You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Αναπάντητο όμως μένει το ερωτηματικό σε ποια Πολιτεία και σε τι κοινωνία ζούμε επιτέλους.
Μα στην Ελληνική φυσικά...
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το κατάστημα Σταδίου, έχοντας πολλές προηγούμενες εμπειρίες όπου ακόμα και επίθεση με βόμβες μολότοφ έχει αντιμετωπισθεί και η φωτιά έχει σβήσει με τη χρήση πυροσβεστήρων, δεν ανησύχησε από τη μεγάλη ειρηνική πορεία που εξελισσόταν υπό τη φρούρηση των ΜΑΤ. Εάν ανησυχούσαν, δεν θα τους εμπόδιζε κανείς να κλείσουν το κατάστημα και να φύγουν.
Δεκτόν το κείμενο με καλοπιστία.
δε μας απαντά όμως ο κύριος Βγενόπουλος ποιός έχει την ευθύνη που κατάστημα το οποίο έχει δεχθεί ξανά επίθεση και δεν είναι φρούριο λόγω ειδικών συνθηκών ΓΙΑΤΙ λειτούργησε.
σαφώς και η πράξη δε δικαιολογείται και μπορεί να έχει δίκαιο για όλα αυτά που γράφει ο κύριος Βγενόπουλος.
Από την άλλη και βάσει των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν και εξακολουθούν να επικρατούν στη χώρα ΠΟΙΟΣ λογικός επιχειρηματίας θα κρατήσει ανοικτό ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στην ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ τέτοια μέρα;
δε μας απαντά όμως ο κύριος Βγενόπουλος ποιός έχει την ευθύνη που κατάστημα το οποίο έχει δεχθεί ξανά επίθεση και δεν είναι φρούριο λόγω ειδικών συνθηκών ΓΙΑΤΙ λειτούργησε.
σαφώς και η πράξη δε δικαιολογείται και μπορεί να έχει δίκαιο για όλα αυτά που γράφει ο κύριος Βγενόπουλος.
Από την άλλη και βάσει των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν και εξακολουθούν να επικρατούν στη χώρα ΠΟΙΟΣ λογικός επιχειρηματίας θα κρατήσει ανοικτό ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στην ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ τέτοια μέρα;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ δεν βρισκω κανένα λόγο να μην λειτουργήσει... τι σημαίνουν ειδικές συνθήκες και από που και ως που η διαμαρτυρία μιας μερίδας συμπολιτών μας αποτελεί ειδικές συνθήκες για την χώρα? ούτε σεισμός έγινε, ούτε άλλη φυσική καταστροφή, ούτε η χώρα ετέθη σε εμπόλεμη κατάσταση.
Αλλοίμονο αν για κάθε διαμαρτυρία 100,200,1000,10000,100000 πρέπει να σταματά η ζωή στον τόπο αυτόν...
Ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι είτε συμφωνούν, είτε δεν διαφωνούν τελείως με τα μέτρα...
Δε σε κατάλαβα ρε μάγκα. Άντε και πες να λειτουργήσει τραπεζικό κατάστημα σε νεοκλασσικό κτίριο της Σταδίου χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας εν μέσω της μεγαλύτερης διαδήλωσης των τελευταίων χρόνων. Αν είσαι τόσο αδίστακτος Gordon Gekko, εντάξει - χαλάλι σου.Εγώ δεν βρισκω κανένα λόγο να μην λειτουργήσει... τι σημαίνουν ειδικές συνθήκες και από που και ως που η διαμαρτυρία μιας μερίδας συμπολιτών μας αποτελεί ειδικές συνθήκες για την χώρα? ούτε σεισμός έγινε, ούτε άλλη φυσική καταστροφή, ούτε η χώρα ετέθη σε εμπόλεμη κατάσταση.
Αν όμως τους διώξεις 3 ώρες νωρίτερα, θα σου πέσει η μήτρα?
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ δεν βρισκω κανένα λόγο να μην λειτουργήσει... τι σημαίνουν ειδικές συνθήκες και από που και ως που η διαμαρτυρία μιας μερίδας συμπολιτών μας αποτελεί ειδικές συνθήκες για την χώρα? ούτε σεισμός έγινε, ούτε άλλη φυσική καταστροφή, ούτε η χώρα ετέθη σε εμπόλεμη κατάσταση.
Αλλοίμονο αν για κάθε διαμαρτυρία 100,200,1000,10000,100000 πρέπει να σταματά η ζωή στον τόπο αυτόν...
Ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι είτε συμφωνούν, είτε δεν διαφωνούν τελείως με τα μέτρα...
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι.
200 χιλιάδες άτομα σε διαδήλωση δεν είναι ειδικές συνθήκες.
η χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας δεν είναι ειδικές συνθήκες.
το ότι με πορεία 1000 παίρνει φωτιά το κέντρο και γίνεται πόλεμος δεν αποτελεί προπομπό και ειδική συνθήκη πανελλαδική απεργία μετά απο μέτρα που όμοιά τους δεν έχουν ανακοινωθεί στη μεταπολίτευση.
αλήθεια η ζωή σταματά εάν ένα υποκατάστημα από τα δεκάδες μιας τράπεζας μείνει κλειστό για μια μέρα για λόγους πρόληψης;
αλήθεια εάν ήσουνα συγγενής των παιδιών που χάθηκαν την ίδια άποψη θα είχες;
Υ.Γ.
μέρα με τη μέρα ο τρόπος σκέψης ορισμένων αποδεικνύει πλήρως τους λόγους που έχει περιέλθει η χώρα σε αυτά τα χάλια....
κάνουν τον κακό χαμό για το Πανεπιστημιακό άσυλο και ταυτοχρόνως ισχυρίζονται ότι σταματά η ζωή επειδή θα κλείσει ένα υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σταδίου εν μέσω πορείας 200 χιλιάδων ανθρώπων μετά την προσφυγή στο ΔΝΤ με τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
τι να πω.
δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το Mind State ορισμένων.
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ακόμα χειρότερα....
θα σταματήσει η ζωή...
όπερ και εγένετο. (επειδή ΔΕΝ έκλεισε)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εσύ περιμένεις να σου απολογηθεί ο βγενόπουλος γιατί άνοιξε το μαγαζί του.Το κατάστημα Σταδίου, έχοντας πολλές προηγούμενες εμπειρίες όπου ακόμα και επίθεση με βόμβες μολότοφ έχει αντιμετωπισθεί και η φωτιά έχει σβήσει με τη χρήση πυροσβεστήρων, δεν ανησύχησε από τη μεγάλη ειρηνική πορεία που εξελισσόταν υπό τη φρούρηση των ΜΑΤ. Εάν ανησυχούσαν, δεν θα τους εμπόδιζε κανείς να κλείσουν το κατάστημα και να φύγουν.
μα σε ποια χώρα είμαστε;
πως ανοίγουν έτσι τα μαγαζιά.
περνάς πρώτα από εξάρχεια, παίρνεις την άδεια , και ανοίγεις για εκείνη την μέρα,
αύριο πάλι τα ίδια.
υπάρχει ελευθερία στα δικαιώματα που έχει ο κάθε ένας στην ελλάδα.
και φυσικά αυτοί που πέταξαν τις μολότοφ ξέρουν πως να τα διαφυλάσσουν και για τους συνανθρώπους τους.
άλλοστε για αυτά τα δικαιώματα έγινε η ειρηνική πορεία εκείνη την ημέρα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δε σε κατάλαβα ρε μάγκα. Άντε και πες να λειτουργήσει τραπεζικό κατάστημα σε νεοκλασσικό κτίριο της Σταδίου χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας εν μέσω της μεγαλύτερης διαδήλωσης των τελευταίων χρόνων. Αν είσαι τόσο αδίστακτος Gordon Gekko, εντάξει - χαλάλι σου.
Αν κατάλαβες καλά εγώ μιλάω σε επίπεδο αρχής....
Σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας αλλά σεβαστό το δικαίωμα της εργασίας..
Σεβαστό το δικαίωμα της διαδήλωσης όχι όμως σεβαστό το να καταστρέφεις και να καίς.
Τώρα να εσύ θεωρείς ότι μία διαδήλωση όσο μεγάλη και αν είναι αυτή πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την λειτουργία μιας χώρας είναι αλλο καπέλλο...
εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.. και ειδικά δεν το δέχομαι για τον εαυτό μου...
Συμπληρώσεις αυτό που θέλω να πω στο μακροσκελές post παραπάνω, ότι δεν υπάρχει καμία λογική σ΄ αυτό τον καταραμένο τόπο. Κάποτε ο κουφός είχε πει ότι η χώρα είναι ένα απέναντι φρενοκομείο και βγήκε η Αυριανή με οκτάστηλο 'μας έβγαλε όλους τρελούς'.τι να πω.
Τι να πούμε και τι να μολοήσουμε για το σήμερα...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
Διαβάζωντας καθε μέρα τα νέα έβγαλα ενα μικρό συμπέρασμα.
Περνάμε σε μια "φάση" της ίστοριας μας που είναι πολυ παράξενη.
Εχω τήν εντυπωση οτι δεν λειτουργή τίποτα...............
Εχει πέσει η χωρα σε ένα βαθή ΥΠΝΟ μου φαίνεται και δεν ξερω πως και ποτε θα ξυπνήση.
Φωνες ύπαρχουν,αλλα μιάζουν μόνες τους σε μια έρημο και δεν ακούγεται ούτε ο αντίλαλος...
Θα αρχήσω τελικα να πιστεύω οτι κατι μας "ψεκασανε" και γίναμε φύτουλες...
Σαν να έχουμε φαει μπουνιά καί εχουμε πέσει νοκ αουτ είμαστε.
Περνάμε σε μια "φάση" της ίστοριας μας που είναι πολυ παράξενη.
Εχω τήν εντυπωση οτι δεν λειτουργή τίποτα...............
Εχει πέσει η χωρα σε ένα βαθή ΥΠΝΟ μου φαίνεται και δεν ξερω πως και ποτε θα ξυπνήση.
Φωνες ύπαρχουν,αλλα μιάζουν μόνες τους σε μια έρημο και δεν ακούγεται ούτε ο αντίλαλος...
Θα αρχήσω τελικα να πιστεύω οτι κατι μας "ψεκασανε" και γίναμε φύτουλες...
Σαν να έχουμε φαει μπουνιά καί εχουμε πέσει νοκ αουτ είμαστε.
1. η απεργια ειναι υποχρεωτικη? απο ποτε? καποιος που δε θελει να απεργησει για τους Χ λογους, ποιος θα του το απαγορευσει? οι συνελευσεις των στεκιων?
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι.
200 χιλιάδες άτομα σε διαδήλωση δεν είναι ειδικές συνθήκες.
η χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας δεν είναι ειδικές συνθήκες.
το ότι με πορεία 1000 παίρνει φωτιά το κέντρο και γίνεται πόλεμος δεν αποτελεί προπομπό και ειδική συνθήκη πανελλαδική απεργία μετά απο μέτρα που όμοιά τους δεν έχουν ανακοινωθεί στη μεταπολίτευση.
αλήθεια η ζωή σταματά εάν ένα υποκατάστημα από τα δεκάδες μιας τράπεζας μείνει κλειστό για μια μέρα για λόγους πρόληψης;
αλήθεια εάν ήσουνα συγγενείς των παιδιών που χάθηκαν την ίδια άποψη θα είχες;
Υ.Γ.
μέρα με τη μέρα ο τρόπος σκέψης ορισμένων αποδεικνύει πλήρως τους λόγους που έχει περιέλθει η χώρα σε αυτά τα χάλια....
κάνουν τον κακό χαμό για το Πανεπιστημιακό άσυλο και ταυτοχρόνως ισχυρίζονται ότι σταματά η ζωή επειδή θα κλείσει ένα υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σταδίου εν μέσω πορείας 200 χιλιάδων ανθρώπων μετά την προσφυγή στο ΔΝΤ με τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
τι να πω.
2. Γιατι θεωρειται λογικο,συνηθες,σωστο κ.λ.π. σε καθε απεργια να πετιουνται μολοτωφ και πετρες? Και μαλιστα τωρα πια οχι μονο το θεωρειτε λογικο, αλλα και φυσιολογικο! Και στην επομενη μεγαλη πορεια, παλι αγανακτησμενοι πολιτες συμμετειχαν, και παλι ηταν χιλιαδες! Αυτοι γιατι δεν εσπασαν/εκαψαν τιποτα? Αυτοι που προκαλουν τα επεισοδεια ΟΥΤΕ αγανακτησμενοι ειναι αλλα ΟΥΤΕ καν πολιτες!!!!
3. Αμα εισουν εισαγωγεας πχ, και επρεπε να στειλεις εμβασμα για να αγορασεις πραγματα, να πληρωσεις το ΙΚΑ σου η το ΦΠΑ σου ή ακομη ακομη να καταβαλεις τη μισθοδοσια των υπαλληλων σου και βρεις κλειστη την τραπεζα χωρις λογο, τοτε ΝΑΙ σταματαει η ζωη!
Αλλα για να τα ξερεις αυτα πρεπει καταρχας να εχεις τουλαχιστο δουλεψει στη ζωη σου...
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν κατάλαβες καλά εγώ μιλάω σε επίπεδο αρχής....
Σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας αλλά σεβαστό το δικαίωμα της εργασίας..
Σεβαστό το δικαίωμα της διαδήλωσης όχι όμως σεβαστό το να καταστρέφεις και να καίς.
Τώρα να εσύ θεωρείς ότι μία διαδήλωση όσο μεγάλη και αν είναι αυτή πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την λειτουργία μιας χώρας είναι αλλο καπέλλο...
εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι.. και ειδικά δεν το δέχομαι για τον εαυτό μου...
δεκτόν.
πάνω όμως από το δικαίωμα της απεργίας και την εργασίας είναι το δικαίωμα της ζωής.
απο τη στιγμή που ένα κράτος σου έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανο να προστατεύσει το δικαίωμα της ζωής σε τέτοιες περιόδους τότε κάποιος άλλος πρέπει να πάρει την ευθύνη.
άλλως θα είμαστε μονίμως μια χώρα ανευθυνων μπαχαλάκηδων που μονίμως θα ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους.
ο κύριος Βγενόπουλος μας τα είπε όλα για τους άλλους.
πουθενά βεβαίως δεν είπε ένα συγγνώμη για παραλείψεις που ενδεχομένως να έχει ως ο νο1 της επιχείρισης που έχασε 4 υπαλλήλους εν ώρα εργασίας.
Ακόμα και ηθικές.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ακόμα χειρότερα....
θα σταματήσει η ζωή...
όπερ και εγένετο. (επειδή ΔΕΝ έκλεισε)
αααα μάλιστα .. η φωτιά μπήκε επειδή η τράπεζα δεν έκλεισε .. αν ήταν κλειστή δεν θα είχε καεί... ή αν είχε καεί δεν θα υπήρχαν θύματα...
ξεχνάς το βασικό της υπόθεσης... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ????????????????
μα βεβαια!ο κύριος Βγενόπουλος μας τα είπε όλα για τους άλλους.
πουθενά βεβαίως δεν είπε ένα συγγνώμη για παραλείψεις που ενδεχομένως να έχει ως ο νο1 της επιχείρισης που έχασε 4 υπαλλήλους εν ώρα εργασίας.
Ακόμα και ηθικές.
αλλωστε και τις προαλλες που μπηκαν στο Πρακτικερ κατι επαναστατες και γαζωσαν τους υπαληλους, τηνευθυνη την φερει το Πρακτικερ που δεν τους ειχε εφοδιασει αλεξισφαιρα γιλεκα!
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμπληρώσεις αυτό που θέλω να πω στο μακροσκελές post παραπάνω, ότι δεν υπάρχει καμία λογική σ΄ αυτό τον καταραμένο τόπο. Κάποτε ο κουφός είχε πει ότι η χώρα είναι ένα απέναντι φρενοκομείο και βγήκε η Αυριανή με οκτάστηλο 'μας έβγαλε όλους τρελούς'.
Τι να πούμε και τι να μολοήσουμε για το σήμερα...
μην πας μακριά.
ο από πάνω σου συμπέρανε από αυτά που γράφω ότι δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή μου.
Σημείωση: ουδέποτε έχω απεργήσει, ή έχω κάνει πορείες, ή καταλήψεις. Θεωρώ προσωπικά ηλίθιο αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας.
Από την άλλη θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του ηλιθίου να συμμετάσχει στην ηλιθιότητά του.
οποιος εχει τη μυγα.....μην πας μακριά.
ο από πάνω σου συμπέρανε από αυτά που γράφω ότι δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή μου.
Σημείωση: ουδέποτε έχω απεργήσει, ή έχω κάνει πορείες, ή καταλήψεις. Θεωρώ προσωπικά ηλίθιο αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας.
Από την άλλη θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του ηλιθίου να συμμετάσχει στην ηλιθιότητά του.
δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα! εξισου τεμπελχαναδες ειναι και οι μπαχαλακηδες!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
αααα μάλιστα .. η φωτιά μπήκε επειδή η τράπεζα δεν έκλεισε .. αν ήταν κλειστή δεν θα είχε καεί... ή αν είχε καεί δεν θα υπήρχαν θύματα...
ξεχνάς το βασικό της υπόθεσης... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ????????????????
Έρχονται φλόγες απ`τα δάση και μιά φωτιά να μας δικάσει μεσα στο πύρινο της χνώτο από τον έσχατο ως τον πρώτο....
edmondDantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απάντησα.αααα μάλιστα .. η φωτιά μπήκε επειδή η τράπεζα δεν έκλεισε .. αν ήταν κλειστή δεν θα είχε καεί... ή αν είχε καεί δεν θα υπήρχαν θύματα...
ποιός είπε ότι πρέπει να καίγονται τα πάντα;
αφού όμως το κράτος απουσιάζει ΕΜΕΙΣ τι επιλογές έχουμε για αυτοπροστασία;
κατάλαβα το σκεπτικό σου...
να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα και μετά να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες σε όλους πλην ΥΜΩΝ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
απο τη στιγμή που ένα κράτος σου έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανο να προστατεύσει το δικαίωμα της ζωής σε τέτοιες περιόδους τότε κάποιος άλλος πρέπει να πάρει την ευθύνη.
άλλως θα είμαστε μονίμως μια χώρα ανευθυνων μπαχαλάκηδων που μονίμως θα ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους.
Το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι στο όνομα των "δημοκρατικών ελευθεριών", των "προσωπικών δεδομένων", της "ελευθερίας έκφρασης", της "συνταγματικής νομιμότητας" έχει καταλυθεί από μία ομάδα ανεύθυνων (??) μπαχαλάκηδων (??) κάθε έννοια δημοκρατικής ελευθερίας,προσωπικών δεδομένων,ελευθερίας έκφρασης και συνταγματικής νομιμότητας, με ευθύνη τόσο των πολιτικών ταγών οι οποίοι με την επίκληση τους αρνούνται να πάρουν οποιοδήποτε μέτρο καθιστώντας την χώρα ουσιαστικά ακυβέρνητη αλλά και όλων των πολιτών οι οποίοι θεωρούν ότι οποιαδήποτε κίνηση της συντεταγμένης πολιτείας για την προστασία των ανωτέρω τα περιορίζει...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 875
- Εμφανίσεις
- 24K