Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε τι ψαχνεις, στα βιντεο δειχνει ζωα να παρελαυνουν απο κατω με τις σημαιες να ριχνουν μια λοξη ματια πανω στους μαλακες που καιγονται και να συνεχιζουν αμεριμνοι με τα συνθηματα.
Για να σου λυθούν όλες οι απορίες: Στην Ελλάδα, εάν δεν είσαι αριστερός, ο θάνατός σου είναι ασήμαντος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι μπαρμπαμπεν, μονο για τον αλεξη θα κανουμε που τον σκοτωσε μπατσος. για τα θυματα της μαρφιν που τα σκοτωσαν χρυσαυγουλα δεν κανουμε. ουτε για τον αξαρλιαν θα κανουμε.  οσο και να χτυπιεσαι δηλαδη .  
παντως ειστε για γελια. Ο λακης θελει να ψοφησουν οι αλλοδαποι αλλα ο θανατος του αξαρλιαν ειναι αδικος κι ας ειναι αλλοδαπος αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα 

αλλοδαπός ο Αξαρλιάν ????  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι αλλοδαπός ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ;;;;;;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1915.
ΣΙΧΑΜΑ.

Πες μας σε ποιά καφετέρια "καθόταν" ο Γρηγορόπουλος
και τον πυροβόλησαν , να ξέρουμε να προσέχουμε.
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ;;;;;;;;

Περίεργο ρε παιδί μου, γιατί την εποχή του συμβάντος Καλτεζά,
ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΧΝΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SPECTRUM ....

KAI ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!
ΠΟΤΕ !!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ...........

Μήπως επειδή δεν πέταγα Βόμβες Μολότωφ στα λεωφορεία τους ;;;;;;;

πολύ ποιό πρίν λαλάκη... πολύ ποιό πριν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να σου λυθούν όλες οι απορίες: Στην Ελλάδα, εάν δεν είσαι αριστερός, ο θάνατός σου είναι ασήμαντος.

οποιος θελει ας συστρατευεται και ας επικροτει τα σκουπιδια του βιντεο. εγω οταν ειδα το βιντεο με το ζορι κρατηθηκα να μη φτυσω την τηλεοραση.

Επισκέπτης
οποιος θελει ας συστρατευεται και ας επικροτει τα σκουπιδια του βιντεο. εγω οταν ειδα το βιντεο με το ζορι κρατηθηκα να μη φτυσω την τηλεοραση.
Και οταν ειδες το βινετο με τους Κορκονεα/Σαραλιωτη τι εκανες?Σκεφτηκες οτι ηταν εκτος υπηρεσιας?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και οταν ειδες το βινετο με τους Κορκονεα/Σαραλιωτη τι εκανες?Σκεφτηκες οτι ηταν[size=50pt] εκτος υπηρεσιας[/size]?

2η φορα που το κανεις και δε στη χαριζω. τραβα γαμησου ρε μουνοπανο γελοιε καραγκιοζη και μη μου απευθυνεις ξανα το λογο γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες. αρχιδι ψευτη παλιογυναικο. εγω τα τιμαω τα παντελονια μου και ουτε ψεμματα λεω ουτε βαζω ψεμματα σε αλλους. μουνοπανο. 5 σελιδες συζητηση ΕΚΑΝΑ πανω σε αυτο ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
2η φορα που το κανεις και δε στη χαριζω. τραβα γαμησου ρε μουνοπανο γελοιε καραγκιοζη και μη μου απευθυνεις ξανα το λογο γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες. αρχιδι ψευτη παλιογυναικο. εγω τα τιμαω τα παντελονια μου και ουτε ψεμματα λεω ουτε βαζω ψεμματα σε αλλους. μουνοπανο. 5 σελιδες συζητηση ΕΚΑΝΑ πανω σε αυτο ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ.

χαλαρωσε

Επισκέπτης
Βριζουμε τωρα Εκτορακο?Λογικο,αφου δεν εχεις τι να πεις...

Για πες μας τουλαχιστον τι σκεφτηκες οταν εμαθες οτι το θυμα ηταν ενας 15χρονος?

Οτι η μανα του δεν τον προσεχε και αλλα τετοια κλασσικα?

Επισκέπτης
Α,και τα μην μου απευθυνεις τον λογο και αλλα τετοια μη μου απτου τα γραφω εκει που ξερεις εκτορακο,και αυτο ισχυει για ολους.

Οτι γουσταρω θα το σχολιαζω,και σ'οποιον αρεσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βριζουμε τωρα Εκτορακο?Λογικο,αφου δεν εχεις τι να πεις...

Για πες μας τουλαχιστον τι σκεφτηκες οταν εμαθες οτι το θυμα ηταν ενας 15χρονος?

Οτι η μανα του δεν τον προσεχε και αλλα τετοια κλασσικα?

και συνεχιζεις. σε βριζω γιατι εισαι σκουπιδι και το κανεις επιτηδες και συνεχιζεις. ξερεις πολυ καλα τι εγραψα αλλα εισαι ενα σκουπιδι. οποιος εχει απορια ας παει τις σελιδες πισω να του λυθουν.
εσυ δε χρειαζεται τα ξερεις ηδη τα διαβαζες και συμμετειχες. πουστη αδιαντροπε. σε φτυνω στα μουτρα.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α,και τα μην μου απευθυνεις τον λογο και αλλα τετοια μη μου απτου τα γραφω εκει που ξερεις εκτορακο,και αυτο ισχυει για ολους.

Οτι γουσταρω θα το σχολιαζω,και σ'οποιον αρεσει.

κατσε να καμαρωνεις να σε λεω πουστρα τοτε. ψοφιμι.

Επισκέπτης
και συνεχιζεις. σε βριζω γιατι εισαι σκουπιδι και το κανεις επιτηδες και συνεχιζεις. ξερεις πολυ καλα τι εγραψα αλλα εισαι ενα σκουπιδι. οποιος εχει απορια ας παει τις σελιδες πισω να του λυθουν.
εσυ δε χρειαζεται τα ξερεις ηδη τα διαβαζες και συμμετειχες. πουστη αδιαντροπε. σε φτυνω στα μουτρα. 
Συμπερασμα απο οσα λεει ο Εκτορακος.

(ταχαμου)απολιτικ=ΔΕΚΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συμπερασμα απο οσα λεει ο Εκτορακος.

(ταχαμου)απολιτικ=ΔΕΚΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

φτυνω τις πουστρες. προφανως σε εδειξε το πλανο και θιχτηκες για να αρχισεις τα γυναικεια. πουστρα.

Επισκέπτης
κατσε να καμαρωνεις να σε λεω πουστρα τοτε. ψοφιμι.
Δεν εχω προβλημα με τους χαρακτηρισμους εκτορακο,στο φιναλε μοιραζω και εγω μπολικους.

Οσο για τη Μαρφιν,αυτη πληρωθηκε και πληρωνεται πολιτικα.(Και οχι,δεν θεωρω οτι αυτοι που την εκαψαν ηταν πρακτορες η φασιστες παροτι δεν αποκλειεται.Αυτο σαν εκτιμηση.)

Αλλοι ειναι που κανουν την παλαβη και βαφτιζουν το ψαρι κρεας,η μας λενε οτι αφου ειναι μεσα ο Κορκονεας μην ασχολειστε αλλο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φτυνω τις πουστρες. προφανως σε εδειξε το πλανο και θιχτηκες για να αρχισεις τα γυναικεια. πουστρα.

ρε εκτορα κάθεσαι και ασχολείσαι με ρουφιανάκους ???

κλαψομούνης καρφής είναι δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε εκτορα κάθεσαι και ασχολείσαι με ρουφιανάκους ???

κλαψομούνης καρφής είναι δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ??

ασχολουμαι να γαμοσταυριζω τους ξεδιαντροπους. γιατι επιτηδες επαναλαμβανει την ιδια πουστια. δες εδω ενα αρχιδι, στο πρωτο λινκ το λεω στον ιδιο ουτε καν σε αλλον.

βρωμερο υποκειμενο. πουστης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom