Επισκέπτης
Και αμάν πια με τους προβοκάτορες....Έχει κουράσει το παραμύθι...
Όχι καλέ....προς θεού.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα??
Και αμάν πια με τους προβοκάτορες....Έχει κουράσει το παραμύθι...
Εσύ τώρα με τα όσα άκουσες κ έχεις δει(video) πιστεύεις αθώος ή ένοχος ο Κορκονέας;;;γκαγκα.. πάλι τα ίδια και τα ίδια αναμασάς..ή αποδέχεσαι την δικαιοσύνη ή όχι διάλεξε.. ο Κορκονέας κάθεται στο σκαμνί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.. και μέχρι να καταδικαστεί είναι ΑΘΩΟΣ και αποκαλείται ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ και όχι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...
αν πάλι δεν την αποδέχεσαι την δικαιοσύνη τότε τι γκρινιάζεις και γιατί την επικαλείσαι σε κάθε ανακοίνωση που εκδίδουν τα στέκια, οι παρεμβάσεις και τα λοιπά γκρουπούσκουλα σας...
ΤΡΑΜ η δικαιοσυνη εχει αθωωσει ολους οσους εχει συλλαβει η ελας ως αρχιτρομοκρατες ,διαδοχους του καρλος και νεους λαντεν της Συνομωσιας Πυρηνων Φωτιαςγκαγκα.. πάλι τα ίδια και τα ίδια αναμασάς..ή αποδέχεσαι την δικαιοσύνη ή όχι διάλεξε.. ο Κορκονέας κάθεται στο σκαμνί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.. και μέχρι να καταδικαστεί είναι ΑΘΩΟΣ και αποκαλείται ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ και όχι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...
αν πάλι δεν την αποδέχεσαι την δικαιοσύνη τότε τι γκρινιάζεις και γιατί την επικαλείσαι σε κάθε ανακοίνωση που εκδίδουν τα στέκια, οι παρεμβάσεις και τα λοιπά γκρουπούσκουλα σας...
Ασε τις παπαριες κυριε...Απο την μια μιλας για ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και απο την αλλη για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για"καμμια 10αρια νεκρους".
Την διαφορα την καταλαβαινεις αλλα το κανεις αβαβα...Και αρχιζεις το τραγουδακι που ξερεις καλα...οτι δεν ειναι"ιδεολογικα συνεπεις"οσοι συλλαμβανονται...
Οσο για το εν ωρα δρασης(χα!),σιγα μην ησουν και εν βρασμω ψυχης μπροστα στην οθονη.
Τη καθημερινη τρομοκρατια που βιωνει συνεχεια ο εργαζομενος , ο φοιτητης , ο μαθητης , ο ανεργος ποιος θα τη συλλαβει ??? Ο κοσμος νοιαζεται καθολου ή ελα μωρε τι να δουλευει ο αλλος 8 τι 18 ωρες ???? Ετσι δεν ειναι ???Στο γιουνανιστάν ακόμη και η εφαρμοφή του νόμου σε επίπεδο κοψίματος κλήσεων πολιτική απόφαση είναι και το ξέρεις...
Για να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία έπρεπε να παίξουν ολυμπιακοί, για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή έπρεπε να πλακώσει ΔΝΤ...
Για αυτό μας σοκάρει η εφαρμογή του νόμου, μιας και τη βλέπουμε σπάνια σε όλα τα επίπεδα...
Τη καθημερινη τρομοκρατια που βιωνει συνεχεια ο εργαζομενος , ο φοιτητης , ο μαθητης , ο ανεργος ποιος θα τη συλλαβει ??? Ο κοσμος νοιαζεται καθολου ή ελα μωρε τι να δουλευει ο αλλος 8 τι 18 ωρες ???? Ετσι δεν ειναι ???
Εσύ τώρα με τα όσα άκουσες κ έχεις δει(video) πιστεύεις αθώος ή ένοχος ο Κορκονέας;;;
Τα πειστήρια πάντως λένε ΕΝΟΧΟΣ,εκτός αν δεχτούμε ότι κλαπήκε το όπλο κ υπήρξε αυτοκτονία!!!
Μία δικαιοσύνη που θα τον κρίνει αθώο ή θα παραγραφεί το αδίκημα μετά την απαραίτητη πάροδο του χρόνου,είναι δικαιοσύνη;;;
ΤΡΑΜ η δικαιοσυνη εχει αθωωσει ολους οσους εχει συλλαβει η ελας ως αρχιτρομοκρατες ,διαδοχους του καρλος και νεους λαντεν της Συνομωσιας Πυρηνων Φωτιας
οπως και ο αγωνιστης Ιωαννης Σεριφης εχει δικαιωθει αρκετες φορες αν και το κρατος θελει να του φορτωσει ενεργειες που δεν εχει κανει
Οταν δεν παρεμβαινει πολιτικο - οικονομικος δαχτυλος κανει καλα τη δουλεια της
Τη καθημερινη τρομοκρατια που βιωνει συνεχειαο εργαζομενος, ο φοιτητης , ο μαθητης ,ο ανεργοςποιος θα τη συλλαβει ???Ο κοσμος νοιαζεται καθολου ή ελα μωρε τι να δουλευει ο αλλος 8 τι 18 ωρες???? Ετσι δεν ειναι ???
H κλασική γραμμή άμυνας,σου λέω εγώ για μπάτσους-δολοφόνους και εσύ για ''επαναστάτες''!!!ανεξάρτητα από το τι πιστεύω εγώ ή όχι (προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένοχος για ανθρωποκτονία όχι όμως εκ προμελέτης αλλά επειδή δεν δικαιολογείται σε όργανο της τάξης βρασμός ψυχής θα την χαρακτηρίσω ειδεχθή) η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει...
τα πειστήρια εξετάζονται και συζητώνται δημόσια και στην σύνθεση του δικαστηρίου μετέχουν και ένορκοι (κοινοί θνητοί δηλαδή) και όχι εμείς..
Θα συνεχίσει να είναι δικαιοσύνη. Δεν υπαρχει τίποτε αλάνθαστο (εκτός αν πιστεύεις στον θεό ή στο αλάθητο του Πάπα). Για τον λόγο αυτό υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός κρίσης (εφετείο) και οι αναιρέσεις ενώπιον του Αρείου Πάγου...
Εξάλλου η δικαιοσύνη αυτή έκρινε πολλούς αθώους ή τιμώρησε με εξόφθαλμα χαμηλές ποινές πολλούς "κοινωνικούς αγωνιστές" οι οποίοι στην συνέχεια συνέχισαν το έργο τους (πχ Δημητράκης, Μαζοκόπος κλπ)...
Της σίγουρης σχεδό βέβαιης ανεργίας και του μπάτσου στις πορείες.επειδή η απάντηση μου αφορά μόνο αυτά που δεν έχουν διαγραφεί..
μπορείς σε παρακλαώ να μου πείς τι τρομοκρατία νοιώθει ο μαθητής και ο φοιτητής? μήπως ότι πρέπει να διαβάσει? ή μήπως ότι δεν πρέπει να μιλάει τηνώρα του μαθήματος? ή μήπως ότι θα πρέπει να σέβεται τον καθηγητή?
"...Δεν πρόκειται, όμως, ν’ αφήσουμε τίποτα ασχολίαστο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που συνασπίζονται όλοι μαζί για την υπεράσπιση του Συντάγματος, το οποίο παραβιάζουν οι διαδηλωτές, όταν αμφισβητούν τα εντεταλμένα για την τήρηση του νόμου και της τάξης κρατικά όργανα. Για ποιο Σύνταγμα μιλάτε, ρε αγύρτες, όταν εσείς οι ίδιοι το κάνετε κουρέλι και μάλιστα σε θεμελιώδεις διατάξεις, που αφορούν την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ξένα όργανα;Για να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία έπρεπε να παίξουν ολυμπιακοί, για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή έπρεπε να πλακώσει ΔΝΤ...
Για αυτό μας σοκάρει η εφαρμογή του νόμου, μιας και τη βλέπουμε σπάνια σε όλα τα επίπεδα...
H κλασική γραμμή άμυνας,σου λέω εγώ για μπάτσους-δολοφόνους και εσύ για ''επαναστάτες''!!!
Προσωπικά πάντως δεν νομίζω ότι ο μέσος πολίτης είχε κάτι να φοβάται από 17Ν,αθώο ποτέ δεν σκοτώσανε(εκτός μίας φοράς,έχοντας κάνει όμως καμία 40 χτυπήματα).
Στις πορείες πάλι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την βρεις από κάποιον υπερασπιστή του νόμου.
Η βιτρίνα επιδιορθώνεται πάντα,ναι ο φόβος μην ελαφρύνει η τσέπη τους υπάρχει.για ρώτησε αυτούς που δουλεύουν στο κέντρο, αυτούς που έχουν μαγαζιά και επιχειρήσεις... εγώ δεν μίλησα για "επαναστάτες" ή "μπάτσους" (δολοφόνους τους χαρακτηρίζεις εσύ)... εγώ μίλησα για την θέση μου απέναντι στην δικαιοσύνη...
Η βιτρίνα επιδιορθώνεται πάντα,ναι ο φόβος μην ελαφρύνει η τσέπη τους υπάρχει.
Όχι,σε καμία περίπτωση.αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να την σπάσεις?????????????????????????????????
Πρεπει να καταργηθουν ολοι οι καταναγκασμοι στην εκπαιδευση(εξετάσεις, βαθμολογία, απουσίες, ποινολόγιο, προσευχή, εκκλησιασμός, παρελάσεις κλπ)επειδή η απάντηση μου αφορά μόνο αυτά που δεν έχουν διαγραφεί..
μπορείς σε παρακλαώ να μου πείς τι τρομοκρατία νοιώθει ο μαθητής και ο φοιτητής? μήπως ότι πρέπει να διαβάσει? ή μήπως ότι δεν πρέπει να μιλάει τηνώρα του μαθήματος? ή μήπως ότι θα πρέπει να σέβεται τον καθηγητή?
Πολλές ταινίες βλέπεις πραγματικά,δεν διαφωνώ σε τίποτα,αλλά ουτοπία!!!Πρεπει να καταργηθουν ολοι οι καταναγκασμοι στην εκπαιδευση(εξετάσεις, βαθμολογία, απουσίες, ποινολόγιο, προσευχή, εκκλησιασμός, παρελάσεις κλπ)
Πρεπει να συμβει η κατάργηση των διαχωρισμών και της ανταγωνιστικότητας που παράγει το σχολείο (καλός - κακός μαθητής, χριστιανός - αλλόθρησκος, έλληνας - ξένος)
Χρειαζεται η δημιουργία ενός σχολείου που θα προάγει την ελέυθερη έκφραση και τη δημιουργικότητα ,
τη διεύρυνση του ασύλου και στα σχολεία
Ελευθερη προσβαση σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης χωρις εξετασεις
Με δυο λογια τα παιδια μας χρειαζοντα ενα σχολειο με αντι-ιεραχρικη δομη ,με ελευθερο και κοινωνικο χαρακτηρα.