H απεργια , η πορεια , η διαδηλωση ειναι κατακτησεις αιωνων των κινηματων παγκοσμιως και οποιος αντιτιθεται σε αυτα τα αγωνιστιακ μεσα ειναι τουλαχιστον φασιστας
φασισμος ειναι να εξαναγκαζεις τους παντες να σε ανεχονται παροτι δε συμφωνουν μαζι σου! Επισης ο ΟΡΙΣΜΟΣ του φασισμου ειναι να καις ζωντανους ανθρωπους επειδη δε σε ακολουθουν στην απεργια!!!
Οι μολοτοφ που πεταχτηκαν στη Σταδιου προφανως προερχονται απο ασφ-αλητικα χερια που σε συνεργασια με τα παρακρατικα χοιρινα της χ.α σκοτωσαν τρεις ανθρωπους και ενα βρεφος. Ηθικος αυτουργος που πρεπει να εχει τη τυχη του Παπαδοπουλου , του Παττακου και των αλλων φαιστοειδων σαπιζοντας στα κρατικα μπουντρουμια μαζι με Κορκονεα (μην πω και τη τυχη των Μπαμπαλη , Μαλλιου) ειναι ο αρχιμαφιοζος - στιλετοφορος Βγενο πουλος
Αν εχεις στοιχεια γιαυτα που λες, μπορεις να πας και να τα καταθεσεις επωνυμως στον αρμοδιο εισαγγελεα! Αν οχι μπορεις να το βουλωσεις γιατι εκτιθεσαι!
Στο τριτο σημειο σου : Aμα εβλεπες τη τραπεζα να σου παρει το σπιτι , το αφεντικο να σε απολυει , τα τσιρακια του αφεντικου να σου ριχνουν βιτριολι στο προσωπο(Κουνεβα) τοτε ο πιο ευπροσηγορος ανθρωπος θα εβγαινε στο δρομο για αγρια απεργια και ο πιο συνειδητοποιημενος θα επιανε τα οπλα
Η τραπεζα θα μου παρει το σπιτι αμα δεν ειμαι συνεπης, το αφεντικο θα με απολυσει αμα δεν ειμαι απαραιτητος,αμα σου ριξουν βιτριολι παιρνεις σπιτι δωρο απο το κρατος, και το να παρεις τα οπλα επειδη εισαι ΕΣΥ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ(στα παραδειγματα που ανεφερες) και να τα ριχνεις ολα στο κακο το συστημα και την ποτανα την κενωνια, σημαινει οτι εισαι βλημα!color]
Τι νοιαζει τα 2 εκατομμυρια Ελληνων το φπα , το ικα , τα εμβασματα και οι εισαγωγες , ο τουρισμος και η ναυτιλια οταν δεν εχουν να φανε ????
ετσι ετσι!!! το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα, εκτος απο ηλιθιο ειναι και κομπλεξικο!!!