προταση στους διαχειριστες του σαιτ
ειμαι απο τα πρωτα μελη του σαιτ.
ειναι αποδεκτο απο ολους πιστευω οτι στις συζητησεις συμμετεχουν ατομα με ιδεολογια εναντια στους νομους και το συνταγμα πραμα στο οποιο συμφωνω οτι πρεπει να εκφραζουν τις αποψεις τους..
υπαρχουν ομως και ατομα που υποστηριζουν εγκληματικες ενεργεις οπως οι εμπρεισμοι τραπεζων και της περιουσιας αθωων συνανθρωπων μας και που οι ενεργειες τους προκαλουν ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ σε ενδειξη συμπαραστασης στις οικογενειες των αθωων θυματων οπως απαγορευσουν στα συγκεκριμενα ατομα να διαδιδουν της αποψεις για ενα διαστημα 2 εβδομαδων η και περισσοτερο κατα κριση τους.
καλώ τα μελη του σαιτ να προσυπογραψουν το ποστ μου και να ζητησουν το ιδιο απο τους διαχειριστες.
το σαιτ αυτο το διαβαζουν και συμμετεχουν με μεγαλο ποσοστοτ παιδια ηλικιας απο 13 χρονων και πανω και θα πρεπει με αυτη την απαγορευση να τους δοθει καποιο μηνυμα πανω στην ανθρωπινη αξιοπρεπεια και στην αξια της ανθρωπινης ζωης.
τελος θελω να διευκρινισω τις αποψεις μου πανω στην δολοφονια του γρηγοροπουλο διοτι εχει δοθει λαθος ερμηνια στις αποψεις μου.
1,πιστευω οτι η ενεργεια του ασυνομικου να πυροβολυσει για εκφοβισμο ηταν λαθος και η σφαιρα ηταν αλλωστε απο εξωσταρκισμο και φυσικα κανενας δεν πυροβολει με ακαλυπτο προσωπο μπροστα σε 10δες ανθρωπους
ποτε δεν επιδοκιμασα την ενεργεια του αστυνομου να πυροβολησει.
Τί είπες ρε φίλε τώρα???????
Δηλαδή να επιτρέπεται σε άτομα που θέλουν την κατάλυση του Συντάγματος και των νόμων να διαδίδουν ιδεολογίες μίσους και να υποστηρίζουν φόρα πατρίδα στρατιωτικές χούντες????
Οι υπόλοιποι όμως να πάρουν ένα μήνυμα για την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Για κούνα λίγο το κεφάλι σου....
Η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια ΔΕΝ τελούν υπο την εγγύηση του Συντάγματος και των νόμων
Όσο ένοχος είναι ο ένας, τόσο ένοχος είναι και ο άλλος.
Σε παραπέμπω απλά στα κομμένα κεφάλια που κατα καιρούς κοσμούν το Φόρουμ...
Μην ακούω μαλακίες πρωϊνιάτικα για την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια....
Δημοκρατία έχουμε και όλες οι απόψεις θα διατυπώνονται. Ακόμα και αυτές που επιζητούν "Επανάσταση" (γνωστή και ως χούντα ή εξέγερση του προλεταριάτου)