Νέα

Τέως ο Κωνσταντίνος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim2323

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Μηνύματα
3.462
Like
9.340
Πόντοι
1.056
ακομα και οι θεοι πολεμησαν για να παρουν το βασιλειο τους τιποτα δεν ειναι τζαμπα ολα κατακτωνται ειμαστε λιγο νταουν αλλα θα επανακαμψουμε πιστευω:woldman:
 

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.528
Like
14.061
Πόντοι
3.506
ακομα και οι θεοι πολεμησαν για να παρουν το βασιλειο τους τιποτα δεν ειναι τζαμπα ολα κατακτωνται ειμαστε λιγο νταουν αλλα θα επανακαμψουμε πιστευω:woldman:

Εμεις θα ειμαστε εδω να το δουμε;
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216
Μη λυπάσαι @Trikavalos
Με χρόνια και καιρούς δικά μας θα ξαναγίνουν..
Δεν στεναχωριέμαι για αυτό,αλλά για την ποιότητα κάποιων που η γραφίδα τους απευθύνεται στο κοινό,και αρχίζω να ξανασκέφτομαι το σύνθημα ‘αλήτες,ρουφιάνοι,κτλ κτλ’

Έχεις δίκιο ότι είναι ολιγαρχία,με νεποτισμό μάλιστα,και όχι μόνο στην πολιτική,για αυτό και η παρακμή της χώρας σε οικονομικό,πολιτισμικό,επιστημονικό,δημογραφικό επίπεδο.
 

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.528
Like
14.061
Πόντοι
3.506
ιδεα δεν εχω να σου πω την αληθεια παμε και βλεπουμε ετσι και αλλιως και που καθομασταν δεν εγινε και τιποτα:tooth:


Εγω για να πω την αληθεια ειχα κατσει μονο μια φορα. Χαχαχα!
 

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.232
Κριτικές
10
Like
5.623
Πόντοι
2.816
Δεν στεναχωριέμαι για αυτό,αλλά για την ποιότητα κάποιων που η γραφίδα τους απευθύνεται στο κοινό,και αρχίζω να ξανασκέφτομαι το σύνθημα ‘αλήτες,ρουφιάνοι,κτλ κτλ’

Έχεις δίκιο ότι είναι ολιγαρχία,με νεποτισμό μάλιστα,και όχι μόνο στην πολιτική,για αυτό και η παρακμή της χώρας σε οικονομικό,πολιτισμικό,επιστημονικό,δημογραφικό επίπεδο.
Α νόμιζα στεναχωρήθηκες που δεν πρωταγωνιστεί η ομάδα μας όπως παλιά..
Από κει κ πέρα δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις τι πολίτευμα έχουμε...
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.256
Κριτικές
7
Like
14.028
Πόντοι
3.936
Επειδή όλοι οι βασιλόφρονες οπαδοί της ΝΔ μάλλον ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ δεν τελειώσατε, πάμε από την αρχή μήπως και καταλάβετε κάτι (εκτός φυσικά από το ψωμί-ελιά και τον κώτσο βασιλιά) :
Από το εγκυρότατο dikastiko.gr (τα ίδια βέβαια και στο ρεπορτάζ στα ΝΕΑ που παρέθεσα αυτούσιο) =>

"Το κτήμα περιλαμβάνεται στην βασιλική περιουσία η οποία το 2002 περιήλθε στο ελληνικό Δημόσιο το οποίο κατέβαλε στον Κωνσταντίνο και στις αδελφές του Ειρήνη και Αικατερίνη ποσό περίπου 13,7 εκατομμυρίων ευρώ ή περίπου 4,6 δις δραχμές. Ήταν το αποτέλεσμα μίας δικαστικής αντιδικίας της τέως βασιλικής οικογένειας με το ελληνικό Δημόσιο, που μάλλον βρήκε κερδισμένο το δεύτερο, αν σκεφθεί κανείς ότι ο Κωνσταντίνος και οι αδελφές του διεκδικούσαν συνολικά άνω των 160 δις δραχμών για την δήμευση , το 1994, του Τατοΐου, του Μον Ρεπό και εκτάσεων στο Πολυδένδρι Λάρισας. Η υπόθεση έφθασε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο δέχθηκε ότι το διακύβευμα αφορά ιδιωτική περιουσία και ότι επομένως το ελληνικό Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση στους τρεις προσφεύγοντες."

εδώ και το σχετικό link => Βασιλική Περιουσία: Η "ωραία κοιμωμένη" ξυπνάει; - Dikastiko.gr

Το 1994 που ο Γλυξ Εξ Εξ Μποργκ κατέθεσε την αγωγή είχαμε ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ. Και το ποσό της αγωγής ήταν περίπου 160δις ΔΡΧ (για την ακρίβεια 161,1 αλλά να μην σε μπερδέψω με τέτοια νούμερα ακρίβειας γιατί απ' ότι διαπιστώσαμε...ακατοίκητο εκεί πάνω). Πήρε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (αφού εκεί προσέφυγε για να δικαιωθεί μετά την άρνηση της εδώ πλευράς) 13,7εκ€ αφού ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2002. Αν τα μετατρέψεις σε δρχ. (340,75δρχ/€ η ισοτιμία) είναι 4,668 δις ΔΡΧ ήτοι περίπου το 2,85% όσων διεκδικούσε.

Τέλος και ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αν δεν τελείωσες το δημοτικό.


Υ.Γ. Υπάρχουν και τα νυχτερινά...


Πω ρε τύπε.

Απέκτησε νόημα η μίζερη ζωή σου.

Γράψε και αλλά.

Πες μας τον πόνο σου.

Σε πονάει ο Κούλης;
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.435
Like
787
Πόντοι
96
Κάποιοι λένε ότι εμείς οι μπουρδελιάρηδες γράφουμε σε αυτή την ιστοσελίδα του αγοραίου έρωτα με όλα τα άνθη και τα νούφαρα που φυτρώνουν σε έλη και βούρκους . Σωστό , αλλά ξεχνάνε ότι η Ελλάδα, οι πολιτικοί , οι στρατιωτικοί κτλπ καθώς και ο λαός της είναι κυριολεκτικά ένα απέραντο μπουρδέλο με όλα (διαστροφές , ανωμαλίες , ξεπουλήματα , πουτάνες, νταβατζήδες , πελάτες, πουσταριά, τραβέλια κτλπ και δεν εννοώ τα άτομα εδώ αλλά μεταφορικά όλη την Ελλαδική κοινωνία ), άρα σωστά γράφουμε εδώ . Είναι ο πιο ταιριαστός χώρος !
Διαβάζοντας τους συναγωνιστές διαπίστωσα ότι πολλοί έχουν επίπεδο και γνώσεις πάνω στο θέμα βασιλεία στην Ελλάδα. Θα εξαιρέσω τα γνωστά κοματόσκυλα που κάνουν κατευθυνόμενη ενημέρωση νομίζοντας ότι είμαστε χαζοί .Το επίπεδο τους πολύ χαμηλό και οι ίδιοι(-ες) σε σχέση με πουτάνες, πελάτες , νταβατζήδες , τραβεστί κτλπ είναι πολύ πιο ψεύτικοι και κατώτεροι. Οι άλλες και οι άλλοι εδώ πουλάνε το κορμί τους και όχι την ψυχή τους όπως κάποιοι εδώ! Ας το σταματήσουμε εδώ. :sunglasses:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Ωχ τα ποδια μου.
Ευτυχως σημερα ειχα το ρεπο της εβδομαδας και συνερχομαι.
Πηγα στη Μητροπολη, καθισα 3 ωρες και μετα καπακι με τη ψυχη στο στομα, πηγα κατευθειαν δουλεια οπου ημουν 13.30-21.30.
Δεν πηγα στο παρεκλησι καθως δεν υπηρχε περιπτωση να προλαβαινα. Η ουρα οπως ελεγαν παρευρισκομενοι, ηταν τεραστια. Οποτε επελεξα να ειμαι οχι στη πλατεια αλλα απεναντι στη Μητροπολεως, πισω απο εκει που σταθμευαν τα αυτοκινητα με τους επισημους που προσερχονταν.
Το πρωτο πραγμα που αντικρισα κοιτωντας προς τη πλατεια, ηταν ενα πανο των Μανιατων και σημαια του Βυζαντιου, οχι η κλασικη κιτρινη με τον δικεφαλο, αλλα η αλλη, που συνανταμε σε αρκετες εκκλησιες μαζι με την ελληνικη και την βυζαντινη. Του Κωνσταντινου Παλαιολογου νομιζω.
Στην αρχη ηρθε ενα βανακι. Αν και σε καλο σημειο, επειδη ημουν στις πισω σειρες, και δεν ειχα τοσο καλη οπτικη επαφη, παντα οι πισω ρωταγαν τους μπροστα ποιος ηρθε. Μολις συνειδητοποιησαμε οτι ηταν ο Παυλος, ο Νικολαος, επικρατησε πανζουρλισμος. Φρενιτις. Ενθουσιασμος. Αλλα δυστυχως κατευθυνθηκαν αμεσως προς τη Μητροπολη. Δηλαδη δεν καθισαν τοσο πολυ να χαιρετησουν τα πληθη. Το ιδιο εκαναν και οι αλλοι επισημοι. Ο Αλβερτος. Ο Ολλανδος. Του Λουξεμβουργου. Οπως και οι υπολοιποι, του Βελγιου, Δανιας. Οι μονοι που σταθηκαν και γυρισαν προς το πληθος και τους φωτογραφους, ηταν της Σερβιας.
Ηρθαν και αρκετοι Ελληνες πλουσιοι. Η μονη που ειδα να μπαινει απο την μικρη πλαινη πορτα επι της Μητροπολεως, απεναντι απο εμενα δηλαδη, ηταν η Μαριανα Βαρδινογιαννη. Επισης ειδα και τον βουλευτη της ΝΔ Δαβακη απο Λακωνια. Ο Ρωμανος της ΝΔ, σε στενακι λιγο παραπανω επινε καφε. Καποια στιγμη κοντα μου περναγε ενας κουστουμαρισμενος που μιλαγε στο τηλεφωνο <Που ειναι ο Φαηλος; Οπου να ναι θα ερθει και ο Θανος.> (Κρανιδιωτης-Τζημερος)
Ενω ολοι οι επισημοι προσερχονταν με το πολυτελες αυτοκινητο και συνοδεια περιπολικου, χωρις ιδιαιτερη επιπλεον δικη τους ασφαλεια, στο αυτοκινητο του βασιλια της Ισπανιας Φελιπε, γυρω γυρω ηταν 4-5 δικοι του μυστικοι αστυνομικοι, που μαλιστα σκαναραν το χωρο με τα ματια ανησυχοι, σε μια εκδηλωση χωρις εμφανη κινδυνο. Σαν μιας χωρας υπερδυναμης, πχ ΗΠΑ. Εντυπωσιακο.
Προσερχομενη η Σοφια, γνωρισε την αποθεωση. Ηταν και απο τις λιγες που γυρισε να χαιρετησει. Ο Χουαν Καρλος υποβασταζομενος. Επισης η Αλεξια εγινε δεκτη με ιδιαιτερη θερμη. Πολυ γλυκια γυναικα φαινοταν.
Τελευταια προσηλθε η Ανννα Μαρια, οπου γνωρισε μεσα σε συγκινηση την αγαπη του κοσμου.
Πριν απο την προσελευση των επισημων, αν θυμαμαι καλα, ακουστηκε απο την πλατεια ενα εντονο γιουχαρισμα. Απο την δικη μας μερια απεναντι δεν γνωριζαμε τι συμβαινει. Οποτε πολλοι ρωταγαν Ποιος ηρθε; Ποιος ειναι;> Μολις ηρθε η απαντηση <Η Μενδωνη> ημουν απο τους πρωτους που αρχισα να γιουχαρω. Ξελαρυγγιαστηκα. Αμεσως ακολουθησαν και οι υπολοιποι. Τολμω να πω τα γιουχαρισματα ηταν στο 90% του κοσμου. Το υπολοιπο 10% ηταν απο εμβροντητους φιλοκυβερνητικους που ματαια προσπαθουσαν να "συνετισουν" τον κοσμο, και ενοχλημενοι αντιδρουσαν <Τι πραγματα ειναι αυτα; Ντροπη; Τι σας εφταιξε.;> Αυτο ερεθισε περισσοτερο τον κοσμο. Οποτε αφου σταματησε το αγριο γιουχαρισμα, αρχισαν οι κουβεντες συζητησεις, οπως ακριβως στο γηπεδο. -<Τι φοβαται η ΝΔ; Την Αριστερα; -<Η Φρειδερικη κερδισε τους Κομουνιστες στον εμφυλιο. Γι αυτο δεν την συγχωρουν και ακομη τη βριζουν. Ποιοι; Αυτοι που δεν μπορουν να διαχειριστουν ουτε μια δομη φιλοξενιας παιδιων, ενω η Φρειδερικη με τις παιδουπολεις εσωσε χιλιαδες παιδια, που ολα προκοψαν στη ζωη τους.> Ηταν ενα ζευγαρι 60ρηδων φιλοκυβερνητικων που παρ ολα αυτα, ηταν ακομη εκνευρισμενοι με το χιουχαρισμα του κοσμου στη Μενδωνη και προς τη κυβερνηση για τη συμπεριφορα της στον βασιλια μας. Η γυναικα ακομη μουρμουριζε για οσα "απαραδεκτα" λεγονταν. Αλλα επειδη το κλιμα ηταν βαρυ και δεν επαιρνε, ο αντρας της, σοφα σκεπτομενος, της ελεγε σους, σταματα. Εκεινη του ειπε Ασε με. Μονο αυτοι θα μιλανε; Θα μιλησω κι εγω. Εκεινος της ζητησε ξανα να σιωπησει, οπως και τελικα εγινε.


