Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και μάλιστα μόνος του !Αυτος εφαγε και τα ταπερ!
Και μάλιστα μόνος του !
Και για να ελαφρύνει το βάρος είπε το (όλοι μαζί) αν δε, μόνος του !
Καλά πιστεύεις στην κουταμαρα ότι έχουμε δημοκρατία;το πιο επικινδυνο πραγμα ειναι να εχει την εξουσια ενας -ευτυχως καποτε ημασταν εξυπνοι και ανακαλυψαμε τη δημοκρατια εμεις οι ελληνες
αυτοι στο μπλουζακι... η κουλταρα.. εχει γραψει και κατι στα μακρινα '80s κατι , και οχι μονο αυτο, για Ελλαδα , οπου κανεις μπουζουκοκεφαλος δεν εχει το μυαλο να κανει.και τους άλλους δίπλα του...
ειδικά ο γυαλαμπούκα πιτσιρικούλης με το μοιραίο μαλλί , τη κοτσιδούλα ,το μπλουζάκι.. κουλτούρα,δύναμη![]()
πως ειναι ολιγαρχια εφοσον ψηφιζουν ολοι οι ελληνες πολιτες? επισης και στη αθηναικη δημοκρατια δεν ψηφιζαν ολοι -δεν ψηφιζαν γκει -ατιμοι- δεν γυναικες επισης πρεπει να ησουν τουλαχιστον απο ενα γονεα αθηναιοΚαλά πιστεύεις στην κουταμαρα ότι έχουμε δημοκρατία;
Ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια κάποιους που δεν κάνουν ότι υπόσχονται αλλά ότι τους βολεύει..
Ολιγαρχία είναι στην ουσία το πολίτευμα μας...
Άντε να δεχθούμε ότι το πρώτο έγινε υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Το δεύτερο μια χαρά ήταν. Πουθενά δεν αδικήθηκε. Αν τον ήθελε ο κόσμος θα τον στήριζε στην καλπη. Το τρίτο δε μας εξήγησες πως θα μπορούσε να γίνει. Που προβλέπεται ότι ο τέως είχε δικαίωμα να ζητήσει εκ νέου δημοψηφισμα.το πρωτο ηταν νοθο. το δευτερο δεν ηταν δικαιο και φανταζομαι το γνωριζεις μεχρι και εσυ.
το τριτο δε το εκανε γιατι γνωριζει οτι δεν ηταν αρκετα δημοφιλης ειδικα οταν διεκδικησε περιουσια... ενω τωρα τοσα χρονια μετα με ανοδο ΧΑ και λοιπων ακροδεξιων στη βουλη θα ειχε σιγουρα καλυτερα ποσοστα απο τοτε....
Kαλησπερα Φιλε ROB.....Τι μας βαζεις "ποστα" βρε αδελφε....δες το θετικα......μπλουζακι IRON MAIDEN.....Ετσι....μεταλλαδες μεχρι Θανατο......βεβαια καλο ειναι να προχωρησει και σε αλλα...κανενα Rory...αλλα δεν πειραζει.....και τους άλλους δίπλα του...
ειδικά ο γυαλαμπούκα πιτσιρικούλης με το μοιραίο μαλλί , τη κοτσιδούλα ,το μπλουζάκι.. κουλτούρα,δύναμη![]()
Αν και διακρίνω ότι δεν έχει νόημα να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω αλλά για σκέψου πόσοι από αυτούς που έστειλες στη Βουλή έκαναν ότι υποσχέθηκαν στο πρόγραμμα τους..;πως ειναι ολιγαρχια εφοσον ψηφιζουν ολοι οι ελληνες πολιτες? επισης και στη αθηναικη δημοκρατια δεν ψηφιζαν ολοι -δεν ψηφιζαν γκει -ατιμοι- δεν γυναικες επισης πρεπει να ησουν τουλαχιστον απο ενα γονεα αθηναιο
τι λές να μην ξέρω το συγκρότημα ?αυτοι στο μπλουζακι... η κουλταρα.. εχει γραψει και κατι στα μακρινα '80s κατι , και οχι μονο αυτο, για Ελλαδα , οπου κανεις μπουζουκοκεφαλος δεν εχει το μυαλο να κανει.γκουγλαρε να διαβασεις στιχους .
συ-ζητω σημαινει ζητω κατι αλλα μαλλον εχουμε και οι δυο τη αποψη μας και δεν φαινεται να θελουμε την αλαξουμε- παντως εγω προτιμω μια κουτση δημοκρατια απο καθολου δημοκρατιαΑν και διακρίνω ότι δεν έχει νόημα να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω αλλά για σκέψου πόσοι από αυτούς που έστειλες στη Βουλή έκαναν ότι υποσχέθηκαν στο πρόγραμμα τους..;
Δείξε μου ένα κόμμα που έπραξε ότι έταξε και την αλλάζω πανευκολα την άποψη μου.. μέχρι τότε εσύ είσαι αυτός που έχει μια άποψη που δεν θέλει να αλλάξει...συ-ζητω σημαινει ζητω κατι αλλα μαλλον εχουμε και οι δυο τη αποψη μας και δεν φαινεται να θελουμε την αλαξουμε- παντως εγω προτιμω μια κουτση δημοκρατια απο καθολου δημοκρατια
καλησπέρα δεν διαφωνώ στο μεταλλάδικο , ειδικά λόγω στίχων ακόμη ένας παραπάνω λόγος να είμαι φαν του συγκροτήματοςKαλησπερα Φιλε ROB.....Τι μας βαζεις "ποστα" βρε αδελφε....δες το θετικα......μπλουζακι IRON MAIDEN.....Ετσι....μεταλλαδες μεχρι Θανατο......βεβαια καλο ειναι να προχωρησει και σε αλλα...κανενα Rory...αλλα δεν πειραζει.....
σου ειπα προτιμω μια κουτση δημοκρατια απο τη καθολου - η ελλας ειναι χαλι επειδη εμεις οι ελληνες ειμαστε μπαγλαμαδες οταν γινουμε ανθρωποι θα γινει και η ελλαδα χωραΔείξε μου ένα κόμμα που έπραξε ότι έταξε και την αλλάζω πανευκολα την άποψη μου.. μέχρι τότε εσύ είσαι αυτός που έχει μια άποψη που δεν θέλει να αλλάξει...
Τα πολιτεύματα είναι μοναρχία - ολιγαρχία - δημοκρατίασου ειπα προτιμω μια κουτση δημοκρατια απο τη καθολου - η ελλας ειναι χαλι επειδη εμεις οι ελληνες ειμαστε μπαγλαμαδες οταν γινουμε ανθρωποι θα γινει και η ελλαδα χωρα
Επειδή όλοι οι βασιλόφρονες οπαδοί της ΝΔ μάλλον ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ δεν τελειώσατε, πάμε από την αρχή μήπως και καταλάβετε κάτι (εκτός φυσικά από το ψωμί-ελιά και τον κώτσο βασιλιά) :Από μαθηματικά σκίζεις τύπε.
Τον Νοέμβριο του 2000 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του πρώτου άρθρου του Πρώτου Πρωτοκόλλου, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2002 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιδίκασε 13,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία αποδόθηκαν 13,7 εκατομμύρια ευρώ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Να σημειωθεί ότι στην προσφυγή ο τέως βασιλιάς και τα υπόλοιπα μέλη υπολόγιζαν τη βασιλική περιουσία σε 161 εκατομμύρια ευρώ.
Μήπως είσαι φιλοχουντικός;
σου ειπα προτιμω μια κουτση δημοκρατια απο τη καθολου - η ελλας ειναι χαλι επειδη εμεις οι ελληνες ειμαστε μπαγλαμαδες οταν γινουμε ανθρωποι θα γινει και η ελλαδα χωρα
σωστος εχουμε πολυ δρομο για να γινουμε ελληνες - χαος και ταξη η μοιρα των ελληνωνΕχουμε ολα τα ελαττωματα των προγονων μας και ελαχιστα απο τα προτερηματα τους.
Οι επομενες γενιες μεγαλωνουν κι αλλο το χασμα!
σωστος εχουμε πολυ δρομο για να γινουμε ελληνες - χαος και ταξη η μοιρα των ελληνων