tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Είπε κ ελάλησε η άρχουσα τάξη.
εσύ την μπανάνα και στο δέντρο σου...
Είπε κ ελάλησε η άρχουσα τάξη.
ασχολουμαι να γαμοσταυριζω τους ξεδιαντροπους. γιατι επιτηδες επαναλαμβανει την ιδια πουστια. δες εδω ενα αρχιδι, στο πρωτο λινκ το λεω στον ιδιο ουτε καν σε αλλον.
βρωμερο υποκειμενο. πουστης.
Ποια πουστια επανελαβα?Εγω σε ρωτησα τι σκεφτηκες εκτορακο...ασχολουμαι να γαμοσταυριζω τους ξεδιαντροπους. γιατι επιτηδες επαναλαμβανει την ιδια πουστια. δες εδω ενα αρχιδι, στο πρωτο λινκ το λεω στον ιδιο ουτε καν σε αλλον.
βρωμερο υποκειμενο. πουστης.
αργησες αλλά το κατάλαβες....
Ποια πουστια επανελαβα?Εγω σε ρωτησα τι σκεφτηκες εκτορακο...
παπουλη γιατι πεταγεσαι να πεις την λαλακια σουρε εκτορα κάθεσαι και ασχολείσαι με ρουφιανάκους ???
κλαψομούνης καρφής είναι δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ??
Ρε άντε στον τάφο σου ψοφίμι.εσύ την μπανάνα και στο δέντρο σου...
Έτσι κάνουν οι γέροι...παπουλη γιατι πεταγεσαι να πεις την λαλακια σου
Τελικα τι σκεφτηκες?Εφτυσες την οθονη μηπως?κανε την παλαβη γαμιολη. πουλα τρελα να μαζευεις πουστριλικια. πουστης και ξεφτιλας. κανε και αλλο τρελιτσα εχω ξεκουραστα δαχτυλα.
Ε,οχι και κλαψομουνης...Αυτο παει πολυ...ρε εκτορα κάθεσαι και ασχολείσαι με ρουφιανάκους ???
κλαψομούνης καρφής είναι δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι ??
Έτσι κάνουν οι γέροι...
Δεν έχω σκοπό να μοιάσω στον γεροστραπονιάρη,ούτε για αστείο.βλεπεις ενα πουστη? καμαρωσε τον και φροντισε μεγαλωνοντας να μη του μοιασεις στο ελαχιστο.
Τελικα μαλλον οι μεσοι ταχαμου απολιτικ δεκσοι δεν ενιωσαν τιποτε εκεινο το βραδυ.
Ενδεχομενως να πεταξαν στην παρεα κανα νοικοκυρεικο του στυλ που ηταν η μανα του να τον φυλαξει,η κατι τετοιο,αλλα ροχαλα και γαμωσταυριδια προς την ΕΛΑΣ δεν επεσαν.Ασε που μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα και να τους ελεγε τι τραβαει και αυτος ο ερμος για να βγαλει το ψωμακι του...
Ετσι ειναι,ο καθενας κανει τις επιλογες του σε αυτη τη ζωη...Και ουδετερος απολιτικ ΔΕΝ υπαρχει.
Ούδετερος απολιτίκ δηλώνει συνήθως αυτός που ντρέπεται ή κρύβεται.Τελικα οι μεσοι ταχαμου απολιτικ δεκσοι δεν ενιωσαν τιποτε εκεινο το βραδυ.
Ενδεχομενως να πεταξαν στην παρεα κανα νοικοκυρεικο του στυλ που ηταν η μανα του να τον φυλαξει,η κατι τετοιο,αλλα ροχαλα και γαμωσταυριδια προς την ΕΛΑΣ δεν επεσαν.Ασε που μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα και να τους ελεγε τι τραβαει και αυτος ο ερμος για να βγαλει το ψωμακι του...
Ετσι ειναι,ο καθενας κανει τις επιλογες του σε αυτη τη ζωη...Και ουδετερος απολιτικ ΔΕΝ υπαρχει.
Επιβεβαιωση...Ο τραμου ΔΕΝ σχολιαζει την ουσια,για την οποια επεσαν ΤΑ μπινελικια απο τον ευαισθητο για την Μαρφιν Εκτορακο,αλλα το"μπορει να ηταν και κανας μπατσος στην παρεα"...μάλιστα μπορεί να ήταν και κανένας μπάτσος στην παρέα.. έγκλημα...
Τι λε ρε;
Δεν βγαινουν τα χρονια.
2η φορα που το κανεις και δε στη χαριζω. τραβα γαμησου ρε μουνοπανο γελοιε καραγκιοζη και μη μου απευθυνεις ξανα το λογο γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες.
και συνεχιζεις. σε βριζω γιατι εισαι σκουπιδι και το κανεις επιτηδες και συνεχιζεις. ξερεις πολυ καλα τι εγραψα αλλα εισαι ενα σκουπιδι. οποιος εχει απορια ας παει τις σελιδες πισω να του λυθουν.
εσυ δε χρειαζεται τα ξερεις ηδη τα διαβαζες και συμμετειχες. πουστη αδιαντροπε. σε φτυνω στα μουτρα.
Το πιο ωραιο ηταν οτι με αρχισε στα καντηλια ο εκτορακος για να μην πει ΤΙΠΟΤΕ για εκεινο το βραδυ,τι σκεφτηκε,τι ειπε στην παρεα του(εαν ηταν με παρεα)...Καλο κολπο,δε λεω...Ούδετερος απολιτίκ δηλώνει συνήθως αυτός που ντρέπεται ή κρύβεται.