Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φίλε και συναγωνιστή (...επιμένω!) Hotyan

Η προσφώνηση "συναγωνιστής" σε καμμία των περιπτώσεων δεν την χρησιμοποιώ σε συσχέτιση με κομματικές ή στερεότυπες αναφορές. Αφορά θα έλεγα τον "άτυπο πόλεμο" που έχουμε εδώ και χρόνια με την "καθως πρέπει και ηθική"  :uzi:

Ως προς το σχόλιο για το λεξιλόγιο, την μόρφωση και το επίπεδο σημειώνω τα εξής :

Χαίρομαι άν επηρρέασα την φρασεολογία του θρεντ, αλλά να διεκρινίσω ότι (για εμένα τουλάχιστον) είναι αποδεκτές και χρήσιμες (έως και "διδακτικές" θα έλεγα) οι "έξυπνες" λαϊκές φράσεις και τα καλοποροαίρετα πειράγματα. Δεν θα θεωρούσα ευχάριστο και σωστό να απουσιάσουν από το θρεντ. Για το συγκεκριμμένο θέμα, θα κάνω παράθεση σε επόμενη ημέρα ώστε να σημειώσω πρόσθετες διευκρινίσεις   ;)

Ως προς το θρεντ "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans", το θέμα δεν έχει κλείσει και υπολείπονται πρόσθετες παραθέσεις (εκτιμώ και από τα λοιπά μέλη) και κατά συνέπεια η δική μου παράθεση (ως αρχική) επέλεξα να είναι γενική αλλά όχι ασαφής. Δεν προέκυψαν παρεξηγήσεις (ευτυχώς), οπότε συνεχίζουμε... :sunglasses:

Να είσαι καλά   :thumbsup:

Φίλε και συνμπουρδελιάρη (...επιμένω!)farkeli
Η προσφώνηση "συνμπουρδελιάρης " νομίζω είναι σωστότερη αφου αφ ενός είμαστε στο αγαπημένο και 1ο Site bourdela.com , και αφ ετέρου μιλάμε και ανταταλλάσουμε πληροφορίες και απόψεις για μπουρδέλα και για γαμήσια!
Με μπερδέβετε πολύ και επιτρέψτε μου αγαπητέ οτι νομίζω αυτό ισχύει και για άλλους συν-μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα! :headbang:
Η ασάφειά σας - που περιμένετε πρώτα τη γνώμη των άλλων ( γιατί άραγε??? )και μετά υπόσχεστε ότι εν ....καιρώ θα καταθέσετε και τη δική σας άποψη - όπως σας την έχω ήδη επισημάνει δίνει την εντύπωση ότι ίσως π.χ. κάνετε κάποιο γκάλοπ, ή ότι ίσως είστε η Κα Γλομπέα που ήλθε εδώ με την εντολή να ανεβάσει το επίπεδο. ;)
Προσωπικά εκτιμώ το υφος που γράφετε αλλα θα σας ήθελα ποιο σαφή και πιο προσιτό!
Πάντοτε φιλικά, και πάντα καλοπροαίρετα! :dancing:

Jerry Yan - Hot Shot

OP
OP
viper84x

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αγαπητε farkeli και Hotyan, θα ηθελα να σας ευχαριστησω και τους 2 που εχετε ανεβασει γενικα το επιπεδο του Θρεντ του οποιου ανοιξα, που ανετα σαν πολλα αλλα παρομοια θα μπορουσε να καταληξει σε ανταλαγη βωμολοχιων και προσβολων μεταξυ καποιων που δε σεβονται γενικοτερα η απλα δεν μπορουνε να μιλησουν σαν ανθρωποι...και φιλε hotyan, μη τρελαινεσαι να μαθεις για το ποιος ειναι ο Farkeli,( τον Sherlock δεν τον εχεις βαλει τυχαια βλεπω! ;)) ειναι απλα ενας σαν εμας τους πολλους ανωνυμους εδω, πισω απο ενα username που κουβεντιαζει και εκφερει τις αποψεις του...και εχει την δυναμη βλεπω να προσθετει την απαραιτητη ποιοτητα σε συζητησεις μας εδω :)

να στε καλα και οι 2 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε και συνμπουρδελιάρη (...επιμένω!)farkeli
Η προσφώνηση "συνμπουρδελιάρης " νομίζω είναι σωστότερη αφου αφ ενός είμαστε στο αγαπημένο και 1ο Site bourdela.com , και αφ ετέρου μιλάμε και ανταταλλάσουμε πληροφορίες και απόψεις για μπουρδέλα και για γαμήσια!
Με μπερδέβετε πολύ και επιτρέψτε μου αγαπητέ οτι νομίζω αυτό ισχύει και για άλλους συν-μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα! :headbang:
Η ασάφειά σας - που περιμένετε πρώτα τη γνώμη των άλλων ( γιατί άραγε??? )και μετά υπόσχεστε ότι εν ....καιρώ θα καταθέσετε και τη δική σας άποψη - όπως σας την έχω ήδη επισημάνει δίνει την εντύπωση ότι ίσως π.χ. κάνετε κάποιο γκάλοπ, ή ότι ίσως είστε η Κα Γλομπέα που ήλθε εδώ με την εντολή να ανεβάσει το επίπεδο. ;)
Προσωπικά εκτιμώ το υφος που γράφετε αλλα θα σας ήθελα ποιο σαφή και πιο προσιτό!
Πάντοτε φιλικά, και πάντα καλοπροαίρετα! :dancing:

Jerry Yan - Hot Shot

Φίλε συναγωνιστή και συνμπουρδελιάρη (...δεν αντιλέγω σε αυτό) Hotyan

Θα έλεγα ότι σε αυτή την παράθεση σου με "αδικείς". Έχω ήδη σημειώσει σε προηγούμενες παραθέσεις μου αρκετά ξεκάθαρη και ίσως "παραβατική" άποψη για το συγκεκριμμένο θέμα. Σε άλλα θέματα που συμμετείχα, δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα ασάφειας ή σύγχισης στα μέλη που συζητούν.  :(

Ως προς το συγκεκριμμένο θέμα, επειδή το αντιλαμβάνομαι ότι ζητάς με ενδιαφέρον την δική μου γνώμη (...και σε ευχαριστώ για αυτό) μπορώ να σημειώσω απλά ότι για οποιαδήποτε σχέση (άρα και με trans) δεν την απορρίπτω "εκ των προτέρων" με βάση προκατειλημένες αρχές και θεωρήσεις.  :sunglasses:

Άν μια trans με ελκύει ως σεξουαλικό άτομο και (το βασικότερο) ως άνθρωπος (επειδή αναφερόμαστε για σχέση), τότε θα έκανα σχέση μαζί της.

Μοναδικό εμπόδιο (τουλάχιστον για εμένα, όπως έχει σημειωθεί στην αρχική μου παράθεση στο συγκεκριμμένο θέμα) είναι τα ψυχικά αποθέματα και οι αντοχές που διαθέτω για να υποστώ την υπέρμετρη κοινωνική "πίεση" και όχι μόνο...

Δεν γνωρίζω φίλε Hotyan, άν τελικά διαθέτω αρκετή και ικανή αντοχή ώστε να έχω και να διατηρήσω σχέση με trans, γιατί δεν προέκυψε να "δοκιμασθώ".

Ως τις καλοπροαίρετες απορίες σου για σφυγμομετρήσεις, σου ξεκαθαρίζω ότι δεν με ενδιαφέρουν (προκύπτει από την παραπάνω θέση μου), δεν γνωρίζω να σφυγμομετρώ και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω, αλλά και (το σπουδαιότερο) δεν τις έχουμε ανάγκη (εκτιμώ) για ζητήματα που αφορούν σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, απόψεις, θέσεις και συμπεριφορές. Αυτή την "αποστολή..." ας την αφήσουμε για άλλους που τους αρέσει ή τους εξυπηρετεί να ομαδοποιούν και να "μανδρώνουν" τους ανθρώπους σε απόλυτα συγκεκριμμένα "στεγανά γκέτο".  ;)

Όσο για το σχόλιο περι κας Γλομπέας και "...εντολής να ανεβάσω το επίπεδο" θα εξηγήσω (αν μου επιτρέπεις σε επόμενη παράθεση γιατί, ήδη, είναι κουραστικό στην ανάγνωση το κείμενο που έγραψα.  ;)

[size=10pt]Υστερόγραφο :
Θεωρώ δεδομένο (πλέον) μεταξύ μας ότι δεν προκύπτει ζήτημα παρεξήγησης στις διάφορες (αμοιβαίες) παρατηρήσεις μας. 
[/size]

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να την κανουμε την σχεση?? Μια χαρα δεν περναμε?? Σημερα ενας ανθρωπος για να περναη καλα πρεπει να ειναι ελευθερος να ζει την ζωη του να κανη οτι θελει οτι ωρα το θελει
Σωστά, αν δεν χρειάζεσαι σχέση τι να την κάνεις?
Όμως οι πλειοψηφία των ανθρώπων (άνδρες, γυναίκες, straight, gay)
χρειάζοντε ένα σύντροφο, κάποιον να μοιραστούν στιγμές, να πουν
μία κουβέντα. Αν εσύ αυτό δεν το έχεις ανάγκη ή το έχεις λύσει
τότε μπράβο, προφανώς είσαι ευτυχισμένη.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σωστά, αν δεν χρειάζεσαι σχέση τι να την κάνεις?
Όμως οι πλειοψηφία των ανθρώπων (άνδρες, γυναίκες, straight, gay)
χρειάζοντε ένα σύντροφο, κάποιον να μοιραστούν στιγμές, να πουν
μία κουβέντα. Αν εσύ αυτό δεν το έχεις ανάγκη ή το έχεις λύσει
τότε μπράβο, προφανώς είσαι ευτυχισμένη.

Σωστα τα λες!Η συντροφηκοτητα δεν εχει φυλλο.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ποιά άραγε είναι η σημασία του γεγονότος ότι αρκετοί από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη των επιστημών, αλλά και του πολιτισμικού επιπέδου της ζωής από τα πολύ παλιά χρόνια έως σήμερα  είχαν σχέσεις και με "γυναικοπρεπείς ..."  :huh: :huh: :huh:

Σκέφτομαι, αν θα τους ζητούσαν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, πως θα απαντούσαν ... :think:

Σημείωση :

Για την επιβεβαίωση των παραπάνω, σημειώνω ότι ένας σπουδαίος επιστήμονας, άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης με "διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες" ήταν και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Δεν διαφωνω αλλα αν γραψουμε ποσοι μεγαλοι ηγετες ποσα μεγαλα μυαλα ηταν αρωστα με γυναικες τις οποιες ποθουσαν και τις αλλαζαν σαν τα πουκαμισα θα γραφουμε καμια βδομαδα μην τρελαθουμε κιολας τιποτα πιο ωραιο αδερφε απο το αισθησιακο αγγιγμα μιας γυναικας

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Δύσκολη ερώτηση...Η θετική απάντηση εμπεριέχει υπέρβαση.Η αρνητική μπορει ναναι βιαστικη.Νομίζω βλέποντας και κανοντας...φαντάζομαι με την ιδια διαδικασία που αποφασίζει καποιος να μείνει και να δημιουργήσει σχεση με μια κοπέλα,που γνωρισε χθες.Να δεις...ταιριαζεις στις μυρωδιες και τα αγγιγματα.Να νοιωσεις...επικοινωνεις καλα.Κι αλλα...Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ξεκινησεις σχεση,που βεβαίως μπορει ναχει διάφορες καταλήξεις.Μπορει να ειναι επιπόλαιη αλλα όχι ευτελής.Μπορει να ειναι ευτελέστατη,αλλα να..σ αρεσει.Μπορει να συνεγείρει το συναισθημα και να σε γεμίζει γκάβλα,αλλα περαν τουτου ναναι η ίδια η μοναξιά κι αυτο ειναι σκληρό για να τόχεις σχέση.Χίλια δυο μπορουν...Γι αυτο ψηφίζω βλέποντας και κανοντας. :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Ανεξαρτητη απαντηση........ εδωσες. :think: :think: :think: :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν διαφωνω αλλα αν γραψουμε ποσοι μεγαλοι ηγετες ποσα μεγαλα μυαλα ηταν αρωστα με γυναικες τις οποιες ποθουσαν και τις αλλαζαν σαν τα πουκαμισα θα γραφουμε καμια βδομαδα μην τρελαθουμε κιολας τιποτα πιο ωραιο αδερφε απο το αισθησιακο αγγιγμα μιας γυναικας

Συναγωνιστή Forest

Με όλο τον σεβασμό, θα έλεγα ότι δεν νομίζω ότι θα άλλαζα ή θα άλλαζες προτιμήσεις και επιθυμίες αν τα ποσοστά ως προς τις προτιμήσεις των μεγάλων ηγετών ήταν διαφορετικά από τα δικά μας  :huh: ?

Κάτι τέτοιο θα ήταν επώδυνο και πιθανόν να μην είχε το καλλίτερο αποτέλεσμα για κάθε άνθρωπο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δύσκολη ερώτηση...Η θετική απάντηση εμπεριέχει υπέρβαση.Η αρνητική μπορει ναναι βιαστικη.Νομίζω βλέποντας και κανοντας...φαντάζομαι με την ιδια διαδικασία που αποφασίζει καποιος να μείνει και να δημιουργήσει σχεση με μια κοπέλα,που γνωρισε χθες.Να δεις...ταιριαζεις στις μυρωδιες και τα αγγιγματα.Να νοιωσεις...επικοινωνεις καλα.Κι αλλα...Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ξεκινησεις σχεση,που βεβαίως μπορει ναχει διάφορες καταλήξεις.Μπορει να ειναι επιπόλαιη αλλα όχι ευτελής.Μπορει να ειναι ευτελέστατη,αλλα να..σ αρεσει.Μπορει να συνεγείρει το συναισθημα και να σε γεμίζει γκάβλα,αλλα περαν τουτου ναναι η ίδια η μοναξιά κι αυτο ειναι σκληρό για να τόχεις σχέση.Χίλια δυο μπορουν...Γι αυτο ψηφίζω βλέποντας και κανοντας. :think:

Αυτό είναι συναγωνιστή Tsinouko  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!

...με απλές κουβέντες συμπεριλαμβάνεις όλες τις διαστάσεις του θέματος με απόλυτο σεβασμό στην οποιαδήποτε διαφορετική θέση και άποψη.

να είσαι καλά  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ προσωπικά πιθανον να μην έκανα γιατί είμαι crossdresser-υπαρξιστής. Φανταστείτε το μπερδεμα με τα ρούχα και εσώρουχα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Εγώ προσωπικά πιθανον να μην έκανα γιατί είμαι crossdresser-υπαρξιστής. Φανταστείτε το μπερδεμα με τα ρούχα και εσώρουχα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα κουμπαρε .......... βρε ρεμαλι γιατι ψευδεσαι;;;;;;;;;;;;;;
Αυτον τον καιρο για πες μας [size=30pt]τι κανης.........[/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Καλημέρα φίλε Μαρούλια

Σύγουρα, απαιτείται εμπειρία και εξοικείωση... ;)

Για το crossdresser-υπαρξιστής  "δεν γνωρίζω, δεν ομιλώ..." :huh:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημερα κουμπαρε .......... βρε ρεμαλι γιατι ψευδεσαι;;;;;;;;;;;;;;
Αυτον τον καιρο για πες μας [size=30pt]τι κανης.........[/size]

Καλημέρα γιαβρίμ και φίλε γείτονα!!! Τι λες να κάνω αυτόν τον καιρό;;; Προετοιμάζομαι για το ετήσιο συνέδριο των εναλλακτικά ενδεδυμένων υπαρξιστών!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Καλημέρα γιαβρίμ και φίλε γείτονα!!! Τι λες να κάνω αυτόν τον καιρό;;; Προετοιμάζομαι για το ετήσιο συνέδριο των εναλλακτικά ενδεδυμένων υπαρξιστών!!!!
Σε κολησε ο αρχικαρφαρος και εσενα ;;;;;;
Μην σε ξεγελαη το αβαταρ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απλα το εχω να ψαρεψη μια δεσποινιδα  :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε Μαρούλια

Σύγουρα, απαιτείται εμπειρία και εξοικείωση... ;)

Για το crossdresser-υπαρξιστής  "δεν γνωρίζω, δεν ομιλώ..." :huh:

Καλημέρα και καλη βδομάδα Φαρκέλι,
Αυτά που λες είναι σωστά, ο ανθρώπινος νους δεν αποφασίζει πάντα να επιλέξει σύντροφο ή πες το εσύ όπως θες με βαση διάφορα προκαθορισμένα κοινωνικά πρότυπα. Τώρα για το crossdresser-υπαρξιστής το έγραψα υπό μορφήν αστείου, έβαλα τον υπαρξισμό σαν μια παράμετρο!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημέρα και καλη βδομάδα Φαρκέλι,
Αυτά που λες είναι σωστά, ο ανθρώπινος νους δεν αποφασίζει πάντα να επιλέξει σύντροφο ή πες το εσύ όπως θες με βαση διάφορα προκαθορισμένα κοινωνικά πρότυπα. Τώρα για το crossdresser-υπαρξιστής το έγραψα υπό μορφήν αστείου, έβαλα τον υπαρξισμό σαν μια παράμετρο!!!

Τώρα που το σκέφτομαι για δεύτερη φορά, πιθανόν να μην είναι τόσο αστείο και πιθανόν να υπάρχει ένας τέτοιος "συνδυασμός"... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Τι λες να το ξεκινήσουμε (κάποια στιγμή ως θέμα) ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom