Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για εμένα και αυτός ο νόμος λάθος είναι,η αστυνομία δεν πρέπει να αγγίζει το άσυλο αλλά να κάνει την δουλειά της πριν κάποιοι καταφύγουν εκεί!!!

γιατίιιι?
θα μου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχει η αστυνομία με τη διακίνηση ιδεών που ούτως ή άλλως είναι δεδομένη στους πανεπιστημιακούς χώρους? αυτή δεν προφυλάσσει υποτίθεται το άσυλο? ή όχι?  :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για εμένα και αυτός ο νόμος λάθος είναι,η αστυνομία δεν πρέπει να αγγίζει το άσυλο αλλά να κάνει την δουλειά της πριν κάποιοι καταφύγουν εκεί!!!

Για να ειμαστε αντικειμενικοι αυτο που λες ειναι δυσκολο. Μπαινω μεσα κυριλε πχ, και μετα βαζω κουκουλα και πεταω μολοτωφ... Ειναι δυσκολο να ξερεις τις προθεσεις αυτων που μπαινουν μεσα.

Επισκέπτης
Για να ειμαστε αντικειμενικοι αυτο που λες ειναι δυσκολο. Μπαινω μεσα κυριλε πχ, και μετα βαζω κουκουλα και πεταω μολοτωφ... Ειναι δυσκολο να ξερεις τις προθεσεις αυτων που μπαινουν μεσα.
γιατίιιι?
θα μου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχει η αστυνομία με τη διακίνηση ιδεών που ούτως ή άλλως είναι δεδομένη στους πανεπιστημιακούς χώρους? αυτή δεν προφυλάσσει υποτίθεται το άσυλο? ή όχι?  :think:
Στους δρόμους που τα σπάνε πιάσε τους!!! ;)

Η αστυνομία προφυλάσει το άσυλο,καλό!!! :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στους δρόμους που τα σπάνε πιάσε τους!!! ;)

Η αστυνομία προφυλάσει το άσυλο,καλό!!! :cheesy:

άλλο λέω.
γιατί να μην μπαίνει η αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια?
θα μου εξηγήσει κανείς?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για να μην φέρονται σαν μπάτσοι και μέσα στα πανεπιστήμια,ας έχουνε πεδίο δράσης εκτός κ μόνο!!!

γαμώ το κέρατό μου δηλαδίς σήμερα  :headbang:

ΡΕ δε λέω να υπάρχουν μονίμως μπάτσοι μέσα.
λέω, γιατί να μην μπαίνουν όταν χρειάζεται?

Επισκέπτης
γαμώ το κέρατό μου δηλαδίς σήμερα  :headbang:

ΡΕ δε λέω να υπάρχουν μονίμως μπάτσοι μέσα.
λέω, γιατί να μην μπαίνουν όταν χρειάζεται?
Δεν υπάρχει λόγος,συλλαμβάνεις όποιον πρέπει εκτός ασύλου,τόσο απλό είναι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει λόγος,συλλαμβάνεις όποιον πρέπει εκτός ασύλου,τόσο απλό είναι.

άσε τα τανγκό ρε  :birdman:
γιατί, πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο, γιατί να μην μπορεί να τον συλλάβει μέσα σε πανεπιστήμιο?

ούτε κάτω απ'το σπίτι μου υπάρχει λόγος να τον πιάσουνε, να πάνε στο παρακάτω στενό.
είναι λογική αυτή??

Επισκέπτης
άσε τα τανγκό ρε  :birdman:
γιατί, πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο, γιατί να μην μπορεί να τον συλλάβει μέσα σε πανεπιστήμιο?

ούτε κάτω απ'το σπίτι μου υπάρχει λόγος να τον πιάσουνε, να πάνε στο παρακάτω στενό.
είναι λογική αυτή??
Κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα καταφύγιο ενάντια στην αστυνομία,όσο δεν είναι δίκαιη όπως οφείλει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα καταφύγιο ενάντια στην αστυνομία,όσο δεν είναι δίκαιη όπως οφείλει.

δεν είναι καταφύγιο από τους κακούς μπάτσους, είναι δικαιολογία για να τρέχουν μέσα κάποια μουνόπανα.
αυτά τα μουνόπανα γιατί να μην συλλαμβάνονται εκεί μέσα?

δεν την πιάνω την έννοια του ασύλου  :headbang:

Επισκέπτης
δεν είναι καταφύγιο από τους κακούς μπάτσους, είναι δικαιολογία για να τρέχουν μέσα κάποια μουνόπανα.
αυτά τα μουνόπανα γιατί να μην συλλαμβάνονται εκεί μέσα?
Γιατί μπορεί να συλληφθούν έξω,αλλά δεν συμβαίνει αυτό επειδή αυτά τα μουνόπανα μία φοράνε την στολή της ΕΛ.ΑΣ. και μία κουκούλα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ώχουυ την κολοκυθιά παίζουμε, καλάααα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το ασυλο καθιερωθηκε για καποιους λογους, και δεν πρεπει να καταργηθει. Υπαρχει νομοθεσια που καλυτπει τα παντα. Αλλα το κρατος αγνοει τους ιδιους του τους νομους, και θελει να καταργησει το ασυλο. Αυτο δεν σας βαζει σε σκεψεις?

Δυστυχως μερικοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν πως δεν μπορουν να κρινουν το ασυλο απο αυτα που εχουν δει στις τηλεορασεις. Το βλεπετε το θεμα πολυ ξωφαλτσα, δεν βλεπετε ολες τις παραμετρους του

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί μόλις πρωτομπούν,θα μπαίνουν μετά όποτε τους καβλώσει..

νταξ, δεκτό.

αυτός ο νόμος που λέει ο μαντκτέτοιος τι λέει? ότι σε ορισμένες περιπτώσεις να μπαίνουν?
αυτό γιατί είναι κακό?

Επισκέπτης
Το ασυλο καθιερωθηκε για καποιους λογους, και δεν πρεπει να καταργηθει. Υπαρχει νομοθεσια που καλυτπει τα παντα. Αλλα το κρατος αγνοει τους ιδιους του τους νομους, και θελει να καταργησει το ασυλο. Αυτο δεν σας βαζει σε σκεψεις?

Δυστυχως μερικοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν πως δεν μπορουν να κρινουν το ασυλο απο αυτα που εχουν δει στις τηλεορασεις. Το βλεπετε το θεμα πολυ ξωφαλτσα, δεν βλεπετε ολες τις παραμετρους του
Σωστότατος είσαι!!! :thumbsup:

Ασύλο γιοκ,πορείς=μπάχαλο άρα γιοκ,φάτε μετά την Χούντα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ με το μπόνους εδρών,αν δεν έρθει και καμία άλλη πραγματική!!! :P

Επισκέπτης
νταξ, δεκτό.

αυτός ο νόμος που λέει ο μαντκτέτοιος τι λέει? ότι σε ορισμένες περιπτώσεις να μπαίνουν?
αυτό γιατί είναι κακό?
Μην λέμε τα ίδια,είναι μία παραβίαση ελευθερίας που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,γιατί μπορούν να γίνονται οι συλλήψεις κ εκτός ασύλου,απλά στόχος είναι η κατάργηση του ασύλου και όχι οι συλλήψεις των μπαχαλάκηδων!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom