pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι οκ αλλα τη ζημια την παθαινεις ,αυτο λεω!νομίζω ότι στο συκώτι παθαίνεις ζημιά όταν παίρνεις με τη μορφή χαπιού
ναι οκ αλλα τη ζημια την παθαινεις ,αυτο λεω!νομίζω ότι στο συκώτι παθαίνεις ζημιά όταν παίρνεις με τη μορφή χαπιού
Στον ανδρολόφο πορνολάγνε πήγες γιατί δεν είχες ορέξεις; Και σου πρότεινε ορμόνες σαν πρώτη επιλογή; Είναι γνωστος σου; Πόσες κουτουλιές θέλει για να ζυγοσταθμιστεί η μούρη του;
Όσον αφορά την αύξηση των όρχεων σου, διάβασε περισσότερο το φόρουμ, εμένα ΝΑ έχουν γίνει με το συμπάθειο
καύλωσες ε;Σκεψου τον λαιον κοντουλι με μεγαλα αρχιδια..
ποτε ομως....οποτε προσαρμοσου αναλογα και συ....Παλι εδω ειναι αυτη?
Πω ρε... δεν θα ησυχασουμε ποτε απο δαυτην
καύλωσες ε;
ποτε ομως....οποτε προσαρμοσου αναλογα και συ....
άστους τους ανδρολογους και ρώτα 3 άλλες βασικές ειδικότητες : ενδοκρινολόγο, παθολόγο και ουρολόγο. Αν σου δώσουν το οκ, τότε go. Αλλιώς γίνεσαι πειραματόζωο.γιατρος μου το ειπε....ανδρολογος!
μηπως θες να δυσφημισεις τους γιατρους αυτους μονο και μας δουλευεις?μορε και γω ειμαι κατα της χρησης ορμονων.Δεν ειναι καλο να παρεμβαινεις στον οργανισμο ετσι βιαια.
Βασικα αν δειτε εδω θα καταλαβαιτε για ποιο λογο μου το προτεινε ο γιατρος
καρικατούρα; Άει κατούρα μωρή μην πάθεις ουρολοίμωξη απ το πολύ τρίψιμοκαρικατουρα μου φερνει στο μυαλο και το βρηκα πολυ αστειο θεαμα
καρικατούρα; Άει κατούρα μωρή μην πάθεις ουρολοίμωξη απ το πολύ τρίψιμο