Πολυς κοσμος. Δεν το περιμενα. Μιλαμε για τοσο λιγο χρονο για προσκυνημα, για μια ημερα καθημερινη, με ανοιχτα τα σχολεια, δημοσιες υπηρεσιες, καταστηματα. Πολυς νεος κοσμος. Και ωραιες μουνιτσες. Να προσπαθουν να δουν κι αυτες με λαχταρα τα τεκταινομενα μπροστα, μεσα απο τοσο κοσμο. Εντυπωσιακο.

Δυστυχως δεν εμεινα να δω την εξοδο απο την Μητροπολη. Εφυγα πιο νωρις να προλαβω να παω δουλεια.
Ωραια ατμοσφαιρα. Ευχαριστηθηκα που πηγα.
Να ειναι καλα η οικογενεια να θυμαται τον ανθρωπο της.

Οντας βασιλικος, και βλεποντας παλια ξενο βιντεακι στο youtube για τον 1ο ΠΠ, με αφιερωμα και στην Ελλαδα και τον βασιλια Κωνσταντινο, ο ξενος παρουσιαστης ειπε <Βασιλιας Κωνσταντινος. Για καποιους Ελληνες βαρος, για τους οπαδους του living God ζωντανος Θεος που στην κυριολεξια λατρευεται.>
Αυτο ενιωσα εχθες απο τον κοσμο με τον Παυλο. Ετσι ακριβως.
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.435
Like
787
Πόντοι
96
Αρχικά πρέπει να σεβόμαστε όλες τις απόψεις ακόμη και αν διαφωνούμε .Αν κάποιοι είναι φιλοβασιλικοί , κομουνιστές ή ότι άλλο, δικαίωμα τους. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μου άρεσε ότι κάποιοι έξυπνοι βρίζαν απλούς φιλοβασιλικούς πολίτες στην κηδεία του τέως και μάλιστα από μπαλκόνια εκ του ασφαλούς ! Δικαίωμα τους να πάνε στην κηδεία και δεν μας πέφτει λόγος. Πάλι ο διχασμός αυτό το σαράκι που εντέλει αυτό έφερε και την βασιλεία στην Ελλάδα.
Αλλά ας αρχίσουμε με τον τέως . Η άποψη μου μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους και το σέβομαι και δεν επιθυμώ να πατρονάρω κανένα , αλλά παραθέτω την άποψη μου σαν μια ενημέρωση .Αν θέλετε την λαμβάνετε υπόψη , αν θέλετε όχι.
Όταν ανέλαβε την βασιλεία ο Κωνσταντίνος ήταν νεώτατος και άπειρος .Επίσης ήταν και μέτριας προς χαμηλής νοημοσύνης κάτι σαν τον Γιωργάκη ή Παπαβλάκα. Αποτέλεσμα να πάρει το πάνω χέρι η μητέρα του Φρειδερίκη , νυμφομανής , ναζίστρια (ήταν στην χιτλέρική νεολαία) κ.α.Το κέρατο που φόρεσε στον Παύλο ήταν και διεθνές .Κοιμόταν με αμερικάνους , νοτιοαφρικανούς αξιωματούχους κ.α . Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ταυτόχρονα αντιπαθούσε τον Ελλαδικό λαό και τον θεωρούσε κατώτερο, κάτι σαν αντικείμενο προς χρήση.Εδώ που τα λέμε καλά έκανε .Τέτοιο κωλολαό σαν τον δικό μας δύσκολα βρίσκεις στην Γη. Όταν λοιπόν έκαναν το πραξικόπημα οι προδότες συνταγματάρχες ( άλλοι χαμηλής νοημοσυνης Παπαβλάκες , για αυτό άλλωστε επιλέχθηκαν από τους Αμερικάνους για να κάψουν την Κύπρο και να καούν και αυτοί μετά , άσχετα που στο μπουρδέλο η Ελλάς γλύτωσαν την εκτέλεση για εσχάτη προδοσία, ενώ πολλοί δεν τιμωρήθηκαν καν και πήραν προαγωγές και συντάξεις) και ενώ αρχικά σωστά δεν τους νομιμοποιούσε , η Φρειδερίκη του είπε το περιβόητο σκάσε και υπόγραφε και σαν άβουλο παιδί, τι να κάνει υπέγραψε! Μετά, όταν απεξαρτήθηκε από την μαμά του , έκανε ένα αντικίνημα οπερέτα που φυσικά απέτυχε και οι Παπαβλάκες της εποχής τον έδιωξαν.Αν είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τηρούσε την συνταγματική τάξη , τώρα θα ήταν βασιλιάς και δεν θα είχε καέι και η Κύπρος. Αλλά αυτό είναι το μειονέκτημα της βασιλείας. Αν σου κάτσει ο ακατάλληλος δεν μπορείς να τον αλλάξεις ενώ με τι εκλογές μπορείς.΄Άσχετα αν ο Παπαβλάκας Ελλαδικός λαός επιμένει να ψηφίζει από το 1975 τους ίδιους και τους ίδιους που έχουν γίνει κάτι σαν βασιλιάδες. Ότι και να κάνουν ξαναβγαίνουν (δεξιοί και αριστεροί) και έχουν οδηγήσει την χώρα κοντά στον αφανισμό. Εντέλει σε ένα λαό σαν τον δικό μας αξίζει και ο τέως και η Φρειδερίκη .Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν !:s&m_2:
 

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Μηνύματα
2.001
Like
7.432
Πόντοι
1.056
%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25A6%25CE%25B9%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25BB%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%259A%25CF%2589%25CE%25BD%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CF%2584.%2B%25CE%25B2%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2582.jpg


:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι μου θύμησες...

Όταν πέθανε ο Fidel Castro ήμουν με ένα κοριτσάκι και της λέω:

-Πέθανε ο Fidel Castro...

και μου απαντάει:
-Ποιος είναι αυτός, κάπου το έχω ξανακούσει αυτό το όνομα.?!?

-Έλα εδώ ηλίθια... :pipa1:
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.303
Κριτικές
1
Like
35.332
Πόντοι
6.256

Αςτον κανουμε βασιλια ρε, αμισθί, το πολυ πολυ να τσιμπαει κανα κουλοεπιδοματακι
 

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Μηνύματα
404
Like
577
Πόντοι
81
Πω ρε τύπε.

Απέκτησε νόημα η μίζερη ζωή σου.

Γράψε και αλλά.

Πες μας τον πόνο σου.

Σε πονάει ο Κούλης;
Μετά τη φάπα που άρπαξες σχετικά με τα ψέματα και τις παπαριές που έγραφες περί....μαθηματικών, ελπίζω να κατάλαβες καλά ότι το ζόμπι ίνδαλμά σου ο Κοκός ο Μέγας "δικαιώθηκε" στα Δικαστήρια όπως ούρλιαζε στα κανάλια η χουντική νεοδημοκρατική κουράδα ο Άδωνης και πήρε το...απίστευτο 2,85% όσων με πείσμα ζητούσε! Αυτή είναι η ξεφτιλισμένη τάχα δικαίωση που βροντοφωνάζετε και κουνάτε σημαίες δεξιά και αριστερά δεξιά. Αυτές ντε με το στέμμα στη μέση...:jerking::jerking2:

Υ.Γ. Πάντως οι οπαδοί σας γιουχάισαν τους εκπροσώπους του Κούλη σας (εθνική στέκα και πικραμένο). Άντε τώρα νέα topic για να αναλύσετε το γιατί...
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.256
Κριτικές
7
Like
14.028
Πόντοι
3.936
Μετά τη φάπα που άρπαξες σχετικά με τα ψέματα και τις παπαριές που έγραφες περί....μαθηματικών, ελπίζω να κατάλαβες καλά ότι το ζόμπι ίνδαλμά σου ο Κοκός ο Μέγας "δικαιώθηκε" στα Δικαστήρια όπως ούρλιαζε στα κανάλια η χουντική νεοδημοκρατική κουράδα ο Άδωνης και πήρε το...απίστευτο 2,85% όσων με πείσμα ζητούσε! Αυτή είναι η ξεφτιλισμένη τάχα δικαίωση που βροντοφωνάζετε και κουνάτε σημαίες δεξιά και αριστερά δεξιά. Αυτές ντε με το στέμμα στη μέση...:jerking::jerking2:

Υ.Γ. Πάντως οι οπαδοί σας γιουχάισαν τους εκπροσώπους του Κούλη σας (εθνική στέκα και πικραμένο). Άντε τώρα νέα topic για να αναλύσετε το γιατί...

Ενημερωτικά δεν με απασχολεί ο τέως, είμαι αντικαπιταλιστής και προφανώς δεν ψηφίζω Κούλη.


Μαθηματικά δεν ξέρεις αλλά αφού γράφεις λογικά ξέρεις κ να διαβάζεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από μαθηματικά σκίζεις τύπε.

Τον Νοέμβριο του 2000 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του πρώτου άρθρου του Πρώτου Πρωτοκόλλου, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2002 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιδίκασε 13,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία αποδόθηκαν 13,7 εκατομμύρια ευρώ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Να σημειωθεί ότι στην προσφυγή ο τέως βασιλιάς και τα υπόλοιπα μέλη υπολόγιζαν τη βασιλική περιουσία σε 161 εκατομμύρια ευρώ.


Μήπως είσαι φιλοχουντικός;
 

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Μηνύματα
492
Like
2.004
Πόντοι
201
χωρις τις μεγαλες δυναμεις εννοεις και τη ναυμαχια του ναυαρινου! και χωρις το εκστρατευτικο σωμα των γαλλων που καθαρισε την πελοππονησο και τη στερεα. γενικα απο ολους τους συμμαχους μας οι γαλλοι ειναι οι μονοι που μας στηριξαν εμπρακτα και με αιμα.... και οχι μονο στην επανασταση αλλα και αργοτερα στην θρακη.
οι αγγλοι μας στηριζαν μονο οταν εξαναγκαζοταν απο το συμφερον τους. δεν ηθελαν ουτε αυτοι ελευθερη ελλαδα αλλα οταν ειδαν πως τα εφτυσε ο ιμπραημ μετα τη ναυμαχια αν δεν υποστηριζαν το ελληνικο εθνος τοτε πιθανοτατα η ρωσια θα εφτανε στο αιγαιο... κατα τα αλλα με καθε ευκαιρια η αποπειρα αρνησης απο μερους μας μια χαρα μας αιματοκυλησαν η δολοπλοκησαν!
Χωρίς τις επαναλαμβανόμενες ήττες των Οθωμανών μετά το 1800 κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, η Ελλάδα δεν θα είχε απελευθερωθεί. Αυτές οι ήττες ανάγκασαν τους Τούρκους να αποσύρουν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων κατοχής από την Ελλάδα και να αφήσουν ένα κενό εξουσίας που το εκμεταλλεύτηκε η καλά οργανωμένη και ετοιμοπόλεμη Φιλική Εταιρεία.

Η συντριβή του Τουρκοαιγυπτιακού στόλου στο Ναυαρίνο, που ανάγκασε σε αποχώρηση τα Τουρκοαιγυπτιακά στρατεύματα από την Νότια Ελλάδα, οφείλεται στην συμμετοχή της Καρτερίας στη ναυμαχία, του πρώτου και μοναδικού ατμοκίνητου πλοίου της εποχής (ήταν στην υπηρεσία του Αγγλικού στόλου της Μεσογείου).

Χωρίς τις επιτυχείς στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ρωσικού στρατού και του Αγγλικού ναυτικού κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Ελλάδα θα βρισκόταν ακόμα υπό Τουρκικό ζυγό!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Χωρίς τις επαναλαμβανόμενες ήττες των Οθωμανών μετά το 1800 κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, η Ελλάδα δεν θα είχε απελευθερωθεί. Αυτές οι ήττες ανάγκασαν τους Τούρκους να αποσύρουν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων κατοχής από την Ελλάδα και να αφήσουν ένα κενό εξουσίας που το εκμεταλλεύτηκε η καλά οργανωμένη και ετοιμοπόλεμη Φιλική Εταιρεία.

Η συντριβή του Τουρκοαιγυπτιακού στόλου στο Ναυαρίνο, που ανάγκασε σε αποχώρηση τα Τουρκοαιγυπτιακά στρατεύματα από την Νότια Ελλάδα, οφείλεται στην συμμετοχή της Καρτερίας στη ναυμαχία, του πρώτου και μοναδικού ατμοκίνητου πλοίου της εποχής (ήταν στην υπηρεσία του Αγγλικού στόλου της Μεσογείου).

Χωρίς τις επιτυχείς στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ρωσικού στρατού και του Αγγλικού ναυτικού κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Ελλάδα θα βρισκόταν ακόμα υπό Τουρκικό ζυγό!


Η Καρτερία ήταν το πρώτο ατμοκίνητο πολεμικό πλοίο στην ιστορία, Ελληνικό με δωρεές και δάνεια .... δεν συμμετείχε στη ναυμαχία του Ναβαρίνο.

 

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.617
Κριτικές
1
Like
5.551
Πόντοι
2.356
Άντε να δεχθούμε ότι το πρώτο έγινε υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Το δεύτερο μια χαρά ήταν. Πουθενά δεν αδικήθηκε. Αν τον ήθελε ο κόσμος θα τον στήριζε στην καλπη. Το τρίτο δε μας εξήγησες πως θα μπορούσε να γίνει. Που προβλέπεται ότι ο τέως είχε δικαίωμα να ζητήσει εκ νέου δημοψηφισμα.
Σήμερα αν γινόταν θα έπαιρνε ξανά τα τρία του. Το αποδεικνύουν οι ελάχιστοι βουλευτές που πήγαν και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν 0,4% επανω ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και 0,8% ΠΑΣΟΚ.
Και φίλε αν εσύ είσαι αριστερός εγώ είμαι ο Τσε Γκεβάρα.
μηπως εισαι τσε φασιστας τυπε?

η θα βαφτισεις εμενα φασιστα για να μη σου χαλασει η συνταγη και η θεωρια σου? ειναι γνωστη και αυτη η συνταγη...

το δευτερο εγινε εξ αποστασεως με απαγορευση εισοδου στη χωρα, τον καλυψε μεχρι και ο μητσοτακης αργοτερα. και απλα παιξαν ενα διαγγελμα 8 λεπτα στην ΕΙΡΤ που ζητημα να το ειδαν οι μισοι που ειχαν τηλεοραση (δε νομιζω να ειχε η κουτση μαρια σπιτι της οπως τωρα εχουν απο 4!)
κατα τα αλλα το κομματα μουγκα! γιατι μια χαρα τα γαμουσε ο βασιλιας οχι σαν τους δηθεν ευνουχους ΠΔ που εχουμε σημερα να πληρωνουμε 5000χιλιαρα και ταξιδακια.
πλεον η κουταλα πηγε στα δικα τους τα χερια και ολοι ειδαμε που κατεληξε και αυτη η ιστορια...

οι βουλευτες πρεπει να πεσουν στο μισο. και τα υπουργεια αποκλειστικα τεχνοκρατες! μπαινει ο καθε ασχετος πια και απορω τι φτιαχνει και τι ξερει!!!! πως παιρνει αναφορα απο τους προισταμενους τμηματων? πως ελεγχουν τη δουλεια που κανουν?

για να τελειωνει το θεμα. το οτι ειμαι αριστερος δε σημαινει οτι δε ξερω ιστορια και το πως εγιναν τα πραγματα!
αλλα το να το παραδεχομαι μαλλον ειναι που σε χαλαει! κριμα γιατι στην αριστερα τουλαχιστον την πραγματικη η αυτοκριτικη και η πολυφωνια επιτρεπονται και επιβαλλονται!!! στα φασιστικα λενε οτι λεει ο αρχηγος του κομματος και μονο! αν σου μαθαν στον ανταρσυα να μην εχεις αποψη παρα μονο να εισαι παπαγαλος δικο σου γουστο και καπελο!
 

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.617
Κριτικές
1
Like
5.551
Πόντοι
2.356
Χωρίς τις επαναλαμβανόμενες ήττες των Οθωμανών μετά το 1800 κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, η Ελλάδα δεν θα είχε απελευθερωθεί. Αυτές οι ήττες ανάγκασαν τους Τούρκους να αποσύρουν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων κατοχής από την Ελλάδα και να αφήσουν ένα κενό εξουσίας που το εκμεταλλεύτηκε η καλά οργανωμένη και ετοιμοπόλεμη Φιλική Εταιρεία.

Η συντριβή του Τουρκοαιγυπτιακού στόλου στο Ναυαρίνο, που ανάγκασε σε αποχώρηση τα Τουρκοαιγυπτιακά στρατεύματα από την Νότια Ελλάδα, οφείλεται στην συμμετοχή της Καρτερίας στη ναυμαχία, του πρώτου και μοναδικού ατμοκίνητου πλοίου της εποχής (ήταν στην υπηρεσία του Αγγλικού στόλου της Μεσογείου).

Χωρίς τις επιτυχείς στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ρωσικού στρατού και του Αγγλικού ναυτικού κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Ελλάδα θα βρισκόταν ακόμα υπό Τουρκικό ζυγό!
και ομως στο πιο κρισιμο σημειο της μαχης ηταν που μπηκε ο ρωσικος στολος στο παιχνιδι...

στην αρχη μια χαρα το παζαρεψαν και οι γαλλοι και οι αγγλοι να μην μπουν οι αιγυπτιοι στη μαχη αλλα το πηραν πανω τους οι αλλοι ως αδυναμια και παστελωθηκαν!
 

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Μηνύματα
492
Like
2.004
Πόντοι
201
Η Καρτερία ήταν το πρώτο ατμοκίνητο πολεμικό πλοίο στην ιστορία, Ελληνικό με δωρεές και δάνεια .... δεν συμμετείχε στη ναυμαχία του Ναβαρίνο.


Ανακρίβειες γράφεις! Ούτε Ελληνικό ήταν ούτε με Ελληνικά χρήματα έγινε!
 
  • Like
Αντιδράσεις: iliasl

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom