Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ασχολουμαι να γαμοσταυριζω τους ξεδιαντροπους. γιατι επιτηδες επαναλαμβανει την ιδια πουστια. δες εδω ενα αρχιδι, στο πρωτο λινκ το λεω στον ιδιο ουτε καν σε αλλον.

βρωμερο υποκειμενο. πουστης.

αργησες αλλά το κατάλαβες....

Επισκέπτης
ασχολουμαι να γαμοσταυριζω τους ξεδιαντροπους. γιατι επιτηδες επαναλαμβανει την ιδια πουστια. δες εδω ενα αρχιδι, στο πρωτο λινκ το λεω στον ιδιο ουτε καν σε αλλον.

βρωμερο υποκειμενο. πουστης.
Ποια πουστια επανελαβα?Εγω σε ρωτησα τι σκεφτηκες εκτορακο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποια πουστια επανελαβα?Εγω σε ρωτησα τι σκεφτηκες εκτορακο...

κανε την παλαβη γαμιολη. πουλα τρελα να μαζευεις πουστριλικια. πουστης και ξεφτιλας. κανε και αλλο τρελιτσα εχω ξεκουραστα δαχτυλα.

Επισκέπτης
κανε την παλαβη γαμιολη. πουλα τρελα να μαζευεις πουστριλικια. πουστης και ξεφτιλας. κανε και αλλο τρελιτσα εχω ξεκουραστα δαχτυλα.
Τελικα τι σκεφτηκες?Εφτυσες την οθονη μηπως?

Σαν απορια ρε παιδι μου...Τι σκεφτηκε αραγε ενας απολιτικ(δηλαδη δεκσιος του κερατα)εκεινο το βραδυ?

ΥΓ πιο σωστα,τι ενιωσε.

Επισκέπτης
ρε εκτορα κάθεσαι και ασχολείσαι με ρουφιανάκους ???

κλαψομούνης καρφής είναι δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ??
Ε,οχι και κλαψομουνης...Αυτο παει πολυ...

Αλλοι κλαφτηκαν εχτες,κατι σπεσιαλ τιμητες οποιανου δεν ειναι καργα μνημονιακος...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Τελικα οι μεσοι ταχαμου απολιτικ δεκσοι δεν ενιωσαν τιποτε εκεινο το βραδυ.

Ενδεχομενως να πεταξαν στην παρεα κανα νοικοκυρεικο του στυλ που ηταν η μανα του να τον φυλαξει,η κατι τετοιο,αλλα ροχαλα και γαμωσταυριδια προς την ΕΛΑΣ δεν επεσαν.Ασε που μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα και να τους ελεγε τι τραβαει και αυτος ο ερμος για να βγαλει το ψωμακι του...

Ετσι ειναι,ο καθενας κανει τις επιλογες του σε αυτη τη ζωη...Και ουδετερος απολιτικ ΔΕΝ υπαρχει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τελικα μαλλον οι μεσοι ταχαμου απολιτικ δεκσοι δεν ενιωσαν τιποτε εκεινο το βραδυ.

Ενδεχομενως να πεταξαν στην παρεα κανα νοικοκυρεικο του στυλ που ηταν η μανα του να τον φυλαξει,η κατι τετοιο,αλλα ροχαλα και γαμωσταυριδια προς την ΕΛΑΣ δεν επεσαν.Ασε που μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα και να τους ελεγε τι τραβαει και αυτος ο ερμος για να βγαλει το ψωμακι του...

Ετσι ειναι,ο καθενας κανει τις επιλογες του σε αυτη τη ζωη...Και ουδετερος απολιτικ ΔΕΝ υπαρχει.

μάλιστα μπορεί να ήταν και κανένας μπάτσος στην παρέα.. έγκλημα...

ή μήπως αυτό σημαίνει ότι τα αφεντικά σου δεν σου κάνουν παρέα???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τελικα οι μεσοι ταχαμου απολιτικ δεκσοι δεν ενιωσαν τιποτε εκεινο το βραδυ.

Ούδετερος απολιτίκ δηλώνει συνήθως αυτός που ντρέπεται ή κρύβεται.

Επισκέπτης
μάλιστα μπορεί να ήταν και κανένας μπάτσος στην παρέα.. έγκλημα...
Επιβεβαιωση...Ο τραμου ΔΕΝ σχολιαζει την ουσια,για την οποια επεσαν ΤΑ μπινελικια απο τον ευαισθητο για την Μαρφιν Εκτορακο,αλλα το"μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα"...

Επισκέπτης
Τι λε ρε;

Δεν βγαινουν τα χρονια.

Τι δεν σου βγαίνει Βολτερούλη ;;;;;;
Τον spectrum τον είχα αγοράσει το 1984.
Από το 1985 κατέβαινα μόνος στα Εξάρχεια
και ψώνιζα κασέτες.
Αργότερα δισκέτες για amstrad , μετέπειτα για atari st.

Επισκέπτης
2η φορα που το κανεις και δε στη χαριζω. τραβα γαμησου ρε μουνοπανο γελοιε καραγκιοζη και μη μου απευθυνεις ξανα το λογο γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες.

Είστε ρατσιστής κύριε!
Διατί αποκλειστικώς χριστοπαναγίες ;;;;;
Γιατί να μην βρίζουμε τον Αλλάχ , το Μωάμεθ , τη Μάνα του Μωάμεθ , το Κοράνι
και τα Τζαμιά ;;;;;;;

Επισκέπτης
και συνεχιζεις. σε βριζω γιατι εισαι σκουπιδι και το κανεις επιτηδες και συνεχιζεις. ξερεις πολυ καλα τι εγραψα αλλα εισαι ενα σκουπιδι. οποιος εχει απορια ας παει τις σελιδες πισω να του λυθουν.
εσυ δε χρειαζεται τα ξερεις ηδη τα διαβαζες και συμμετειχες. πουστη αδιαντροπε. σε φτυνω στα μουτρα. 

Καλά να πάθεις Εκτορούλη!

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ
ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ 10000000% ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.

Εκτός κι είσαι 100% δικός τους.

Σε περίπτωση που δεν είσαι ,
δηλώνεις στον Απόλυτο νούμερο Πουκάμισου
και λοιπά στοιχεία
και παρουσιάζεσαι σε μένα.

Επισκέπτης
Ούδετερος απολιτίκ δηλώνει συνήθως αυτός που ντρέπεται ή κρύβεται.
Το πιο ωραιο ηταν οτι με αρχισε στα καντηλια ο εκτορακος για να μην πει ΤΙΠΟΤΕ για εκεινο το βραδυ,τι σκεφτηκε,τι ειπε στην παρεα του(εαν ηταν με παρεα)...Καλο κολπο,δε λεω...

Αιντε,να πω τι εγινε με παρτη μου...ημανε μεσα και οταν ειδα το σκηνικο στο κουτι(ειχε ηδη τσεκαριστει οτι ο Γρηγοροπουλος πεθανε)σκεφτηκα"το αρχιδι!",για τον μπατσο βεβαια...Μετα λεω"ΟΚ,θα γινουν τα κλασσικα μπαχαλα στα Εξαρχεια κλπ.,αλλα το πραμα ΔΕΝ θα παει μακρυα...Στα παπαρια τους ολοι πλεον..."

Επεσα εξω και μαλιστα ΠΟΛΥ.

Παντως δεν μου ηρθε να φτυσω την οθονη.Και δεν κανω παρεα με μπατσους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom