Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο ανθρωπισμός δεν είναι θέμα ιδεολογίας.
είναι θέμα ανθρώπου.
τα τραύματα της βίας πολλές φορές τραυματίζουν περισσότερο την οικογένεια, την ηρεμία και το κοινωνικο περιβάλλον του ίδιου του προσώπου που περνάει είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά μια ένοπλη σύγκρουση.

"Μας έστειλαν σαν πρόβατα στη σφαγή"
17.1.2009
[Δεκάδες αστυνομικοί όπως ο Νίκος νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα από τις μολότοφ.] «Δεν με πειράζουν τόσο τα σημάδια των εγκαυμάτων από τη μολότοφ στα πόδια μου όσο το βλέμμα των πολιτών που με κοιτούν με απέχθεια. Είναι σαν εκατό μολότοφ». Ο Νίκος είναι ένας από τους δεκάδες αστυνομικούς που νοσηλεύτηκαν με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 401 Νοσοκομείο, τις ταραγμένες μέρες του Δεκεμβρίου που καιγόταν η Αθήνα. Ο νεαρός ειδικός φρουρός -τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας- δηλώνει ΚΚΕ και υπερασπίζεται το δικαίωμα να διαδηλώνει ελεύθερα ο πολίτης. Στην αστυνομία έχει μόλις τρία χρόνια και όπως είπε στην «Espresso»: «Τα έχω δει όλα. Στα επεισόδια του Δεκεμβρίου μας έστειλαν σαν πρόβατα επί σφαγήν. Δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους πολίτες στην Ερμού, που μας εκλιπαρούσαν να προστατεύσουμε τις περιουσίες τους που τις λεηλατούσαν μπροστά στα μάτια μας. Οι εντολές, βλέπετε. Αυτή η απραξία μας όμως προκάλεσε την απαξίωση των πολιτών». Εχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, η συγκλονιστική μαρτυρία του 30χρονου αστυνομικού που κάηκε στα επεισόδια της 16ης Δεκεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ) Καισαριανής αποκαλύπτει το δράμα της «άλλης πλευράς». Της πλευράς που μετρά εκατοντάδες αστυνομικούς τραυματίες, θύματα της βίας, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύτηκαν στο 401 με εκτεταμένα εγκαύματα και με σοβαρά τραύματα, όπως ο 22χρονος Διαμαντής Μαντζούνης που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό». «Οταν με μετέφεραν στο 401 νόμιζα ότι βλέπω σκηνές με τραυματίες πόλεμου. Παντού αστυνομικοί στα δωμάτια και σε ράντζα στους διαδρόμους, με εγκαύματα στα ποδιά, στα χέρια, με σπασμένα κεφάλια, να μην μπορούν να αναπνεύσουν από τα χημικά. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες έτρεχαν πανικόβλητοι να μας βοηθήσουν. Να φανταστείτε ότι τη μέρα που με έκαψαν πήγαν στο 401 περισσότεροι [Από την επίθεση με μολότοφ στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ) Καισαριανής. Οι αναρχικοί έκαψαν κλούβα των ΜΑΤ...] από 160 αστυνομικοί από τα ΥΜΕΤ της Αθήνας. Αυτά όμως ο κόσμος δεν τα ξέρει» λέει στην «Espresso» ο Νίκος που είναι παντρεμένος με παιδιά κι έχει λίγα χρόνια στην Αθήνα.

«Ηταν πόλεμος, πίστεψα ότι θα πεθάνω»

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, ο Νίκος ήταν στην ΥΜΕΤ Καισαριανής όταν ξαφνικά άκουσε φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκε έξω και είδε έναν συνάδελφό του να καίγεται ζωντανός και περίπου 150 ενήλικα άτομα να πετάνε βροχή τις μολότοφ σε κλούβα των ΜΑΤ. Στο σημείο κατέφτασαν και άλλοι αστυνομικοί κι έσβησαν τον φλεγόμενο αστυνομικό με πυροσβεστήρα: «Λίγο πιο πέρα τρεις συνάδελφοί μου έτρωγαν ξύλο από καμία σαρανταριά αναρχικούς που είχαν πέσει πάνω τους. Αρπαξα μια ασπίδα και άρχισα να τρέχω προς το μέρος των συνάδελφών μου και τότε μου έριξαν μολότοφ στα πόδια και άρπαξα φωτιά. Την ώρα που ούρλιαζα από τον πόνο είδα μια ομάδα αφηνιασμένων αναρχικών να έρχεται κατά πάνω μου. Εκείνη την ώρα πίστεψα ότι θα πεθάνω, ειλικρινά. Εκείνη τη μέρα ήθελαν να σκοτώσουν αστυνομικό και να καταλάβουν το κτίριο των ΥΜΕΤ Καισαριανής» λέει ο Νίκος. «Ηρθαν οργανωμένοι για να σκοτώσουν τους “μπάτσους τα γουρούνια τους δολοφόνους”. Ομως και αυτοί εκείνη την ώρα ήταν δολοφόνοι. Ο Κορκονέας είναι στη φυλακή και θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Αυτοί που χτύπησαν τον Διαμαντή θα πληρώσουν ποτέ;»

Ο Νίκος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με άλλους πέντε συνάδελφους του στο 401 Νοσοκομείο με εκτεταμένα εγκαύματα και στα δυο του πόδια. Ανάμεσα στους εκατοντάδες συνάδελφους του που είδε στο νοσοκομείο τραυματισμένους, η εικόνα ενός αστυνομικού τον σόκαρε: «Ηταν ένας υπαστυνόμος που δεν είχε μόνο εγκαύματα, αλλά και κοψίματα στη σάρκα του. Eφαγε μια μολότοφ με ρινίσματα σιδηρού. Αυτά είναι σαν γυάλινη σκόνη, σαν ξυράφια που κόβουν τους ιστούς [...και περιπολικά.] και τα νεύρα. Είναι φονικά όπλα, δεν είναι απλές μολότοφ! Ο χειρουργός προσπάθησε να του βγάλει όσα περισσότερα μπορούσε, όμως αυτά ήταν χιλιάδες». Ο Νίκος πηγαίνει τακτικά στο νοσοκομείο για να κάνει αλλαγές και παίρνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή καθώς ακόμα υπάρχει ο φόβος μόλυνσης. Eχει εξήντα μέρες αναρρωτική άδεια, ωστόσο αυτό που τον προβληματίζει είναι η επιστροφή του: «Οταν μπήκα στην υπηρεσία δεν είχα συναίσθηση του κίνδυνου, ανταποκρινόμουν αμέσως σε κάθε σήμα. Τώρα φοβάμαι ότι θα μου την έχουν στημένη! Αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που έκαναν στην αστυνομία».

Στο ερώτημά μας ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι «γνωστοί-άγνωστοι» και γιατί δεν συλλαμβάνονται, ο Νίκος γελάει ειρωνικά: «Είναι ένας πυρήνας περίπου 300 ατόμων. Αν μας δώσουν τη ρημάδα την εντολή, μέσα σε μια νύχτα θα είναι στη φυλακή. Δεν είναι άνθρωποι του μεροκάματου που διαδηλώνουν ειρηνικά και μετά πάνε σπίτια τους. Ανάμεσά τους είναι και παιδιά πολιτικών, δικηγορών, βουλευτών. Σας θυμίζω τη ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη πριν από τρεις μήνες, στην οποία είχαν συλλάβει τον γιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ». Αξίζει να τονιστεί ότι το πιο δημοφιλές παιχνίδι αυτή την εποχή σε δημοτικά σχολεία είναι το «μπάτσοι και κουκουλοφόροι». Τα περισσότερα παιδιά προτιμούν να είναι οι κουκουλοφόροι...

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ας δώσουμε τώρα και τον ορισμό του κοινωνικού αναρχικού........

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΑΚΕΡ ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Οι αστυνομικές αρχές της Λετονίας επιβεβαίωσαν σήμερα ότι εντόπισαν τον άνδρα που έγινε λαϊκός ήρωας στη χώρα όταν υπέκλεψε φορολογικά δεδομένα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για να αποκαλύψει τους παχυλούς μισθούς που εξακολουθούν να λαμβάνουν οι κρατικοί αξιωματούχοι παρά τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα. Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο άνδρας που συνελήφθη την Τετάρτη είναι ο χάκερ με την επωνυμία "Νίο". Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Λετονίας πρόκειται για τον Ίλμαρς Πόικανς, ερευνητή τεχνητής νοημοσύνης στο τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Λετονίας. Σε βάρος του Πόικανς, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ασκήθηκε δίωξη. Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε ότι ο ερευνητής "παραδέχτηκε πλήρως την ενοχή του", όμως ο συνήγορός του, Αλεξέις Λοσκούτοφς, απέρριψε αυτήν την "ομολογία". "Τους είπε όλα όσα έκανε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχεται την ενοχή του", είπε ο Λοσκούτοφς, που ήταν παλαιότερα επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς. Ο "Νίο" έγινε διάσημος στις αρχές του χρόνου, όταν έδωσε στη δημοσιότητα τα φορολογικά στοιχεία κρατικών αξιωματούχων, ορισμένοι από τους οποίους λάμβαναν υψηλούς μισθούς ή μπόνους μολονότι η κυβέρνηση έχει περικόψει τις συντάξεις, αύξησε τους φόρους και μειώνει τη σπατάλη. Η Λετονία έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα υποστήριξης από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και λαμβάνει οικονομική βοήθεια ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο "Νίο" επικοινωνούσε κυρίως μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης "Τουίτερ" και δήλωσε ότι προσπαθούσε να αποκαλύψει την υποκρισία των υψηλόβαθμων στελεχών.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ας δώσουμε τώρα και τον ορισμό του κοινωνικού αναρχικού........

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΑΚΕΡ ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Οι αστυνομικές αρχές της Λετονίας επιβεβαίωσαν σήμερα ότι εντόπισαν τον άνδρα που έγινε λαϊκός ήρωας στη χώρα όταν υπέκλεψε φορολογικά δεδομένα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για να αποκαλύψει τους παχυλούς μισθούς που εξακολουθούν να λαμβάνουν οι κρατικοί αξιωματούχοι παρά τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα. Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο άνδρας που συνελήφθη την Τετάρτη είναι ο χάκερ με την επωνυμία "Νίο". Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Λετονίας πρόκειται για τον Ίλμαρς Πόικανς, ερευνητή τεχνητής νοημοσύνης στο τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Λετονίας. Σε βάρος του Πόικανς, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ασκήθηκε δίωξη. Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε ότι ο ερευνητής "παραδέχτηκε πλήρως την ενοχή του", όμως ο συνήγορός του, Αλεξέις Λοσκούτοφς, απέρριψε αυτήν την "ομολογία". "Τους είπε όλα όσα έκανε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχεται την ενοχή του", είπε ο Λοσκούτοφς, που ήταν παλαιότερα επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς. Ο "Νίο" έγινε διάσημος στις αρχές του χρόνου, όταν έδωσε στη δημοσιότητα τα φορολογικά στοιχεία κρατικών αξιωματούχων, ορισμένοι από τους οποίους λάμβαναν υψηλούς μισθούς ή μπόνους μολονότι η κυβέρνηση έχει περικόψει τις συντάξεις, αύξησε τους φόρους και μειώνει τη σπατάλη. Η Λετονία έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα υποστήριξης από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και λαμβάνει οικονομική βοήθεια ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο "Νίο" επικοινωνούσε κυρίως μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης "Τουίτερ" και δήλωσε ότι προσπαθούσε να αποκαλύψει την υποκρισία των υψηλόβαθμων στελεχών.
τελικα το συστημα μπορει να ξεβρακωθει ΧΩΡΙΣ να ανοιξουν κεφαλια ή να καουν ανθρωποι!

προς γνωση και συμμορφωση στα ΖΩΑ που παριστανουν τους αναρχικους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τελικα το συστημα μπορει να ξεβρακωθει ΧΩΡΙΣ να ανοιξουν κεφαλια ή να καουν ανθρωποι!

+1 μάην φύρερ...

Άντε να το καταλάβουν τα παλικάρια που ονειρεύονται κατύν και κονσερβοκούτια και έχουν μείνει κάπου μεταξύ 1917 και 1949...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να υποθέτω ότι δεν γνωρίζει.. και ο λόγος είναι απλός... για τους τραυματισμούς των αστυνομικών, τα εγκαύματα τους, τα σπασμένα κεφάλια τους δεν γράφεται πουθενά τίποτε, δεν ακούγεται τίποτε σε κανένα κανάλι (των κρατικών συμπεριλαμβανομένων).... λές και δεν συνέβει ποτέ..

σε αντίθεση με τους αντιεξουσιαστές και λοιπούς αναρχοαυτόνομους (όπως θέλουν να αποκαλούνται και ας μην τους χαλάσω το χατήρι, παρόλο που κατα΄την κρίση μου θα έπρεπε να αποκαλούνται αντικοινωνικά στοιχεία) η παραμικρή αμυχή γίνεται θέμα σε όλα τα κανάλια και στον τύπο...
Ειδες τι λεω εγω ??? Τα μμ Εξημερωσης του Πολιτη λενε οτι θελουν και ολως τυχαια δεν ακουσα πουθενα για ευθυνες του Κυριου Βγενο  πουλου. Βλεπεις αυτα που λεω για τα τα μμε  και ερχεσαι στα λογια μου πως μπατσοι τιβι νεοναζι το ιδιο μαγαζι

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

[size=12pt]προς γνωση και [/size]συμμορφωση στα ΖΩΑ που παριστανουν τους αναρχικους...[size=12pt]ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/size]

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι πράξεις σας σας έχουν οδηγήσει στο περιθώριο. δεν έχετε κοινωνικό έρεισμα γιατί πολύ απλά δεν έχετε ως στόχο την κοινωνική επανάσταση αλλά το προσωπικό ξεκάβλωμα.

η απόσταση αυτού που φοράει φανελάκι με την προσωπογραφία του Τσε από τον Τσέ, είναι μεγαλύτερη από την αποσταση του ματατζή από την κοινωνική ευταξία.
Ειναι γνωστη και παγια η τακτικη διαχρονικα οταν μια ή περισοστερες εξουσιες βλεπουν τα ψευτοποδαρια της να τριζουν επικινδυνα να διολισθαινει στο δρομο της Υποτιμησης του αγωνα των εξεγερμενων.Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ??? Το Πολυτεχνειο ρεμαλια ανεβαζαν οι φασιστες τους αγωνιστες(τους πραγματικους οχι τους καιροσκοπους) ρεταλι της Αριστερας τους κατεβαζαν και εφαγαν τα μουτρα τους.Βεβαια η συνεχεια ηταν χειροτερη απο δικτατορια καθως η Δημοκρατια αποδειχθηκε πως βρωμαει...Δακρυγονο και η Ελευθερια ειναι ειδος προς εξαφανιση

Επισκέπτης
και τι θα γίνει με αυτούς που εγκληματούν εντός ασύλου και οι οποίοι δεν έχουν εγκληματίσει εκτός?
να συλλαμβάνονται προληπτικά?
Δεν υπάρχει τέτοια κατηγοριά.

Όλοι μα όλοι εγκληματούνε εντός/εκτός πανεπιστημίων.

Επισκέπτης
βρε βλαμμένο πες μου μια χώρα στον πολιτισμένο κόσμο στην οποία να υπάρχει Πανεπιστημιακό Ασυλο στην μορφή που υπάρχει στην Ελλάδα... ειναι τόσο γελοίο όσο και τα greek statistics
Πάντως το άσυλο στις πρεσβείες ισχύει πάντου από όσο ξέρω.

Εμείς έχουμε 2 ως προτοπόροι κ γεννεσιουργοί της δημοκρατίας!!! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειδες τι λεω εγω ??? Τα μμ Εξημερωσης του Πολιτη λενε οτι θελουν και ολως τυχαια δεν ακουσα πουθενα για ευθυνες του Κυριου Βγενο   πουλου. Βλεπεις αυτα που λεω για τα τα μμε  και ερχεσαι στα λογια μου πως μπατσοι τιβι νεοναζι το ιδιο μαγαζι

Εχεις λυσσάξει ρε γκαγκα με τον Βγενόπουλο.. για πες μου ρε ποιές ευθυνες έχει πέραν του ηθικού μέρους που όπως λες (και εγώ το αμφισβητώ) ότι θα έπρεπε να έχει δώσει εντολή να κλείσει το κατάστημα? Τι διάολο ρε βλαμμένα προσπαθείτε να συμψηφήσετε τις ευθύνες σας με άλλους? Παραδεχτείτε ρε την μαλακία που έχετε κάνει ζητήστε δημόσια συγνώμη, κόφτε τις μαλακίες με τις πέτρες και τα μολότωφ που δεν έχετε αφήσει τζάμι στην θέση του στην μισή Αθήνα πανάθεμα σας (αλήθεια πόσο προμήθεια σας δίνουν οι τζαμάδες?) και τοίχο χωρίς να έχετε γράψει την κάθε μαλακία που σας κατεβαίνει στο γεμάτο με χόρτο κακής ποιότητος κρανίο σας και αντε στο καλό γιατί πολύ μας έχετε ζαλίσει με τις μαλακίες σας.. Αντε γιατί βλέπω τον κοσμάκη να βγαίνει και να σας πλακώνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε παπαζόλη πανάθεμα σε τι πίνεις ρε μεσημεριάτικα.. κόφτο το ρημάδι αφού σε χαλάει ρε...

η πρεσβεία δεν είναι άσυλο.. είναι έδαφος ξένης χώρας .... όταν κάποιος καταφύγει σε πρεσβεία πρέπει να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός έκδοσης του από άλλη χώρα (αν έχουμε τέτοια συμφωνάι με αυτήν)

Επισκέπτης
ρε παπαζόλη πανάθεμα σε τι πίνεις ρε μεσημεριάτικα.. κόφτο το ρημάδι αφού σε χαλάει ρε...

η πρεσβεία δεν είναι άσυλο.. είναι έδαφος ξένης χώρας ....
Στο οποίο έδαφος μπορεί να προσφύγει κάποιος πολίτης αυτής της χώρας ώστε να αποφύγει την σύλληψη και δικαιοσύνη,κάνω κάποιο λάθος;;;

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειδες τι λεω εγω ??? Τα μμ Εξημερωσης του Πολιτη λενε οτι θελουν και ολως τυχαια δεν ακουσα πουθενα για ευθυνες του Κυριου Βγενο   πουλου. Βλεπεις αυτα που λεω για τα τα μμε  και ερχεσαι στα λογια μου πως μπατσοι τιβι νεοναζι το ιδιο μαγαζι

Ποιες είναι οι ευθύνες του ρε φίλε; Στην ανακοίνωση διάβασα ότι πληρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα προστασίας. Απαρίθμησέ μου, τις παραλείψεις του που εξέθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των υπαλλήλων του (εκτός του ότι δεν τους... υποχρέωσε να μην εργαστούν). Ως σήμερα τηρούσα στάση αναμονής και δεν σχολίαζα το συγκεκριμένο γεγονός μέχρι να ακούσω την άποψή του εκτός από τις ανοικτές αλλά ανώνυμες επιστολές περί έλλειψης πυροπροστασίας, εξόδου διαφυγής κτλ. Εκτός αν υποστηρίζεις ότι όσα ανακοινώνει φόρα παρτίδα είναι ψέμματα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

+1 μάην φύρερ...

Άντε να το καταλάβουν τα παλικάρια που ονειρεύονται κατύν και κονσερβοκούτια και έχουν μείνει κάπου μεταξύ 1917 και 1949...

Τι κάνουν τα φιλαράκια μου τα φασιστάκια? :grin: :grin: :grin: :grin:

εγώ...συνεχίζω να συκοφαντώ άδικα (κατά ΠΠ) τον τσίριζα! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

...........Σας θυμίζω τη ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη πριν από τρεις μήνες, στην οποία είχαν συλλάβει τον γιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ». Αξίζει να τονιστεί ότι το πιο δημοφιλές παιχνίδι αυτή την εποχή σε δημοτικά σχολεία είναι το «μπάτσοι και κουκουλοφόροι». Τα περισσότερα παιδιά προτιμούν να είναι οι κουκουλοφόροι...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Στο οποίο έδαφος μπορεί να προσφύγει κάποιος πολίτης αυτής της χώρας ώστε να αποφύγει την σύλληψη και δικαιοσύνη,κάνω κάποιο λάθος;;;
γιατι πρεπει να υπαρχει ντε και καλα ρε παπαρα ενας χωρος ασυλου εγκληματιων? ποιος νομος το προβλεπει αυτο?

εσυ εχεις δει πολλους αναρχικους να καταφευγουν στο "ασυλο" της Αμ.Πρεσβειας για να αποφυγουν τη συλληψη?

Επισκέπτης
Επειδή δεν βλέπω φαντάσματα ορίστε:

«η-γαλλική-πρεσβεία-θα-παρείχε-άσυλο-σε-ιρανούς-διαδηλωτές»

Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας σε συνέντευξή του κάνει μνεία στην ομολογία που αποδίδεται στον γαλλοϊρανό υπάλληλο της πρεσβείας Ναζάκ Αφσχάρ, κατά τη διάρκεια της δίκης του- μαζί με τη Γαλλίδα πανεπιστημιακό Κλοτίλντ Ρες και άλλους διαδηλωτές.

«Αυτός δήλωσε το Σάββατο, πράγμα που είναι σωστό, πως εάν οι διωκόμενοι διαδηλωτές γύρευαν άσυλο στη γαλλική πρεσβεία, οι οδηγίες ήσαν πως έπρεπε να τους ανοίξουμε τις πόρτες», δηλώνει ο Κουσνέρ στην εφημερίδα. «Ήταν μία οδηγία κοινή όλων των Ευρωπαίων. Αυτό υπαγορεύει η δημοκρατική μας παράδοση».

Επανερχόμενος στην υπόθεση της Ρες, η οποία έχει συλληφθεί από την 1η Ιουλίου για συμμετοχή της στο μετεκλογικό κύμα διαδηλώσεων, που ακολούθησε την επανεκλογή του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στην εξουσία, ο Κουσνέρ επανέλαβε πως οι κατηγορίες εναντίον της «είναι ασύνδετες και αβάσιμες».

Όσον αφορά τις υποτιθέμενες ομολογίες της, για συμμετοχή στις διαδηλώσεις και για την σύνταξη μίας έκθεσης για ανεξάρτητο ίδρυμα της γαλλικής πρεσβείας, ο Κουσνέρ δηλώνει πως «οι ομολογίες αυτές της υπαγορεύθηκαν. Δεν μπορούμε να την κατηγορήσουν για τίποτα».

Bορειοκορεάτες ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην ισπανική πρεσβεία στο Πεκίνο.
Διπλωματικό δίλημμα για την Kίνα.

EIKOΣIΠENTE Bορειοκορεάτες ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην ισπανική πρεσβεία στο Πεκίνο, xθες το πρωί, φέρνοντας έτσι την Kίνα προ διπλωματικού διλήμματος με τον από μακρού σύμμαxο και ιδεολογικά συμπλέοντα γείτονα.

Tα 25 αυτά άτομα, γυναίκες και παιδιά ηλικίας 10-52 ετών, σε σxετική ανακοίνωση ανέφεραν ότι δραπέτευσαν από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Kορέας «προς αναζήτηση τροφής και ελευθερίας». Aρκετοί από αυτούς, xρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους, έκαναν λόγο για λιμό, συλλήψεις και βασανιστήρια στη B. Kορέα στα οποία υποβλήθηκαν έπειτα από προγενέστερες αποτυxημένες απόπειρες φυγής. «Oρισμένοι από μας έxουν μαζί τους δηλητήριο έτσι ώστε να αυτοκτονήσουν σε περίπτωση που οι κινεζικές αρxές αποφασίσουν να μας ξαναστείλουν πίσω στη B. Kορέα» τονίζεται στη συλλογική ανακοίνωση των φυγάδων.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

παπαζολάκο μου,παλι μαλακίτσες λες?

άλλο πρεσβεία (ξένο εδαφος) και άλλο πανεπιστημιακό άσυλο!

ο αριστερός κομπλεξισμός της ελληνικής υποκουλτουρας των αναρχοκουκουεδων χτυπάει κόκκινο!

(αλήθεια μόνος σου τον σκεφτηκες τον παραλληλισμό για τις πρεσβείες/πανεπιστήμια, ή από κάνα αναρχοκουμούνι τον αντεγραψες?)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom