Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Καλό καβλιτσέκι....Μεγάλο όπλο κ η μελλοντική βασίλισσα του Βασιλείου των Σέρβων Κροατών Μαυροβουνίου
Την πήρε το μάτι μου
Na παν στα τσακιδια άμα μας απεχθάνονταιΜα δεν αισθάνονται στην πραγματικότητα Έλληνες.
Αντίθετα να ξέρεις ότι μας απεχθάνονται-σιχαίνονται γιατί τους διώξαμε εμείς οι κατώτεροι μελαμψοί.....
Οπότε πως να πάρουν Ελληνίδα ή Έλληνα γιο/κόρη εφοπλιστή πχ.....
Καλά λέει με τον αρχικομπλεξικό.Χαλάρωσε βρε τύπε.
Μύγα σε τσίμπησε;
Οι Παλαιολόγοι ήταν αρχικά κατά το ήμισυ Έλληνες,μιλούσαν Ελληνικά και αισθάνονταν Έλληνες και με τους γάμους τους με Ελληνίδες το ξένο αίμα εξαφανίστηκε.Na παν στα τσακιδια άμα μας απεχθάνονται
Εμείς θέλουμε βασιλιάδες από απογόνους των Παλαιολόγων και των Αργεαδων
Για ξαναδιάβασε μαρκησιε.. δεν βρίζει.. απλά κ ωραία λέει ότι η ΕΡΤ έχει λοατκι..Καλά λέει με τον αρχικομπλεξικό.
Βρίζει τους λοάτκι και είναι πιο μπούστρα από ποδολάγνο....
Ρε τύπε είναι granny!
Είναι 51 έστω και οριακά έμπαινα. Πριν μερικά χρονια ηταν ακόμα μπιστόλι.
Ρε τύπε είναι granny!
Ισχύς μου η αγάπη του λαού..
Και τώρα τους 300 πολύ τους αγαπάμε
Και για το σχόλιο που αρμόζει στο bou κάποιες πριγκίπισσες πολύ θα θέλαμε να τις αγαπήσουμε
Κατάλαβα είσαι φίλος του και μάλλον γνωρίζεστε.Για ξαναδιάβασε μαρκησιε.. δεν βρίζει.. απλά κ ωραία λέει ότι η ΕΡΤ έχει λοατκι..
Πάρτο πίσω σε παρακαλώ αλλιώς θα ψυχρανθουν οι σχέσεις μας..
Σαν να φωνάζει ότι θέλει μάσκα προσώπουΆξια πριγκίπισσα των Ελλήνων!
Ναι, οι άλλοι έχουν καράβια να πλέουν στις θάλασσες και θα πάνε να παντρεύουν κόρες και γυιούς με το Γλυξμπουρκεϊκο.....Μα δεν αισθάνονται στην πραγματικότητα Έλληνες.
Αντίθετα να ξέρεις ότι μας απεχθάνονται-σιχαίνονται γιατί τους διώξαμε εμείς οι κατώτεροι μελαμψοί.....
Οπότε πως να πάρουν Ελληνίδα ή Έλληνα γιο/κόρη εφοπλιστή πχ.....
Αν πάντως ήμουν εγω θα ξεκινούσα την εφαρμογή από χαμηλότερα.Σαν να φωνάζει ότι θέλει μάσκα προσώπου
Φέρε και το φιλαράκι σου Γιώργο Βαλσάμη Ξυδη ως "περαστικό" μωρη κότα πρασοφρουρε.Δείξε μας κι'αυτές που βάλατε στο μπουρδέλο σας στην Κουμουνδούρου με τα κλεμμένα ρε συριζόπανο.