Πριν ειπα οτι ατομα που πανε και καταθετουν σε ντελα δεν εχουν παντα σωας τας φρενας και πανε για να βγαλουν τον αρρωστημενο τους εαυτο σε μια πουτανα και εκτωνωνονται...τωρα μπορει να κανω και λαθος δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια βιαστη ουτε να ξερω τι συνανταει μια πουτανα καθε μερα στο ντελο που δουλευει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα αν μπει «λουκέτο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
νομιζω οτι ελαχιστοι θα καταφυγουν στο βιασμο σαν λυση.οι πιο πολλοι θα το ριξουνε στη μαλακια.και αρκετοι στην κτηνοβασια.κατσικουλες,κοτες,γατες κ.λ.π.!!!!!!Ρε συ ο βιασμος δεν ειναι λυση...ξερω γω δεν εχω να γαμησω ας βιασω καποια στο δρομο...ειναι διαστροφη εγκεφαλικη απο τη γεννα...αρρωστια..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ο αρρωστος φιλε ειναι αρρωστος..το να εκτονωθει σε πουτανα δεν τον κανει υγιειη αυτοματως,δεν ειναι φαρμακο το γαμησι..Πριν ειπα οτι ατομα που πανε και καταθετουν σε ντελα δεν εχουν παντα σωας τας φρενας και πανε για να βγαλουν τον αρρωστημενο τους εαυτο σε μια πουτανα και εκτωνωνονται...τωρα μπορει να κανω και λαθος δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια βιαστη ουτε να ξερω τι συνανταει μια πουτανα καθε μερα στο ντελο που δουλευει...
χαχαχα...γαματο...σωστος!!!!Πεστα ρε που και η καθε πατσαβουρα που δεν κοιταζει το προσωπο της στον καθρεφτη για να μην τρομαξει, θελει και αντρες με φετες τους κοιλιακους 2 μετρα και 30 εκατοστα υψος με hazel ματια και ψωλη 50 ποντους...χαχαχαχα...τα λεω αυτα γιατι ακουσα μια χοντρη (δεν εχω τιποτα με τους χοντρους μια χαρα ανθρωποι ειναι αλλα αυτη ουτε στο προσωπο βλεποταν, μπαζο του κερατα μιλαμε) πριν ενα χρονο που ελεγε στη φιλη της "αν ο αντρας δεν εχει φετες τους κοιλιακους δεν λεει"...και σκεφτομουν τι λες μωρη καριολα ετσι οπως εισαι τραβα βολεψου με κανεναν νανο 400 κιλα με ψωλη μπαμια και πολυς σου πεφτει...το σεξ ειναι αναγκη,ο βιασμος αρρωστια,μη τα συγχεουμε.Απλα το(υποτιθεμενο)κλεισιμο των οικων ανοχης θα ηταν η χαρα της καθε θεοχοντρης,πεταμενης,βρωμιαρας,σπυριαρας κ.τ.λ που θα εβρισκε εστω και για λιγο τον Ρουβα της...
Απλα ισως να τον αποτρεψει απο το να κανει καποιο βιασμο αν εχει εκτονοθει σε πουτανα...δεν ξερω ειπα δεν μπορω να εχω αποψη εχετε δικιο....Ο αρρωστος φιλε ειναι αρρωστος..το να εκτονωθει σε πουτανα δεν τον κανει υγιειη αυτοματως,δεν ειναι φαρμακο το γαμησι..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εγώ πάντως επειδή γκόμενα δεν παίζει να βρω, θα γίνω ή βιαστής ή σοβατζής
Άτιμη κενωνίαααααααααααααααααααααααα
Άτιμη κενωνίαααααααααααααααααααααααα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω δεν γουσταρω να βιαζω!!!!εφυγα απο την Ελλαδα για να γλυτωσω την αγαμια.οταν ειμαι Ελλαδα σχεδον καθε μερα ειμαι στη Φυλης!!!!και το βραδυ παιζω 3-4 μαλακιες!!!!παντος ουτε κατσικες γουσταρω να γαμαω!!!!ευτυχως στη Ρωσσια δεν εχω τετοιο προβλημα!!!!εχει πολυ μουνι!!!!Πριν ειπα οτι ατομα που πανε και καταθετουν σε ντελα δεν εχουν παντα σωας τας φρενας και πανε για να βγαλουν τον αρρωστημενο τους εαυτο σε μια πουτανα και εκτωνωνονται...τωρα μπορει να κανω και λαθος δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια βιαστη ουτε να ξερω τι συνανταει μια πουτανα καθε μερα στο ντελο που δουλευει...
Επισκέπτης
Aς εχουν υποψη οσοι διαβαζουν την συνεντευξη της Προεδρου οτι το σωματειο εκδιδομενων προσωπων στην πραγματικοτητα θα επρεπε να λεγεται σωματειο πατρωνων.
Σε ποσοστο ανω του 90% τα μελη του ειναι πατρωνες δλδ.ιδιοκτητριες των αδειων των οικων ανοχης οι οποιες-πλεον-δεν εκδιδονται,ειναι οι"αφεντικινες"οπως τις λενε οι ιδιες οι πορνες.
Για να ξερουμε τι ειναι ο αλλος,τι ρολο παιζει,και απο ποια σκοπια μιλαει.
Σε ποσοστο ανω του 90% τα μελη του ειναι πατρωνες δλδ.ιδιοκτητριες των αδειων των οικων ανοχης οι οποιες-πλεον-δεν εκδιδονται,ειναι οι"αφεντικινες"οπως τις λενε οι ιδιες οι πορνες.
Για να ξερουμε τι ειναι ο αλλος,τι ρολο παιζει,και απο ποια σκοπια μιλαει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παιδιά επειδή δεν εχώ ενημερωθεί καλά τι θα γίνει τι πιστεύεται θα γλυτώσουν οι οίκοι ανοχής; Πείτε μου την γνώμη σας.
παντα την γλυτωνουν
εδω και χρονια ;)
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
παντα την γλυτωνουν
εδω και χρονια ;)
ειναι αυτο που λεμε ,κοβει η πουτανα το γαμησι?
ετσι και η ελληνικες κυβερνησεις,το μαυρο χρημα δεν το κοβουν με τιποτα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι αυτο που λεμε ,κοβει η πουτανα το γαμησι?
Επισκέπτης
Υπονοεις την Siemens προφανως,γιατι το μαυρο χρημα και ειδικοτερα το πορνικο οι κυβερνησεις του Γιουνανισταν δεν το εχουν ακουμπησει ακομη.ειναι αυτο που λεμε ,κοβει η πουτανα το γαμησι?
Κατι μου λεει οτι το deal με την Προεδρο θα περιλαμβανει συμφωνια του τυπου"βαλε ταμειακη μηχανη για να σε νομιμοποιησω".
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Υπονοεις την Siemens προφανως,γιατι το μαυρο χρημα και ειδικοτερα το πορνικο οι κυβερνησεις του Γιουνανισταν δεν το εχουν ακουμπησει ακομη.
Κατι μου λεει οτι το deal με την Προεδρο θα περιλαμβανει συμφωνια του τυπου"βαλε ταμειακη μηχανη για να σε νομιμοποιησω".
κοιτα να δεις η "αγορα" του πληρωμενου ερωτα κινειται αποκλειστικα με μαυρο χρημα......
αυτο ισως να θελουνε να αλλαξουνε με καποια μορφη,ταμειακες κ.λ.π.....
τα αποτελεσματα φυσικα τα ξερουμε ολοι μας μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μιση θα γινει
οπως σε τοσους αλλους κλαδους που προσπαθησαν να εφαρμοσουν αντιστοιχα μετρα
κοινως ΜΙΑ τρυπα στο νερο.....σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κοιτα να δεις η "αγορα" του πληρωμενου ερωτα κινειται αποκλειστικα με μαυρο χρημα......
αυτο ισως να θελουνε να αλλαξουνε με καποια μορφη,ταμειακες κ.λ.π.....
τα αποτελεσματα φυσικα τα ξερουμε ολοι μας μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μιση θα γινει
οπως σε τοσους αλλους κλαδους που προσπαθησαν να εφαρμοσουν αντιστοιχα μετρα
κοινως ΜΙΑ τρυπα στο νερο.....σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη!
Και για τα ταξι ετσι δεν ελεγαν.................
Εγω δεν εχω δει σε κανενα ταμειακη...........
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Και για τα ταξι ετσι δεν ελεγαν.................
Εγω δεν εχω δει σε κανενα ταμειακη...........
εχουνε βαλει καποιοι αλλα πρεπει να ειναι μουφα οι αποδειξεις
που κοβουνε πρεπει να βαρανε στον γαμο του καραγκιοζη ....
για τα "ματια" που λεμε.......
Επισκέπτης
Βασικα ο Αλογοτριχας θελει το μαυρο χρημα να νομιμοποιηθει οσο γινεται προκειμενου να φορολογειται και το Κρατος να παιρνει την προμηθεια του.
Ακομη και ενα στα τρια γαμησια να φορολογειται παλι καλο θα ειναι αυτο,απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα(ταδε εφη Αλογοτριχας).
Η προεδρος βεβαια δεν θελει κανενος ειδους φορολογηση και μας αμολαει κοτσανες του τυπου συμπαρασταση Λαε,εγω κανω αντρες τα παιδια σας καθως και το αμιμητο οτι θα αυξηθουν-λεει-οι βιασμοι,μοκο ομως για το μπαγιοκο.
Ακομη και ενα στα τρια γαμησια να φορολογειται παλι καλο θα ειναι αυτο,απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα(ταδε εφη Αλογοτριχας).
Η προεδρος βεβαια δεν θελει κανενος ειδους φορολογηση και μας αμολαει κοτσανες του τυπου συμπαρασταση Λαε,εγω κανω αντρες τα παιδια σας καθως και το αμιμητο οτι θα αυξηθουν-λεει-οι βιασμοι,μοκο ομως για το μπαγιοκο.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
κι εγω φιλαρακι δεν εχω τιποτα με τις χοντρες,απλα δε τις γουσταρω.Κι οπως οι γκομενες κοιταν τις τσεπες μας και κανουν τις επιλογες τους,ετσι κι εμεις Δικαιουμαστε να επιλεγουμε και να απορριπτουμε.Τουλαχιστον κρινοντας τες με εμφανισιακα κριτηρια ειμαστε πιο ειλικρινεις αφου το σεξ εχει αμεση σχεση με την εμφανιση.χαχαχα...γαματο...σωστος!!!!Πεστα ρε που και η καθε πατσαβουρα που δεν κοιταζει το προσωπο της στον καθρεφτη για να μην τρομαξει, θελει και αντρες με φετες τους κοιλιακους 2 μετρα και 30 εκατοστα υψος με hazel ματια και ψωλη 50 ποντους...χαχαχαχα...τα λεω αυτα γιατι ακουσα μια χοντρη (δεν εχω τιποτα με τους χοντρους μια χαρα ανθρωποι ειναι αλλα αυτη ουτε στο προσωπο βλεποταν, μπαζο του κερατα μιλαμε) πριν ενα χρονο που ελεγε στη φιλη της "αν ο αντρας δεν εχει φετες τους κοιλιακους δεν λεει"...και σκεφτομουν τι λες μωρη καριολα ετσι οπως εισαι τραβα βολεψου με κανεναν νανο 400 κιλα με ψωλη μπαμια και πολυς σου πεφτει...
Απλα ισως να τον αποτρεψει απο το να κανει καποιο βιασμο αν εχει εκτονοθει σε πουτανα...δεν ξερω ειπα δεν μπορω να εχω αποψη εχετε δικιο....
εννοειται πως τα παντα γινονται για το χρημα....δεν ειναι σωστο να υπαρχουν τοσα μπουρδελα σε κατοικημενες περιοχες και να βγαζουν και τοσο χρημα αφοροληγητο...εμεις δηλαδη που δινουμε σχεδον το 40 % στην εφορια μαλακες ειμαστε?πρεπει να τα κλεισουν να βρουν ενα τροπο φορολογησης(εστω τρυπημενα μπλοκ αποδειξεων) να ελεγχονται και να εγκατασταθουν αλλου.το που ας το βρουν ολοι μαζι...σε κανα βουνο η καπου αλλου....
εννοειται πως τα παντα γινονται για το χρημα....δεν ειναι σωστο να υπαρχουν τοσα μπουρδελα σε κατοικημενες περιοχες και να βγαζουν και τοσο χρημα αφοροληγητο...εμεις δηλαδη που δινουμε σχεδον το 40 % στην εφορια μαλακες ειμαστε?πρεπει να τα κλεισουν να βρουν ενα τροπο φορολογησης(εστω τρυπημενα μπλοκ αποδειξεων) να ελεγχονται και να εγκατασταθουν αλλου.το που ας το βρουν ολοι μαζι...σε κανα βουνο η καπου αλλου....
σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 9