Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μην το κουραζουμε αλλο αδικα.... σε καποια πραγματα πρεπει να ειμαστε απολυτοι.

Οταν ο αλλος ευχεται τον θανατο ανθρωπων που ειναι διαφορετικοι στην ιδεολογια απο αυτον ειναι για το πουτσο ανθρωπος τελειως... και παιζει να επιτεθει καποια μερα ακομη και στους ιδιους του τους φιλους και ομοιδεατες μαλακιες θα λεμε τωρα  :P

Καθεσαι τωρα και μου υποστηριζεις οτι εφταιγε το παιδακι που ο αλλος ηταν δολοφονος.... δηλαδη εναν τετοιον να τον πετυχεις στην οδηγηση και να τους πεις αντε γαμησου ρε μαλακα επειδη παραβιασε στοπ πρεπει να κατεβει κατω να σε σκοτωσει με την μια.

16 χρονων πιτσιρικι τωρα μην τρελαθουμε. Τοσοι σκοτωνονται παγκοσμιως αλλα δεν μας ενδιαφερει... γιατι ξερουμε ποιοι ειναι? δεν τους ξερεις. Αυτο βγηκε στην δημοσιοτητα επειδη εγινε σε κεντρικο σημειο

άλλη μία διατύπωση του τίποτα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το να απαξιωνει ακομα και τον θανατο μιας γυναικας που ηταν εγκυος δεν το βρισκεις επισης εμετικο δηλαδη?Σιγουρα δεν ειναι ευχη για θανατο παιδη ή εφηβου αλλά το θεωρω ισάξιο με την επικροτηση...

που το απαξιωσε? δεν το εχω δει...εν πασει περιπτωσει εμενα δε με ενδιαφερει τι λεει και τι πιστευει ο καθε ΠΠ...δεν μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι ακομα και αν ανηκουν στον ιδιο ή σε κοντινο ιδεολογικο χωρο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έκλασε κανεις?  :-
κατι ακουστηκε.

Επισκέπτης
που το απαξιωσε? δεν το εχω δει...εν πασει περιπτωσει εμενα δε με ενδιαφερει τι λεει και τι πιστευει ο καθε ΠΠ...δεν μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι ακομα και αν ανηκουν στον ιδιο ή σε κοντινο ιδεολογικο χωρο...

Με καθε ευκαιρια κοτσαρει με εντονο υφος οτι ηταν απεργοσπαστες οι νεκροι αυτοι λες και ειναι μια ιδιοτητα που πρεπει να τους συνοδευει και μετα θανατον!!!! Ειπαμε οι επιλεκτικες ευαισθησιες μερικων πυροδοτουν και την ακροδεξια πλευρα!

Επισκέπτης
μια και κατεχεις τη φαση για λυσε μου μια απορια γιατι το χασισι σπινταρει τους πιτσιρικαδες και χαλαρωνει τους μεγαλους?

Γιατι αλλη η ψυχολογια και η διαθεση του πιτσιρικα κι αλλη αυτου που εχει καποια χρονια στην πλατη του. Ασε που ο μικρος ειναι στη φαση ψαξιματος. Δλδ δεν εχει κατασταλαξει οτι θα φουμαρει μονο "μαυρο", αλλα ψαχνεται και συνηθως πινει κι αλλα. Χαπια, αλκοολ, τριπακια, πρεζα ορισμενοι. Ασε που υπαρχουν και διαφορετικες ποικιλιες χασις. Καποια ειναι"ανεβαστικα" καπποια εχουν περισοτερη νταγκλα. Αν θυμαμε καλα σου ειχα δωσει ενα site που ειχε πολλες πληροφοριες. Δεν το μελετησες ?

Επισκέπτης
Με καθε ευκαιρια κοτσαρει με εντονο υφος οτι ηταν απεργοσπαστες οι νεκροι αυτοι λες και ειναι μια ιδιοτητα που πρεπει να τους συνοδευει και μετα θανατον!!!! Ειπαμε οι επιλεκτικες ευαισθησιες μερικων πυροδοτουν και την ακροδεξια πλευρα!

