Επισκέπτης
Ε, και τι έγραψε η έρι??
κανει πορεια για τον ενα που τον σκοτωσε μπατσος και οχι για τους αλους που τους σκοτωσαν παλι μπατσοι εγραψε
Ε, και τι έγραψε η έρι??
καθολου δεν διαφωνωασφαλιτες τα σκοτωσαν ασφαλιτες=μπατσοι
κανει πορεια για τον ενα που τον σκοτωσε μπατσος και οχι για τους αλους που τους σκοτωσαν παλι μπατσοι εγραψε
ενταξει δεν θα μαλωσουμε κιολας το ηταν εντελως καλοπροαιρετοναι. θα σε βαλω νταβα στις πορειες που θελω να κανω στο κατω κατω.
Υ.Γ εξηγησα τις διαφορες και το σκεπτικο μου και την ουσια με λετομερειες σε ποστ που προηγηθηκαν λεπτομερως. δεν θα εξηγω καθε μερα τα ιδια.
Άλλο ρώτησα, αλλά δε γαμιέται??
Και στην τελική, για όποιον γουστάρει κατεβαίνει σε πορεία.
Δεν κατάλαβα? Θα της υποδείξεις εσύ που δεν κατεβαίνεις κιόλας πουθενά, σε ποια πορεία θα κατέβει??
Που τα είδες αυτά?
Εγώ γουστάρω να κατέβω για τον Α. Δε θα μου υποδείξεις εσύ να κατέβω και για τον Β.
Άμα γουστάρεις εσύ εμπρός, αλλιώς τουμπέκα.
Τόσο απλά..
Ε, και τι έγραψε η έρι??
οχι μπαρμπαμπεν, μονο για τον αλεξη θα κανουμε που τον σκοτωσε μπατσος. για τα θυματα της μαρφιν που τα σκοτωσαν χρυσαυγουλα δεν κανουμε. ουτε για τον αξαρλιαν θα κανουμε. οσο και να χτυπιεσαι δηλαδη .
παντως ειστε για γελια. Ο λακης θελει να ψοφησουν οι αλλοδαποι αλλα ο θανατος του αξαρλιαν ειναι αδικος κι ας ειναι αλλοδαπος αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
ενταξει δεν θα μαλωσουμε κιολας το ηταν εντελως καλοπροαιρετο
ποιος ειναι ο δολοφονος των θυματων της μαρφιν δεν ειναι γνωστο. Αλλα οπως η αποψη των φασιστων εδω μεσα ειναι οτι τους σκοτωσαν αριστεροι η αναρχικοι ετσι και η δικη μου ειναι οτι τους σκοτωσαν φασιστες προβοκατορες χρυσαυγουλα ασφαλιτες.μα ολα τα ξερετε πια ειμαι εκστασιασμενος. καποια αλλη στιγμη να μου πειτε και ποιος σκοτωσε τον κενεντυ.
ποιος ειναι ο δολοφονος των θυματων της μαρφιν δεν ειναι γνωστο. Αλλα οπως η αποψη των φασιστων εδω μεσα ειναι οτι τους σκοτωσαν αριστεροι η αναρχικοι ετσι και η δικη μου ειναι οτι τους σκοτωσαν φασιστες προβοκατορες χρυσαυγουλα ασφαλιτες.
δεκτο, ειναι μερες αγαπης και εχω εξαιρετικα καλη διαθεση γιατι ερχονται χριστουγεννα, αλλα θα σε παρακαλουσα να μην λες κοτσανες ολη την ωρα. οπως εγω δεν ερχομαι να σου υποδειξω ποια γκομενα θα γαμας ετσι κι εσυ δεν μπορεις να μου υποδειξεις σε ποια πορεια θα κατεβω, τι θα φαω το μεσημερι κτλ.
δηλαδη ο αξαρλιαν δεν ειναι αρμενιος ;επρεπε να μεινεις στη δηλωση οτι δε ξερεις την τυφλα σου και οχι να πυροβολας μπουρδες οπως τωρα.
δεκτο να μου υποδεικνυεις ποιες κοτσανες μου σε ενοχλουν να μην τις λεω
δηλαδη ο αξαρλιαν δεν ειναι αρμενιος ;
και ο τουρσουνιδης ειναι ποντιος.
εσυ εγραψες οτι ηταν αρμενιος οταν με ρωτησες αν με ενοχλει. η δεν εννοουσες τον αξαρλιαν;θα ψαξω να βρω το ποστ μπας και κανω λαθος
μα ολα τα ξερετε πια ειμαι εκστασιασμενος. καποια αλλη στιγμη να μου πειτε και ποιος σκοτωσε τον κενεντυ.
αυτον εννοουσα. και σε ποντιο οταν αναφερομαι τον λεω ποντιο. και μανιατη αν ειναι απο τη μανη κ.ο.κ.