Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης

παντως ειστε για γελια. Ο λακης θελει να ψοφησουν οι αλλοδαποι αλλα ο θανατος του αξαρλιαν ειναι αδικος κι ας ειναι αλλοδαπος αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι αλλοδαπός ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ;;;;;;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1915.
ΣΙΧΑΜΑ.

Πες μας σε ποιά καφετέρια "καθόταν" ο Γρηγορόπουλος
και τον πυροβόλησαν , να ξέρουμε να προσέχουμε.
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ;;;;;;;;

Περίεργο ρε παιδί μου, γιατί την εποχή του συμβάντος Καλτεζά,
ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΧΝΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SPECTRUM ....

KAI ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!
ΠΟΤΕ !!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ...........

Μήπως επειδή δεν πέταγα Βόμβες Μολότωφ στα λεωφορεία τους ;;;;;;;

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα? Θα της υποδείξεις εσύ που δεν κατεβαίνεις κιόλας πουθενά, σε ποια πορεία θα κατέβει??
Που τα είδες αυτά?
Όταν θα κατέβουμε ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ,
θα είναι ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ,
ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΕΡΗ ΤΟΥ 1944.

Μόνο τώρα δεν θα μέινει κανείς σας στην πορεία.

Επισκέπτης

Ναι, όταν  :2funny: :2funny: :2funny:
Άει φτύσ' τα μπούτια σου μωρή λουλού..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι αλλοδαπός ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ;;;;;;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1915.
ΣΙΧΑΜΑ.

Πες μας σε ποιά καφετέρια "καθόταν" ο Γρηγορόπουλος
και τον πυροβόλησαν , να ξέρουμε να προσέχουμε.
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ;;;;;;;;

Περίεργο ρε παιδί μου, γιατί την εποχή του συμβάντος Καλτεζά,
ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΧΝΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SPECTRUM ....

KAI ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!
ΠΟΤΕ !!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ...........

Μήπως επειδή δεν πέταγα Βόμβες Μολότωφ στα λεωφορεία τους ;;;;;;;

χαιρομαι που θεωρεις ελληνες τους αρμενιους κατι που δεν συμβαινει με ολους τους φασιστες, ο καθενας αναλογα με την συζητηση προσαρμοζει τον ρατσισμο μου κατα βουληση και συμφερον φαινεται. προχθες σε σχολειο της ευρυτερης περιοχης της μακεδονιας αρμενια μαθητρια πηγε να παρει σημαια και εγινε τζερτζελο με την τοπικη χρυση αυγη.. να οργανωθειτε στις αποψεις σας.
η καφετερια που καθοταν ο αλεξης ηταν το καφε ¨ο λακης πηρε το οπλο του"  ααααααααααααχαχαχαχχαχ

συχναζεις στα εξαρχεια λακη;;; :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μιας και λεμε αποψεις να πω και τη δικια μου. προσωπικα ειμαι χοντροπετσος αλλα με ενοχλει στα ματια να βλεπω ατομα εδω μεσα που δεν εχουν συμφερον (τουλαχιστον καποιοι οχι ολοι) να πεφτουν στη παγιδα των πολιτικων δακρυων σε πολιτικες ατζεντες τριτων. χεζω σκατα στις κοτες κουφοντινες οπως και στις κοτες κορκονεες.
ο 15χρονος αφγανος που εγινε παζλ και στραβωθηκε η μικροτερη αδερφη του στη βομβα στα εξαρχεια βεβαια δε μπαινει σε καμια πολιτικη ατζεντα ουτε θα δουμε μιση σελιδα ή 5000 σελιδες θρεντ εδω μεσα.
ειναι απο τους μεταναστες που δε πουλανε. οπως και το οτι ετυχε να σκοτωθει ο αρμενης απο τη ρουκετα και οχι η κορη του παλαιοκρασα μαζι με τη συμμαθητρια της που ηταν μεσα στο αυτοκινητο που σημαδευε η ρουκετα. για τετοιους μαγκες μιλαμε και για τετοια χειρουργικα χτυπηματα, θα κατσω τωρα εγω να σχολιασω ή να κλαψω για αποτελεσματα τυχης και οχι για την αδερφαρα που παταει μια σκανδαλη? δικη σας δουλεια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο 15χρονος αφγανος που εγινε παζλ και στραβωθηκε η μικροτερη αδερφη του στη βομβα στα εξαρχεια βεβαια δε μπαινει σε καμια πολιτικη ατζεντα ουτε θα δουμε μιση σελιδα ή 5000 σελιδες θρεντ εδω μεσα.

Δεν ηταν στα Εξαρχεια.

Και ναι, η μπομπα εχει μεινει ορφανη.

Αλλα μαλλον των Πυρηνων ηταν.

Επισκέπτης

να εχετε και τους μπατσους μαζι λαλακη ως συνηθως, γιατι αλλιως θα πονεσετε πολυ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιος ειναι ο δολοφονος των θυματων της μαρφιν δεν ειναι γνωστο. Αλλα οπως η αποψη των φασιστων εδω μεσα ειναι οτι τους σκοτωσαν αριστεροι η αναρχικοι ετσι και η δικη μου ειναι οτι τους σκοτωσαν φασιστες προβοκατορες χρυσαυγουλα ασφαλιτες.

Ελα με τις σαχλαμαρες, δε βαρεθηκες? Και ετσι να ταν, εφοσον ηταν σε συγκεκριμενο μπλοκ, ευθυνη τους ηταν να τους βρουν και να τους απομονωσουν. Οταν εχεις μια ομαδα και κανεις μια εκδηλωση , πορεια κλπ και εχουν διεισδυσει τιγκα προβοκατορες, παει να πει πως εισαι μαλακας και παλι εχεισ ευθυνη.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα με τις σαχλαμαρες, δε βαρεθηκες? Και ετσι να ταν, εφοσον ηταν σε συγκεκριμενο μπλοκ, ευθυνη τους ηταν να τους βρουν και να τους απομονωσουν. Οταν εχεις μια ομαδα και κανεις μια εκδηλωση , πορεια κλπ και εχουν διεισδυσει τιγκα προβοκατορες, παει να πει πως εισαι μαλακας και παλι εχεισ ευθυνη.

ρε τι ψαχνεις, στα βιντεο δειχνει ζωα να παρελαυνουν απο κατω με τις σημαιες να ριχνουν μια λοξη ματια πανω στους μαλακες που καιγονται και να συνεχιζουν αμεριμνοι με τα συνθηματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε τι ψαχνεις, στα βιντεο δειχνει ζωα να παρελαυνουν απο κατω με τις σημαιες να ριχνουν μια λοξη ματια πανω στους μαλακες που καιγονται και να συνεχιζουν αμεριμνοι με τα συνθηματα.

Αλλο που δε θελανε. Τουλαχιστον μη λενε για υποκριτες μετα, πειτε ναι τους καψαμε και γουσταραμε και τελος το παραμυθι. Οχι ηταν το ενα οχι προβοκατορες, οχι εφταιγε ο βγενοπουλος και τα @@ μου κουνιουντε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

η αληθεια ειναι μικρε μου σεβαλιε οτι τις σαχλαμαρες σου τις βαρεθηκα οντω, αλλα σε συμπαθω και κανω τα στραβα ματια  :-* :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom