άτυπο πόλεμο" που έχουμε εδώ και χρόνια με την "καθως πρέπει και ηθική"
Ως προς το σχόλιο για το λεξιλόγιο, την μόρφωση και το επίπεδο σημειώνω τα εξής :
Χαίρομαι άν επηρρέασα την φρασεολογία του θρεντ, αλλά να διεκρινίσω ότι (για εμένα τουλάχιστον) είναι αποδεκτές και χρήσιμες (έως και "διδακτικές" θα έλεγα) οι "έξυπνες" λαϊκές φράσεις και τα καλοποροαίρετα πειράγματα. Δεν θα θεωρούσα ευχάριστο και σωστό να απουσιάσουν από το θρεντ. Για το συγκεκριμμένο θέμα, θα κάνω παράθεση σε επόμενη ημέρα ώστε να σημειώσω πρόσθετες διευκρινίσεις ;)
Ως προς το θρεντ "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans", το θέμα δεν έχει κλείσει και υπολείπονται πρόσθετες παραθέσεις (εκτιμώ και από τα λοιπά μέλη) και κατά συνέπεια η δική μου παράθεση (ως αρχική) επέλεξα να είναι γενική αλλά όχι ασαφής. Δεν προέκυψαν παρεξηγήσεις (ευτυχώς), οπότε συνεχίζουμε...
Να είσαι καλά
Φίλε και συνμπουρδελιάρη (...επιμένω!)farkeli
Η προσφώνηση "συνμπουρδελιάρης " νομίζω είναι σωστότερη αφου αφ ενός είμαστε στο αγαπημένο και 1ο Site bourdela.com , και αφ ετέρου μιλάμε και ανταταλλάσουμε πληροφορίες και απόψεις για μπουρδέλα και για γαμήσια!
Με μπερδέβετε πολύ και επιτρέψτε μου αγαπητέ οτι νομίζω αυτό ισχύει και για άλλους συν-μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα!
Η ασάφειά σας - που περιμένετε πρώτα τη γνώμη των άλλων ( γιατί άραγε??? )και μετά υπόσχεστε ότι εν ....καιρώ θα καταθέσετε και τη δική σας άποψη - όπως σας την έχω ήδη επισημάνει δίνει την εντύπωση ότι ίσως π.χ. κάνετε κάποιο γκάλοπ, ή ότι ίσως είστε η Κα Γλομπέα που ήλθε εδώ με την εντολή να ανεβάσει το επίπεδο. ;)
Προσωπικά εκτιμώ το υφος που γράφετε αλλα θα σας ήθελα ποιο σαφή και πιο προσιτό!
Πάντοτε φιλικά, και πάντα καλοπροαίρετα!
Jerry Yan - Hot Shot