boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Γιατί μόλις πρωτομπούν,θα μπαίνουν μετά όποτε τους καβλώσει..
Διακίνηση ιδεών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Μάλιστα, εγώ αυτά που βλέπω να διακινούνται είναι έτοιμες σημειώσεις για τους τεμπέληδες, προσκλήσεις για πάρτυ της ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, τη τσόντα της ντούβλη και διαφημίσεις για εταιρίεςγιατίιιι?
θα μου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχει η αστυνομία με τη διακίνηση ιδεών που ούτως ή άλλως είναι δεδομένη στους πανεπιστημιακούς χώρους? αυτή δεν προφυλάσσει υποτίθεται το άσυλο? ή όχι?
σε μερικές από αυτές καλό θα ήταν..
αργκ
νταξ, από δευτέρα
Αυτό πού το είδες και εμένα μου ξέφυγε;;;; :oΔιακίνηση ιδεών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Μάλιστα, εγώ αυτά που βλέπω να διακινούνται είναι έτοιμες σημειώσεις για τους τεμπέληδες, προσκλήσεις για πάρτυ της ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, τη τσόντα της ντούβλη και διαφημίσεις για εταιρίες
Διακίνηση ιδεών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Μάλιστα, εγώ αυτά που βλέπω να διακινούνται είναι έτοιμες σημειώσεις για τους τεμπέληδες, προσκλήσεις για πάρτυ της ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, τη τσόντα της ντούβλη και διαφημίσεις για εταιρίες
Λίγες αλλά έχουν μπει.Γιατι λιγες φορες εχουνε μπει ?
καλα τα λες εσυ αλλα ποιος να σε ακουσει!γιατίιιι?
θα μου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχει η αστυνομία με τη διακίνηση ιδεών που ούτως ή άλλως είναι δεδομένη στους πανεπιστημιακούς χώρους? αυτή δεν προφυλάσσει υποτίθεται το άσυλο? ή όχι?
Εμ τα θες και μασημένα.
Είπαμε δε μπορούν να μπαίνουν οι τσέοι μέσα ούτε σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Έχουμε κακά προηγούμενα τότε.
Eίμαστε μαλάκες μην το συζητάς,πανεπιστήμιο ήμουνα προχθές και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω με τα λοβοτομημένα Πασπ κ Δαπ!!!Ολος ο κοσμος εχει αρχισει να θυμωνει με τα κομματα, και οι μαλακες οι φοιτητες ακομα ασχολουνται με κομματικες νεολαιες.... μιλαμε για λαμπρα μυαλα. Αλλα και ο Βουλγαρακης ετσι ξεκινησε.....και πολλοι αλλοι βεβαιως...
Να συλλαμβάνονται οι εγκληματίες πριν καταφύγουν στο άσυλο!!!καλα τα λες εσυ αλλα ποιος να σε ακουσει!
αυτοι που σκοπιμως διευρυνουν αυθαιρετα την εννοια του ασυλου απο ιδεολογικο σε βουλευτικο?
Γιατι το ασυλο των πανεπηστιμιων ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Σε καμια περιπτωση το ασυλο δε νοειται ως καταφυγιο εγκληματιων, ποινικων, αναρχικων κ.λ.π.!!! ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!
Το οτι καποιοι εχουνε μπλεξει τα μπουτακια τους και πιεζουν ωστε οι πανεπιστημιακοι χωροι να μετατραπουν σε αβατο, το κανουν εκ του πονηρου και βεβαια ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
καλα τα λες εσυ αλλα ποιος να σε ακουσει!
αυτοι που σκοπιμως διευρυνουν αυθαιρετα την εννοια του ασυλου απο ιδεολογικο σε βουλευτικο?
Γιατι το ασυλο των πανεπηστιμιων ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Σε καμια περιπτωση το ασυλο δε νοειται ως καταφυγιο εγκληματιων, ποινικων, αναρχικων κ.λ.π.!!! ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!
Το οτι καποιοι εχουνε μπλεξει τα μπουτακια τους και πιεζουν ωστε οι πανεπιστημιακοι χωροι να μετατραπουν σε αβατο, το κανουν εκ του πονηρου και βεβαια ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
και τι θα πει αυτο ρε παπαρα?Να συλλαμβάνονται οι εγκληματίες πριν καταφύγουν στο άσυλο!!!
Κλέφτες και αστυνόμους παίζαμε μικρά και μπορούσαμε!!!
Eίμαστε μαλάκες μην το συζητάς,πανεπιστήμιο ήμουνα προχθές και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω με τα λοβοτομημένα Πασπ κ Δαπ!!!
Όχι,να στον συλλάβεις όταν θα βγει.και τι θα πει αυτο ρε παπαρα?
αμα προλαβει και μπει ο αλλος σε ενα πανεπηστημιο παυει η διωξη του?
Eίμαστε μαλάκες μην το συζητάς,πανεπιστήμιο ήμουνα προχθές και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω με τα λοβοτομημένα Πασπ κ Δαπ!!!
δεν γινεται τυπεΌχι,να στον συλλάβεις όταν θα βγει.
σωπα ρε μεγαλε, σιγα μη παιζουνε και κρυφτο ναουμε...Όχι,να στον συλλάβεις όταν θα βγει.
καλα τα λες εσυ αλλα ποιος να σε ακουσει!
Το ασυλο καθιερωθηκε για καποιους λογους, και δεν πρεπει να καταργηθει. Υπαρχει νομοθεσια που καλυτπει τα παντα. Αλλα το κρατος αγνοει τους ιδιους του τους νομους, και θελει να καταργησει το ασυλο. Αυτο δεν σας βαζει σε σκεψεις?
Δυστυχως μερικοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν πως δεν μπορουν να κρινουν το ασυλο απο αυτα που εχουν δει στις τηλεορασεις. Το βλεπετε το θεμα πολυ ξωφαλτσα, δεν βλεπετε ολες τις παραμετρους του