pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.351
- Πόντοι
- 786
?ο κωνσταντινος ειχε δικαιωμα να θεσει δημοψηφισμα για το πολιτευμα αλλη μια φορα αλλα δεν το εκανε ποτε
συντακτική πράξη της 1ης Αυγούστου 1974,
άρθρο 2
?ο κωνσταντινος ειχε δικαιωμα να θεσει δημοψηφισμα για το πολιτευμα αλλη μια φορα αλλα δεν το εκανε ποτε
Φτου ρε πουστη,κρίμα το κορίτσι και την γουσταρα πολύ όταν ήταν στην επικαιρότητα ...Πενηντάρα. Καρκίνος του στήθους νομίζω.
Γιατί; Η πστιτζ ποιον είχε γκόμενο από τη βασιλική οικογένεια?Αυτη η αλογα η τατιανα πατιτζ εχει λεφτα;
Η Φλορ εχει
Οι αυτοχθονες ιθαγενεις που ειχαν κανει και ασφαλιστικα μετρα στο κρατος ζητωντας κατι δις τι να εγιναν αραγε;Πότε θα γίνουν τα εννιάμερα για να αποτίσουν φόρο τιμής οι ιθαγενείς;
Λαθος εγραψα το ονομαΓιατί; Η πστιτζ ποιον είχε γκόμενο από τη βασιλική οικογένεια?
άνοιξα τον λοκώ μου ο παλιοπαπάρας
Ότι γίνεται κ με εμάς του γνήσιους Έλληνες όταν ζητάμε κάτι από δικαστήρια από το δημόσιο για αποζημιωσηΟι αυτοχθονες ιθαγενεις που ειχαν κανει και ασφαλιστικα μετρα στο κρατος ζητωντας κατι δις τι να εγιναν αραγε;
Τύπε δεν μπέρδεψα τίποτα. Όταν κατέθεσε την διεκδίκηση είχαμε δραχμές και όχι ευρώ. Και σύμφωνα με τη λογική σου όταν ζητάς 10 για να πάρεις τα 2 είναι 20% και όχι.... 2,85% που πήρε τελικά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αυτός .
161,1δις ΔΡΑΧΜΕΣ ζητούσε και του επιδικάστηκαν 4,6δις ΔΡΑΧΜΕΣ ήτοι 13,5εκ€.
Συγγνώμη για την αποδόμηση. Δεν φταίω εγώ που τα μπερδέψατε όλοι οι φιλοβασιλικοί του κόμματος.
που για αυτη την βασιλικη περιουσια τον 161 εκατομμυριων ευρω προφανως ειχαν κοντρατα απο τουρκοκρατιας ...Από μαθηματικά σκίζεις τύπε.
Τον Νοέμβριο του 2000 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του πρώτου άρθρου του Πρώτου Πρωτοκόλλου, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2002 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιδίκασε 13,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία αποδόθηκαν 13,7 εκατομμύρια ευρώ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Να σημειωθεί ότι στην προσφυγή ο τέως βασιλιάς και τα υπόλοιπα μέλη υπολόγιζαν τη βασιλική περιουσία σε 161 εκατομμύρια ευρώ.
Μήπως είσαι φιλοχουντικός;
ποιά μουναροπατομούνα ειναι αυτη τύπε ??Αθάνατος.
πήρε ενα οικόπεδο ο μπαμπάς του μακαρίτη ναπουμε και το έχετε κάνει ζητημα 4 σελίδες.. ημαρτον ρε μαλάκες
Ολοι εχετε και απο ενα οικοπεδο καβατζωμένο με κανα παράνομο σπίτι επάνω.. αλλα εκεί!!! με τον στανιό ναπουμε , να πεθάνει η κατσικα του γείτονα
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ
αυτοί έχουν τόσο εγώ και είναι αστείοι, όπως εκείνοι οι συριζαίοι λαφαζάνης, κωνσταντοπούλου κλπ,Ποιο μέλος είναι ο Φαηλος ρε παιδιά;
Δυνατό σκουπιδιασμα σε Μπογδάνο...
αυτοί έχουν τόσο εγώ και είναι αστείοι, όπως εκείνοι οι συριζαίοι λαφαζάνης, κωνσταντοπούλου κλπ,
αλήθεια οι δεξιοί του σύριζα (κουίκ, κουντουρά, κόκκαλης λαρισαίος- όχι ο πλούσιος καπιταλιστής - κομμουνιστής) τί είπαν για την κηδεία;
Και να είπαν κάτι το κράτησαν για τον εαυτό τους.αυτοί έχουν τόσο εγώ και είναι αστείοι, όπως εκείνοι οι συριζαίοι λαφαζάνης, κωνσταντοπούλου κλπ,
αλήθεια οι δεξιοί του σύριζα (κουίκ, κουντουρά, κόκκαλης λαρισαίος- όχι ο πλούσιος καπιταλιστής - κομμουνιστής) τί είπαν για την κηδεία;
Ξέχασες το Ομόνοια - Σπερχογεία τύπε μουΚι όμως....
Καλά μην τρελαίνεσαι,σε τοπικό επίπεδο με σημαντικότερα θέματα τα λύματα της Καλαμάτας και το ντέρμπι Πάμισος Μεσσήνης-Εράνη Φιλιατρών.....