Νέα

Θα δείξει κατανόηση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη :)δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.996
Πόντοι
25.467

• [li]Χτυπήστε τατού για να το καλύψετε.[/li]
    [li]Τοποθετήστε έμπλαστρο και πείτε ότι πάθατε θλάση στην προπόνηση. [/li]
    [li]Μην κάνετε τίποτα και πείτε της ότι είναι Θεϊκά σημάδια.[/li]

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ξεκολλα και μιλα της ... τι ποιο απλο ?

Θα απελευθερωθεις κι εσυ αν της το πεις.... κι αυτη θα δειξει χαρακτηρα....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
786
Πόντοι
96
ανεβασε φωτο της κοπελας, φωτο δικη σου και το τελευταιο Ε9...
...
...
Με αυτα τα στοιχεια θα μπορεσω να σου πω αν θα δειξει κατανοηση ή οχι!
Περιμενω!

OP
OP
E

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
ναι,φιλε.αυτο πρεπει.ολα πιστευω θα πανε καλυτερα μετα...
Φιλε δεν ειναι σωστο να κρυβεις πραγματα απο μια σχεση.
Τι το καλυτερο απο το να λες την αληθεια οπως την νιωθεις ?
Να βγαζεις τον εαυτο σου χωρις να φοβασαι τι θα πει ο αλλος η η αλλη..... καθαρα και ξαστερα !!!!!
Αν ξεκινας με ψεμματα μια σχεση η βαζεις το ψεμμα μεσα στην σχεση τοτε απλα δεν υπαρχει σχεση
αλλα πασης φυσεως ''εκμεταλλευση'' και αργα η γρηγορα θα νιωσετε ασχημα και οι δυο .

OP
OP
E

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε δεν ειναι σωστο να κρυβεις πραγματα απο μια σχεση.
Τι το καλυτερο απο το να λες την αληθεια οπως την νιωθεις ?
Αν ξεκινας με ψεμματα μια σχεση η βαζεις το ψεμμα μεσα στην σχεση τοτε απλα δεν υπαρχει σχεση
αλλα πασης φυσεως ''εκμεταλλευση'' και αργα η γρηγορα θα νιωσετε ασχημα και οι δυο .

ακριβως.για αυτο ειμαι πια πνιγμενος.εχω παρει αποφαση να το κανω.και οτι γινει.εξαλου δεν ειναι και κατι τραγικο.ολοι πιστευω εχουν προβληματα ειτε εμφανη ειτε οχι..η κοπελα ειναι πολυ καλη περιπτωση και πρεπει να της φερθω ενταξει

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
ακριβως.για αυτο ειμαι πια πνιγμενος.εχω παρει αποφαση να το κανω.και οτι γινει.εξαλου δεν ειναι και κατι τραγικο.ολοι πιστευω εχουν προβληματα ειτε εμφανη ειτε οχι..η κοπελα ειναι πολυ καλη περιπτωση και πρεπει να της φερθω ενταξει
Ακριβως φιλαρακο....
ΟΛΟΙ εχουμε τα δικα μας προβληματα....
Το να λεμε ψεμματα δεν κρυβεται το προβλημα και καποια στιγμη φανερωνεται....

Πιασε την κοπελα σου και μιλα της καθαρα και ξαστερα και να εισαι βεβαιος οτι θα το εκτιμησει περισσοτερο απο οσο πιστευεις
Αν δεν το εκτιμησει τοτε πολυ απλα δεν αξιζει για σενα (οσο ειναι νωρις αυτο ομως)

OP
OP
E

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβως φιλαρακο....
ΟΛΟΙ εχουμε τα δικα μας προβληματα....
Το να λεμε ψεμματα δεν κρυβεται το προβλημα και καποια στιγμη φανερωνεται....

Πιασε την κοπελα σου και μιλα της καθαρα και ξαστερα και να εισαι βεβαιος οτι θα το εκτιμησει περισσοτερο απο οσο πιστευεις
Αν δεν το εκτιμησει τοτε πολυ απλα δεν αξιζει για σενα (οσο ειναι νωρις αυτο ομως)

ευχαριστω φιλε,να ξερεις ποση ωθηση μου δινει αυτο που λες..ειναι κατι το οποιο καλως η κακως το εχω μοιραστει με 3 ανθρωπους.και εδω μεσα στην ανωνυμια μας..ελπιζω πως ολα θα πανε καλα :)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
ευχαριστω φιλε,να ξερεις ποση ωθηση μου δινει αυτο που λες..ειναι κατι το οποιο καλως η κακως το εχω μοιραστει με 3 ανθρωπους.και εδω μεσα στην ανωνυμια μας..ελπιζω πως ολα θα πανε καλα :)
Ολα θα πανε καλα ....
Μονο μην το αμελησεις και αφησεις να περασει χρονος
γιατι δεν ειναι σωστο προς την κοπελα πρωτα και μετα προς τον εαυτο σου...

Καλη τυχη φιλαρακο

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
θες την αληθεια...?
Την αντεχεις?

Λοιπον ακου..
Αμα εισαι καλος στο κρεβατι...και η κοπελα το ευχαριστιεται..δεν θα εχει προβλημα με αυτο!!
Αν δεν... μπορει να το βρει σαν προφαση ή δικαιολογια κ να την κανει με ελαφρα..!
:sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν καταλαβα γτ αγχωθηκες τοσο. εχεις ενα σημαδι στην πλατη σου. ε και?? για ποιο λογο να στραβωσει η αλλη? για μερικα κοκκινα σημαδια? μη λες χαζα. στο κεφαλι σου το εχεις κανει τεραστιο το ολο θεμα κ δε βλεπεις καθαρα. τιποτα δεν ειναι αυτα.
χαλαρωσε κ την επομενη φορα που θα κανετε σεξακι, βγαλε τη φανελα κ ασε την να σε περιποιηθεi, εξηγωντας της τι εχεις παθει. τιποτα δεν ειναι ρεεε :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
δεν καταλαβα γτ αγχωθηκες τοσο. εχεις ενα σημαδι στην πλατη σου. ε και?? για ποιο λογο να στραβωσει η αλλη? για μερικα κοκκινα σημαδια? μη λες χαζα. στο κεφαλι σου το εχεις κανει τεραστιο το ολο θεμα κ δε βλεπεις καθαρα. τιποτα δεν ειναι αυτα.
χαλαρωσε κ την επομενη φορα που θα κανετε σεξακι, βγαλε τη φανελα κ ασε την να σε περιποιηθεi, εξηγωντας της τι εχεις παθει. τιποτα δεν ειναι ρεεε :cheesy:
:2on1: :2on1:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε θα το προσέξει  :rockon:

εγώ κάποτε πήγαινα με έναν για μήηηηνες και κάποια στιγμή άραζα με ένα φίλο του και μου έλεγε ιστορίες. μου έλεγε μια φάση με μαχαιρώματα μαζί με αυτόν και λέει "γι'αυτό έχει το σημάδι στην πλάτη". "τιλερε, ποιο σημάδι?" του λέω. "το σημάδι ρε, καλά, δεν έχεις δει ένα σημάδι που έχει στην πλάτη?" ο.Ο
την επόμενη φορά ξανακοίταξα και είχε ενα σημάδι ΝΑ, τεράστιο /palmface

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

εγώ κάποτε πήγαινα με έναν για μήηηηνες και κάποια στιγμή άραζα με ένα φίλο του και μου έλεγε ιστορίες. μου έλεγε μια φάση με μαχαιρώματα μαζί με αυτόν και λέει "γι'αυτό έχει το σημάδι στην πλάτη". "τιλερε, ποιο σημάδι?" του λέω. "το σημάδι ρε, καλά, δεν έχεις δει ένα σημάδι που έχει στην πλάτη?" ο.Ο
ε δυσκολο να δεις το σημαδι στην πλατη,αν δεν τον πηδας.να κανεις στραπ ον για να τσεκαρεις,αλλη φορα.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

Μαλλον σου αποσπουσε την προσοχη με την απαραμιλη μαεστρια και τεχνη του στο καμα σουτρα... :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Κανε πανω απο τα  σημαδια ενα μεγαλο τατουαζ σαν της Γιακουζα που θα επεκταθει και στο υπολοιπο σωμα...Και θα τα καλυψεις και θα εχεις και extra points σεξ απιλ... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom