Η κλοπη εναι κλοπη, και η διαδηλωση διαδηλωση....
Και η δολοφονία δολοφονία
Η κλοπη εναι κλοπη, και η διαδηλωση διαδηλωση....
ετσι ειναιδεν έχει σημασία αν με εκνεύρισες η σε εκνεύρισα. Πιθανότατα να ξανααρπαχτούμε γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις. Άλλωστε δεν θα είχε ενδιαφέρον να μιλάμε αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας. Αυτό που με εξοργίζει (στα παπάρια σας θα μου πείτε) είναι ότι όλες οι μεριές προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατο τριών ανθρώπων. Άλλοι ονειρεύνται τα τανκς στους δρόμους, άλλοι φωνάζουν γιατί ο Βγενόπουλος δεν προστάτεψε τους εργαζόμενούς του, οι κουστουμαρισμένοι δικαστές των ΜΜΕ έχουν εκστασιαστεί από την κάβλα της πτωματολαγνείας και κανείς δεν κοιτάει ότι σε αυτό το χάλι μας έχουν φέρει το βόλεμα και η υποκρισία που μας χαρακτηρίζει εκ γεννετής. Αλλά είπαμε, δεν φταίω εγώ...ο άλλος
Και η δολοφονία δολοφονία
είσαι βλάξ...
Καθόλου στα παπάρια μας φίλε.Αυτό που με εξοργίζει (στα παπάρια σας θα μου πείτε) είναι ότι όλες οι μεριές προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατο τριών ανθρώπων. Άλλοι ονειρεύνται τα τανκς στους δρόμους, άλλοι φωνάζουν γιατί ο Βγενόπουλος δεν προστάτεψε τους εργαζόμενούς του, οι κουστουμαρισμένοι δικαστές των ΜΜΕ έχουν εκστασιαστεί από την κάβλα της πτωματολαγνείας και κανείς δεν κοιτάει ότι σε αυτό το χάλι μας έχουν φέρει το βόλεμα και η υποκρισία που μας χαρακτηρίζει εκ γεννετής. Αλλά είπαμε, δεν φταίω εγώ...ο άλλος
φιλε δεν εχω τιποτε με τους παλαιστινιους αλλα πρεπει να βλεπουμε στις δυσκολες ωρες ποιοι ειναι οι φιλοι μας...Α ενταξει
Για να ξερουμε ποιος ειναι που και τι...
Ετσι εξηγουνται και οι κατα καιρους τοποθετησεις σου περι Παλαιστινιων,π.χ. .....
Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω ανθρώπους που συμφωνούν μαζί μου.
μόνο αυτό μας απέμεινε. Μόνο αυτό θα μας σώσειΑς αφήσουμε τις υστερίες και ας θυμηθούμε τί εστί [size=30pt]κοινωνική αλλυλεγγύη.[/size]
Ναι..μόνο αυτό μας απέμεινε. Μόνο αυτό θα μας σώσει
Ναι..
Μόνο που κάποιοι την εννοούν αλλιώς.
Να βάλουμε πλάτη όλοι π.χ. για να καλύψουμε τα λαμόγια.
Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα πως ορίζεται αυτή η αλληλεγγύη και μετά το συζητάμε..
να κάνουμε ο ένας πιο εύκολη τη ζωή του άλλου. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας οι καταδίκη των δολοφόνων των ονείρων μας.Ναι..
Μόνο που κάποιοι την εννοούν αλλιώς.
Να βάλουμε πλάτη όλοι π.χ. για να καλύψουμε τα λαμόγια.
Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα πως ορίζεται αυτή η αλληλεγγύη και μετά το συζητάμε..
Ελπίζω να το εννοείς... και να μην τονίζεις το ορθογραφικό μου λάθοςμόνο αυτό μας απέμεινε. Μόνο αυτό θα μας σώσει
Κράτα με να σε κρατώ, ν'ανεβούμε το γκρεμό. Λέμε στο Ινδιάνικο Χωριό μας.Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα πως ορίζεται αυτή η αλληλεγγύη και μετά το συζητάμε..
περιττές ερωτήσεις ;)Ελπίζω να το εννοείς... και να μην τονίζεις το ορθογραφικό μου λάθος
Κράτα με να σε κρατώ, ν'ανεβούμε το γκρεμό. Λέμε στο Ινδιάνικο Χωριό μας.
Προφανώς για τα σολινάδικα άναφέρεσαι ???????Ελπίζω να το εννοείς... και να μην τονίζεις το ορθογραφικό μου λάθος
Κράτα με να σε κρατώ, ν'ανεβούμε το γκρεμό. Λέμε στο Ινδιάνικο Χωριό μας.
Γιατί ξέρετε όταν καποιος δεν δέχεται τους κανόνες και επιλέγει την ανομία αλά ‘Αγρια Δύση’ μάλλον θα βρει μπροστά του κάποιον άλλον μαλάκα που πυροβολεί πιο γρήγορα.
Μα φυσικά. Στην ταφόπλακα της άτυχης γυναίκας ο κατεστραμμένος σύζυγός της θα πρέπει να γράψει
Σύζυγος, παραλίγο μάνα, κόρη ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΡΙΑ. Λογικό
Οι υπάνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τι έγινε και ασχημονουν για πολλοστή φορά, ελπίζω να καταλάβουν όταν το κακό βρει τους ιδιους. Γιατί ξέρετε όταν καποιος δεν δέχεται τους κανόνες και επιλέγει την ανομία αλά ‘Αγρια Δύση’ μάλλον θα βρει μπροστά του κάποιον άλλον μαλάκα που πυροβολεί πιο γρήγορα.
Μα φυσικά. Στην ταφόπλακα της άτυχης γυναίκας ο κατεστραμμένος σύζυγός της θα πρέπει να γράψει
Σύζυγος, παραλίγο μάνα, κόρη ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΡΙΑ. Λογικό
Οι υπάνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τι έγινε και ασχημονουν για πολλοστή φορά, ελπίζω να καταλάβουν όταν το κακό βρει τους ιδιους. Γιατί ξέρετε όταν καποιος δεν δέχεται τους κανόνες και επιλέγει την ανομία αλά ‘Αγρια Δύση’ μάλλον θα βρει μπροστά του κάποιον άλλον μαλάκα που πυροβολεί πιο γρήγορα.
να κάνουμε ο ένας πιο εύκολη τη ζωή του άλλου. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας οι καταδίκη των δολοφόνων των ονείρων μας.