pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Eσένα πάντως ένα σταθερά σε χαρακτηρίζει: ψοφίμι!!!εντάξει.. πολλά ονόματα του δίνουνε ..
παρεξήγηση
αντίσταση
επαναστατική ενέργεια.....
Eσένα πάντως ένα σταθερά σε χαρακτηρίζει: ψοφίμι!!!εντάξει.. πολλά ονόματα του δίνουνε ..
παρεξήγηση
αντίσταση
επαναστατική ενέργεια.....
Που'σαι λαλάκη??
Κοτάρα του κερατά είσαι κι αυτά που γράφεις εδώ δεν τολμάς να τα πεις ούτε στο ασανσέρ μόνος σου.
Και κάποιοι πουστράκο, ούτε πειράζουμε, ούτε καν ευχόμαστε κακό για οποιοδήποτε παιδί.
Εσένα σου γαμούσα τα πρέκια άνετα και μόνο για τη σκατοψυχιά που βγάζεις αρχίδι..
Αυτό και τέλος..
Eσένα πάντως ένα σταθερά σε χαρακτηρίζει: ψοφίμι!!!
τρολαρει ρε. μεχρι και γω τσιμπησα προχτες αλλα οκ. τρολαρει.
πως δεν προκαλουσε ρε μεγαλε οδηγει και η οδηγηση εχει ρισκο...
τρολαρει ρε. μεχρι και γω τσιμπησα προχτες αλλα οκ. τρολαρει.
Κι έτσι να'ναι το παραξήλωσε.
Άλλο το να χέζει στους τάφους του βελουχιώτη, του στάλιν, του κροπότκιν, του καραμήτρου που βγάζει και γέλιο αν το θες έτσι κι άλλο αυτό..
Άλλο το να χέζει στους τάφους του βελουχιώτη, του στάλιν, του κροπότκιν, του καραμήτρου που βγάζει και γέλιο αν το θες έτσι κι άλλο αυτό..
ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ , ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ
ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Π.Χ.
θεωρεις οτι εχει την πνευματικη διαυγεια για να ξεχωρισει τη διαφορετικοτητα των καταστασεων δηλαδη?
Οπως και ο αγαπητος ΠΠ που δεν χανει σε καθε ευκαιρια να απαξιωνει την αξια των ζωων που χαθηκαν στην Μαρφιν κοτσαροντας και ενα απεργοσπαστες διπλα με το κλασσικο ξινο υφακι του
Eσένα πάντως ένα σταθερά σε χαρακτηρίζει: ψοφίμι!!!
θεωρεις οτι εχει την πνευματικη διαυγεια για να ξεχωρισει τη διαφορετικοτητα των καταστασεων δηλαδη?
οσο κι αν προκαλει καποιους ενιοτε με αυτα που λεει ποτε μα ποτε δεν τον εχω δει να ευχεται ή να επικροτει θανατο για καποιον ποσο μαλλον για παιδι ή εφηβο...βεβαια εχει και μερικα μυρια ποστ...δεν τα εχω εξετασει ενδελεχως
οσο κι αν προκαλει καποιους ενιοτε με αυτα που λεει ποτε μα ποτε δεν τον εχω δει να ευχεται ή να επικροτει θανατο για καποιον ποσο μαλλον για παιδι ή εφηβο...βεβαια εχει και μερικα μυρια ποστ...δεν τα εχω εξετασει ενδελεχως
Οταν ηταν μικρος, πρεπει να του δωσαν να πιει νταντουρα. Μπορει για πλακα τιποτα φιλοι του χωρις να ξερουν τα αποτελεσματα. Και τα βλεπουμε εμεις τωρα.
μια και κατεχεις τη φαση για λυσε μου μια απορια γιατι το χασισι σπινταρει τους πιτσιρικαδες και χαλαρωνει τους μεγαλους?
Οταν ηταν μικρος, πρεπει να του δωσαν να πιει νταντουρα. Μπορει για πλακα τιποτα φιλοι του χωρις να ξερουν τα αποτελεσματα. Και τα βλεπουμε εμεις τωρα.