Για να υπάρχουν απεργοσπάστες πρέπει να υπάρχουν και απεργοί, κάτι που σε ιδιωτική Τράπεζα δύσκολα να βρεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι αλλη η ψυχολογια και η διαθεση του πιτσιρικα κι αλλη αυτου που εχει καποια χρονια στην πλατη του. Ασε που ο μικρος ειναι στη φαση ψαξιματος. Δλδ δεν εχει κατασταλαξει οτι θα φουμαρει μονο "μαυρο", αλλα ψαχνεται και συνηθως πινει κι αλλα. Χαπια, αλκοολ, τριπακια, πρεζα ορισμενοι. Ασε που υπαρχουν και διαφορετικες ποικιλιες χασις. Καποια ειναι"ανεβαστικα" καπποια εχουν περισοτερη νταγκλα. Αν θυμαμε καλα σου ειχα δωσει ενα site που ειχε πολλες πληροφοριες. Δεν το μελετησες ?

οχι για ξαναβαλε

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααχαχαχαχα λεγε ρε τωρα μουρθε η απορια τοβαλα δε μου βγαζει κατι σε αυτο που ρωταω

Όπως τα γράφει ο παραλίμνιος:

Γιατι αλλη η ψυχολογια και η διαθεση του πιτσιρικα κι αλλη αυτου που εχει καποια χρονια στην πλατη του. Ασε που ο μικρος ειναι στη φαση ψαξιματος.

Εκτός της ψυχολογίας παίζουν βέβαια και οι αντοχές.
Για παράδειγμα έχω πιει κακό σταφ πιτσιρικάς κι απλά έγειρα δίπλα μέχρι να ξενερώσω, ενώ μεγαλύτερος κατέληξα με ορό στο νοσοκομείο.
Βέβαια αυτό μου έκανε καλό γιατί από τότε ούτε να το μυρίσω..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τες παν αυτα τα συνδικαλιστικα (με τονο στο δευτερο ι οπως κατινιστικα) δε μου αρεσουν για την ακριβεια τα φτυνω οσο δεν παει...απεργοσπαστες my ass...ολος σχεδον ο ιδιωτικος τομεας "απεργοσπαστες" ειναι...πηγαινε κουνησου στον Βγενοπουλο και το οποιοδηποτε αφεντικο και πες του οτι θα απεργησεις και περιμενε οτι θα εχεις δουλεια μετα απο λιγες μερες...
εν πασει περιπτωσει δε μπορω να συγκρινω ΠΠ με κατι ακροδεξια διαμαντακια που κυκλοφορουν οσο και αν θα το ηθελες λυπαμαι...εχω διαφωνησει κατα καιρους με καποια απο αυτα που λεει αλλα δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης

Επισκέπτης
[size=20pt]0ΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
mounitsa και εσυ αμα ησουν αφεντικινα χειροτερη θα ησουν με τους εργαζομενους σου
μην μας το παιζεις αγια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ισως η υπογλυκαιμια που δημιουργειται να εκδηλωνεται διαφορετικα απο ηλικια σε ηλικια ή να ειναι πιο εντονη σε μικροτερη ηλικια σε σχεση με εναν ενηλικα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa και εσυ αμα ησουν αφεντικινα χειροτερη θα ησουν με τους εργαζομενους σου
μην μας το παιζεις αγια.

εγω επελεξα να δουλευω μονη μου....χωρις αφεντικα και χωρις εργαζομενους.
εσυ οταν πιασεις καμια δουλεια θα μπορεσεις να μπεις και σε διαδικασια διαλογου ναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ οταν πιασεις καμια δουλεια θα μπορεσεις να μπεις και σε διαδικασια διαλογου ναι?

Ολοι δουλευουμε αυτη την εποχη οταν μας ρωτανε. Το θεμα ειναι ποιους δουλευουμε....
αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα. Εσυ τι πραμα δουλευεις μονη σου?

Επισκέπτης

κάτσε ρε το αποπήρες το παιδί
δουλεύει το παιδί
υπηρετεί τη μαμά πατρίδα
μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom