erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Το διάβασα !
Θέλω να ψυχολογήσω την Έριναλ ,να ξέρω πως
θα της την πέσω όταν πάω Σαλόνικα !
πως με βλεπεις ; την βγαζω μεχρι 21 που καταστρεφεται ο κοσμος;
Το διάβασα !
Θέλω να ψυχολογήσω την Έριναλ ,να ξέρω πως
θα της την πέσω όταν πάω Σαλόνικα !
κλασικη μαλακισμενη ειρωνια απο κοριτσακι που νομιζει οτι τα ξερει ολαθεος υπαρχει;
βραστα
κλασικη μαλακισμενη ειρωνια απο κοριτσακι που νομιζει οτι τα ξερει ολα
δεν υπαρχουν λεμε ρεπεριμενω να ακουσω την αποψη σου για τους αναρχικους
ε τοτε οταν λενε οτι συχναζουν αναρχικοι στα εξαρχεια τι εννοουνδεν υπαρχουν λεμε ρε
ποιοι τα λενε αυταε τοτε οταν λενε οτι συχναζουν αναρχικοι στα εξαρχεια τι εννοουν
ποιοι τα λενε αυτα
Παραβιάζω φανάρι και παίρνω σβάρνα τη γιαγιά στη διάβαση.
Αυτό είναι φονική μαλακία.
Όχι το να πυροβολήσω άοπλο 15χρονο.
Αυτό είναι στυγνή δολοφονία..
Οι κακιές γλώσσες...ποιοι τα λενε αυτα
ο αναρχας πρεπει να εχει πολυ χρημα και χρονο ετσι ωστε να μπορει να χτυπησει το κατεστημενο στα εξαρχια κατι παρταλια κυκλοφορουν
[size=15pt]ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ[/size]
ε τοτε εσυ γιατι λες οτι εχουν κλωνους τα αναρχοκομμουνια στο αλλο θρεντ; δεν μας τα λες καλα...
εγω χαβαλε εκανα στο αλλο θρεντ αλλα επιδη σε ειδα οτι λες μερικα πραγματα σοβαρα ειπα να σε ταρακουνησω λιγο
παρακαλω δε κανει τιποτασε ευχαριστω
Κοιταω το θεμα μονο κοινωνικο-πολιτικα, για το συναισθηματικο, ηθικο δλδ το χαμου ενος μικρου παιδιου, δε νομιζω πως πρεπει να γραφουμε εδω περα , περιττευει
[size=12pt]θα πω οτι ημουν στους δρομους το 2008 μεσα στο κεντρο της πολης μου [/size]
ο αναρχας πρεπει να εχει πολυ χρημα και χρονο ετσι ωστε να μπορει να χτυπησει το κατεστημενο στα εξαρχια κατι παρταλια κυκλοφορουν
φιλε μιλαω για πολυ χρημα για δυναμη αναρχας θα ηταν ενας πολυεκατομυριουχος μιλαμε υποθετικα παντα γιατι οπως προειπα δεν υπαρχει τωρα αυτα ολα ειναι τσουτσεκια του συστηματος και το παιζουν και καλα επαναστατες ενω ειναι καθοδηγουμενοι απο το ιδιο το σαπιο συστημαΓιατί ;;;
Ζάμπλουτοι είναι όλοι ......
Κι ο Γρηγορόπουλος μαμά με κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου,
πήγαινε στη Σχολή Μωραϊτη (άλλο αν τον έδιωξαν) ...
ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ........