Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όχι,σε καμία περίπτωση.

Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να σε τουλουμιάσουνε ή εκτελέσουνε κρατικά όργανα το να αδειάσει λίγο η τσέπη.

ρε σύ με αυτά που λές αν τα διαβάσει κανένας θα νομίσει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία κάθε μέρα οι αστυνομικοί σκοτώνουν και καμμιά δεκαριά.. κόψε ρε τις παπαριές.. ολα και όλα τα θύματα (που λένε ότι οφείλονται σε αστυνομικούς ανεξάρτητα από το αν έχει αποδειχθεί ή όχι) δεν ξεπερνούν τα 10 σε 36 χρόνια... μην μας τρελλάνεις κιόλας..

τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν με έχουν τουλουμιάσει σε τόσες διαδηλώσεις που έχω πάει .. μάλλον άγιο έχω .. ή εσύ λές μακακίες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πρεπει να καταργηθουν ολοι οι καταναγκασμοι στην εκπαιδευση(εξετάσεις, βαθμολογία, απουσίες, ποινολόγιο, προσευχή, εκκλησιασμός, παρελάσεις κλπ)
Πρεπει να συμβει η κατάργηση των διαχωρισμών και της ανταγωνιστικότητας που παράγει το σχολείο (καλός - κακός μαθητής, χριστιανός - αλλόθρησκος, έλληνας - ξένος)
Χρειαζεται  η δημιουργία ενός σχολείου που θα προάγει την ελέυθερη έκφραση και τη δημιουργικότητα ,
τη διεύρυνση του ασύλου και στα σχολεία
Ελευθερη προσβαση σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης χωρις εξετασεις
Με δυο λογια τα παιδια μας χρειαζοντα ενα σχολειο με αντι-ιεραχρικη δομη ,με ελευθερο και κοινωνικο χαρακτηρα.
εγω λεω δεν μας χρειαζεται καθολου σχολειο....κατευθειαν σε σχολη γκαρσονικης.....αφου τα γκαρσονια της ευρωπης θα γινουμε και τιποτα αλλο....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
εγω σας λεω για το Μαρακανα και σεις το χαβα σας με τα σχολεια... ρε ου ρε...

Επισκέπτης
ρε σύ με αυτά που λές αν τα διαβάσει κανένας θα νομίσει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία κάθε μέρα οι αστυνομικοί σκοτώνουν και καμμιά δεκαριά.. κόψε ρε τις παπαριές.. ολα και όλα τα θύματα (που λένε ότι οφείλονται σε αστυνομικούς ανεξάρτητα από το αν έχει αποδειχθεί ή όχι) δεν ξεπερνούν τα 10 σε 36 χρόνια... μην μας τρελλάνεις κιόλας..

τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν με έχουν τουλουμιάσει σε τόσες διαδηλώσεις που έχω πάει .. μάλλον άγιο έχω .. ή εσύ λές μακακίες...
Τα ''μεμονομενά'' περιστατικά της αστυνομίας σαφώς και τονίζονται περισσότερο γιατί απλά δεν πρέπει να υπάρχουνε.

50 είναι οι νεκροί,χώρια όσους έχουνε υποστεί ξυλοδαρμούς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πρεπει να καταργηθουν ολοι οι καταναγκασμοι στην εκπαιδευση(εξετάσεις, βαθμολογία, απουσίες, ποινολόγιο, προσευχή, εκκλησιασμός, παρελάσεις κλπ)
Πρεπει να συμβει η κατάργηση των διαχωρισμών και της ανταγωνιστικότητας που παράγει το σχολείο (καλός - κακός μαθητής, χριστιανός - αλλόθρησκος, έλληνας - ξένος)
Χρειαζεται  η δημιουργία ενός σχολείου που θα προάγει την ελέυθερη έκφραση και τη δημιουργικότητα ,
τη διεύρυνση του ασύλου και στα σχολεία
Ελευθερη προσβαση σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης χωρις εξετασεις
Με δυο λογια τα παιδια μας χρειαζοντα ενα σχολειο με αντι-ιεραχρικη δομη ,με ελευθερο και κοινωνικο χαρακτηρα.

δηλαδή μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε...

σε ότι αφορά τον εκκλησιασμό και τα θρησκευτικά δεν είναι (αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις) υποχρεωτικά όπως επίσης και η συμμετοχή στις παρελάσεις..

σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό μην ξεχνάς ότι φέρνει πρόοδο...

και πως θα επιτρέψεις την ελέυθερη πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης όταν κάποιος δεν έχει τις δυνα΄τοητες και το εκπαιδευτικό υπόβαθρο γιαυτό..

όσο για την καραμέλα περί ασύλου που συνέχεια πιπιλάτε όλοι σας... σας κάνω μιά ερώτηση.. πότε από το 1974 (μεταπολίτευση) και εντεύθεν εμποδίστηκε κάποιος να πεί δημόσια την γνώμη του .. ανέφερε μια περίπτωση.. εκτός βέβαια αν άσυλο εννοείς να έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει ότι του καβλώσει, να βαράει, να καταστρέφει, να πουλάει μπάφο ελεύθερα, να πουλάει πειρατικά cd κλπ κλπ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποιο μαρακανα ρε;απο το δικο μου κομοδινο εχει περασει αλλη μια μικρη ινδια στην εφηβεια.... :sunglasses: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα ''μεμονομενά'' περιστατικά της αστυνομίας σαφώς και τονίζονται περισσότερο γιατί απλά δεν πρέπει να υπάρχουνε.

50 είναι οι νεκροί,χώρια όσους έχουνε υποστεί ξυλοδαρμούς.

ασε ρε τα νούμερα.. για ανέφερε 11...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ωραία τα αστεία. Ευχομαι και στο δικό σας τριών μηνών έμβρυο την ίδια τύχη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

φυσικά δεν πρέπει να υπάρχουνε. .όπως δεν πρέπει να υπάρχουνε τα προγκήματα των "αντεξιουσιαστών" σε κάθε διαφορετική φωνή, οι μολότωφ, τα σπασίματα, οι κλοπές, οι απαλλοτριώσεις σούπερ μάρκετ και τραπεζών, τα χτυπήματα σε αστυνομικούς (μην ξεχνάς ο είδικος φρουρός στο ανατολικό αεροδρόμιο είναι φυτό μετά από επίθεση "αντιεξουσιαστών"), ακόμη ακόμη η καταστροφή περιουσιών με βάψιμο και ηλίθια συνθηματολογία κλπ κλπ κλπ...

για πες μου ρε μεγάλε... μπορεί ο καθένας να πάει σε ένα πανεπιστήμιο να κάνει μιά ομιλία?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαρακανα ?
H κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν αυτή που έκρινε και έβγαλε ετυμηγορία για τους δολοφόνους μπάτσους του Αλέξανδρου αλλά και για το δολοφονικό σύστημα που τους οπλίζει, τους στηρίζει και τους επιβραβεύει. Αυτή η απόφαση πάρθηκε τελεσίδικα και καλά θα κάνει η εξουσία, που άλλαξε χρώμα αλλά κράτησε την ουσία της ακέραιη, να την λάβει υπόψη γιατί στην αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει η αμφισβήτησή της...

Η Εξουσια  σκοτωνει  Η Εξουσια  δικαζει Καμια ανοχη στις κρατικες δολοφονιες

Επισκέπτης
φυσικά δεν πρέπει να υπάρχουνε. .όπως δεν πρέπει να υπάρχουνε τα προγκήματα των "αντεξιουσιαστών" σε κάθε διαφορετική φωνή, οι μολότωφ, τα σπασίματα, οι κλοπές, οι απαλλοτριώσεις σούπερ μάρκετ και τραπεζών, τα χτυπήματα σε αστυνομικούς (μην ξεχνάς ο είδικος φρουρός στο ανατολικό αεροδρόμιο είναι φυτό μετά από επίθεση "αντιεξουσιαστών"), ακόμη ακόμη η καταστροφή περιουσιών με βάψιμο και ηλίθια συνθηματολογία κλπ κλπ κλπ...

για πες μου ρε μεγάλε... μπορεί ο καθένας να πάει σε ένα πανεπιστήμιο να κάνει μιά ομιλία?
Η αστυνομία μετρά καμία 10 θύματα και έχει δολοφονήσει 55,που να ήμασταν και Ιράν!!!

Εξαρτάται,αν θες τον Μιχαλολιάκο της Χ.Α. δεν νομίζω,θα γίνει ο χαμός.

Οποιοσδήποτε άλλος άνετα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαρακανα ?
H κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν αυτή που έκρινε και έβγαλε ετυμηγορία για τους δολοφόνους μπάτσους του Αλέξανδρου αλλά και για το δολοφονικό σύστημα που τους οπλίζει, τους στηρίζει και τους επιβραβεύει. Αυτή η απόφαση πάρθηκε τελεσίδικα και καλά θα κάνει η εξουσία, που άλλαξε χρώμα αλλά κράτησε την ουσία της ακέραιη, να την λάβει υπόψη γιατί στην αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει η αμφισβήτησή της...

Η Εξουσια  σκοτωνει  Η Εξουσια  δικαζει Καμια ανοχη στις κρατικες δολοφονιες
ποιά κοινωνική εξέγερση ρε γκαγκα.. κοινωνική εξέγερση και διαμαρτυρία ήταν τις πρώτες ώρες.. μετά ήταν πλιατσικολόγημα και επίθεση αντικοινωνικών και απροσαρμόστων στους πάντες και τα πάντα...

όσο για τις αποφάσεις που πήρε η "κοινωνική εξέγερση"...  να είσαι σίγουρος οτι ο κορκονέας θα πάει μέσα με 25 χρόνια στην πλάτη.. αλλά αν πάει και ο δημητράκης ισόβια παρέα με την κουμή να μην βγαίνετε να διαμαρτύρεστε όπως γίνεται με τον δημητράκη και τους άλλους "αγωνιστές" του κώλου..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η αστυνομία μετρά καμία 10 θύματα και έχει δολοφονήσει 55,που να ήμασταν και Ιράν!!!

Εξαρτάται,αν θες τον Μιχαλολιάκο της Χ.Α. δεν νομίζω,θα γίνει ο χαμός.

Οποιοσδήποτε άλλος άνετα.

για δοκίαμσε λοιπόν να οργανώσεις μια ημερίδα με Βορίδη καλεσμένο...

Επισκέπτης
ποιά κοινωνική εξέγερση ρε γκαγκα.. κοινωνική εξέγερση και διαμαρτυρία ήταν τις πρώτες ώρες.. μετά ήταν πλιατσικολόγημα και επίθεση αντικοινωνικών και απροσαρμόστων στους πάντες και τα πάντα...

όσο για τις αποφάσεις που πήρε η "κοινωνική εξέγερση"...  να είσαι σίγουρος οτι ο κορκονέας θα πάει μέσα με 25 χρόνια στην πλάτη.. αλλά αν πάει και ο δημητράκης ισόβια παρέα με την κουμή να μην βγαίνετε να διαμαρτύρεστε όπως γίνεται με τον δημητράκη και τους άλλους "αγωνιστές" του κώλου..
Μην ορκίζεσαι μόνο,μπορεί να βγεις ψεύτης....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom