Επισκέπτης
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πατήσει ποτέ σε αναρχοστέκι!!!ασε μωρη λινατσααααα
αυτο που σπανε ειναι γνωστο αναρχοστεκι στα εξαρχεια.
πρωτοι ειστε στο να διαστρεβλωνεται τα γεγονοτα.
ουσττττττττττττ
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πατήσει ποτέ σε αναρχοστέκι!!!ασε μωρη λινατσααααα
ουσττττττττττττ
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πατήσει ποτέ σε αναρχοστέκι!!!
με την ίδια λογική φταίει και η μάνα του αλέξη που άφηνε το παιδί της να γυρνάει στα εξάρχια και να πεταάει μπουκάλια στους μπάτσους...
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕ... ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
ασε μωρη λινατσααααα
ουσττττττττττττ
Που θες μ'αυτό να πεις τι?
Ποια κωλοτούμπα είδες εσύ?
Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ ότι γράφει,το γράφει στα ίσια..
Και που είσαι σε απάντηση προηγούμενου post σου,ναι στον Κορινθιακό,στο Αιγαίο,όπου γουστάρεις....προηγούνται άλλοι όμως..
Ναι ναι..
Το ίδιο ακριβώς είναι
Γιατομπούτσο.
Τι παναπει "αναρχοστεκι" ρε παπάτζα;
Δεν ειναι νομιμο καταστημα;
Δεν ειναι ιδιοκτησια καποιου πολιτη,τον οποιο πρεπει να προστατευει
ο εν λογω ενστολος μαλακας;
Επιτρεπονται τετοιες συμπεριφορες απο οργανο της Ταξης;
Ρε πουστη μου,δεν ειμαστε λαος τελικα...
Ρε πυρηνικη βομβα λεμε σε ολους μας
ασε μωρη λινατσααααα
ουσττττττττττττ
Δεν με νοιαζει ποιος, δεν με νοιαζει τι..
Αν ηταν δικος μου ανθρωπος στη θεση της εγκυμονουσας κοπελιας, στην επομενη μαζικη διαδηλωση θα εβρισκα μια κατηφορα,θα επιανα καμια 100χαω με μπετονιερα γεματη μπετον και θα προσπαθουσα να γινει τριψηφιο το νουμερο των ψοφιμιων..
Φρικτο απανθρωπο .. Για 700 ευρω δουλευαν τα παιδια !!! Τα ονειρα ενος νεου ζευγαριου εγιναν καταμαυρη σταχτη .. καπνος... Δηλαδη τωρα αυτος ο συζυγος που εμεινε πισω που να βρει παρηγορια ?
Περιμενε με τη γυναικα του να φερουν στον κοσμο μια ψυχουλα, και καποιοι κατουρησαν και εχεσαν πανω στα ονειρα του ?
Αλλα τι λεω τωρα εγω ..αφου το βρηκαμε,φταιει ο βγενοπουλος ?
Οποιος δεν συμορφωνεται με το Παμε και το ΚΚε θα τον καιμε απο δω και περα για να λεμε οτι φταινε τα αφεντικα τους...
Ενταξει τι να πω εγω... τα λενε ολα τα σχολια ορισμενων εδω μεσα.. Τελοςπαντων πειτε και κανετε οτι γουσταρετε αγαπητα παιδια αλλα θα τυχει και η στραβη και θα πειραξετε ανθρωπο με φιλοτιμο
και με θυμηθειτε..
δολοφονία η μεν δολοφονία η δε εσύ βγες και πες ότι η μία έχει ελαφρυντικά η άλλη όχι...
οχιδεν ειμαι ασφαλιτης.Ρε κλαπαρχιδα εσυ που το ξερεις ? Ασφαλιτης εισαι ?
Συμβουλη.....πεξτο μαγκας οσο μπορεις απο το pc για θα ερθει καιρος που τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα δε θα τολμας να τις ξεστομισεις γιατι θα βρεθεις στο πατο της γνωστης πηγαδας. Καποτε οι ομοιοι σου ειχαν τα γκανια, τωρα τα εχουν αλλοι
ελα νασου δειξω μερικα ακομα αναρχοστεκια-κεφετεριες που χρηματοδοτουνται απο τους κυπατζηδες
σκυφτουληδες και σεριφηδες και λοιπους χαφιεδες της ασφαλειας βλακα που νομιζεις οτι τα ξερεις ολα...
ιδιοκτησια απλου πολιτη λεει....
για πες μου ρε αητοπουλο ποιο ειναι το μαγαζι που σπανε;;;;
Δεν με νοιαζει ποιος, δεν με νοιαζει τι..
Αν ηταν δικος μου ανθρωπος στη θεση της εγκυμονουσας κοπελιας, στην επομενη μαζικη διαδηλωση θα εβρισκα μια κατηφορα,θα επιανα καμια 100χαω με μπετονιερα γεματη μπετον και θα προσπαθουσα να γινει τριψηφιο το νουμερο των ψοφιμιων..
Φρικτο απανθρωπο .. Για 700 ευρω δουλευαν τα παιδια !!! Τα ονειρα ενος νεου ζευγαριου εγιναν καταμαυρη σταχτη .. καπνος... Δηλαδη τωρα αυτος ο συζυγος που εμεινε πισω που να βρει παρηγορια ?
Περιμενε με τη γυναικα του να φερουν στον κοσμο μια ψυχουλα, και καποιοι κατουρησαν και εχεσαν πανω στα ονειρα του ?
Αλλα τι λεω τωρα εγω ..αφου το βρηκαμε,φταιει ο βγενοπουλος ?
Οποιος δεν συμορφωνεται με το Παμε και το ΚΚε θα τον καιμε απο δω και περα για να λεμε οτι φταινε τα αφεντικα τους...
Ενταξει τι να πω εγω... τα λενε ολα τα σχολια ορισμενων εδω μεσα.. Τελοςπαντων πειτε και κανετε οτι γουσταρετε αγαπητα παιδια αλλα θα τυχει και η στραβη και θα πειραξετε ανθρωπο με φιλοτιμο
και με θυμηθειτε..
Το προηγούμενο σχόλιό σου δεν αφορούσε τη δολοφονία,αλλά την ευθύνη μιας μητέρας εφήβου και την ευθύνη ενός εργοδότη που άφησε ξεκρέμαστους τους εργαζόμενους χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας..