Νέα

Τέως ο Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Περα απο τους εν Ελλαδι αριστερους και τα γενικοτερα καμωματα τους, μπορεις να μου εξηγησεις τι εχει κανει ο βασιλιας για την Ελλαδα;
Πες μου εσύ πρώτα τι έκαναν οι πρόεδροι .....

Νούμερα μπορείς να συγκρίνεις ;;;;
Δες τι αποζημίωση πήρε για το σύνολο της βασιλικής περιουσίας ....

και πόσα πήγε να κάνει ... έμβασμα η ευρωβουλευτής .... σύμφωνα με τον κίρτσο ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Και πιστέυεις ότι ο Τσίπρας ήθελε να χαϊδέψει τα αυτιά αυτών (βασιλοχουντικων) που ετσι κι αλλως δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν ποτέ;
Τύπε, αν το πήρες χαμπάρι ... ο τσι πάει για ποσοστά δαμανάκη το 1996 ... που έμεινε εκτός βουλής ....
ίσως και το 3% πολύ σας να είναι τελικά .....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τύπε, αν το πήρες χαμπάρι ... ο τσι πάει για ποσοστά δαμανάκη το 1996 ... που έμεινε εκτός βουλής ....
ίσως και το 3% πολύ σας να είναι τελικά .....
Εντάξει τυπε, να ψηφίσεις Κουλη που θα κηδεψει τον βασιλιά με τιμές αρχηγού κράτους και δημόσια δαπαχαχαχαχαχαχα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Εντάξει τυπε, να ψηφίσεις Κουλη που θα κηδεψει τον βασιλιά με τιμές αρχηγού κράτους και δημόσια δαπαχαχαχαχαχαχα

Τύπε .... πάντως αν καταφέρετε να μειώσετε τα ποσοστά σας όντας στην αντιπολίτευση .... ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΒΕΡΤ !!!!!!!
Μόνο αυτός το κατάφερε αυτό !!!!!! Η ΝΔ, το 1996, ΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , πήρε 1.5% λιγότερο από όσο είχε πάρει το 1993,
που ως κυβέρνηση έχασε τις εκλογές !!!!!!!!
ΑΘΛΟΣ !!!!! ΑΘΛΟΣ !!!!!

Αν ήταν αντιπολίτευση το παλιό ΠΑΣΟΚ τώρα, θα ήταν μεταξύ 75% και 97% ....
κι εσείς παίζει ... να χάσετε ψήφους από το 2019 !!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙΤΑΝΕΣ (της μαλακίας) ....

Ίσως να σκεφτεί κάποιος ... ότι το να πηγαίνετε στο προεδρικό μέγαρο , με παντόφλα , που φαίνεται το νύχι , πιο κρίτρινο από γραβιέρα,
φαγωμένο από μύκητες και η σκασμένη φτέρνα ή να υποδέχεστε ξένους προέδρους χωρίς .... γραβάτα .... δεν είναι τόσο πιασάρικο τελικά !!!!

Ούτε το άλουστο μαλλί , αποικία κατσαρίδων .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Πες μου εσύ πρώτα τι έκαναν οι πρόεδροι .....

Νούμερα μπορείς να συγκρίνεις ;;;;
Δες τι αποζημίωση πήρε για το σύνολο της βασιλικής περιουσίας ....

και πόσα πήγε να κάνει ... έμβασμα η ευρωβουλευτής .... σύμφωνα με τον κίρτσο ....
Για ποιους προεδρους μιλας; Τους δημοκρατικα εκλεγμενους απο τον ελληνικο λαο; Ο βασιλιας απο ποιον εκλεχθηκε ακριβως;και οκ ,θα μου πεις θεσμος,οπως στην Αγγλια. Αλλα να τα κανει πλακακια και να επισημοποιησει τους χουντικους και να βγαινει φωτο μαζι τους;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Εγω ρωταω ολους τους φιλοβασιλικους. Πειτε μου ενα καλο που εχει κανει ο βασιλιας για την Ελλαδα.
ΕΝΑ.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Σκέψου μόνο , πόσοι ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ (αλβανία, γεωργία κοκ) επειδή πήραν χρυσά με την ελλάδα .... έγιναν έλληνες υπήκοοι !
Και ο συγκεκριμένος, ήταν έλληνας υπήκοος, ΤΕΚΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ (όχι αφρικανών υποσαχάριων ή ασιατών),
απόφοιτος στρατιωτικών σχολών , ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ σύμφωνα με το σύνταγμα (όχι διορισμένος από ξένες λόγχες πχ) ...

και του αφαίρεσαν την υπηκότητα !!!!
Ανδρέας Παπανδρέου τύπε... Το μεγαλύτερο σκουπίδι που πέρασε ποτέ...
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο έλεγε..
Κ μας πείραξε ο Αλέξης που έκανε το όχι ναι

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.081
Πόντοι
3.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Τι που τα πουλάμε ρε μουρόχαβλε;
Έγραψα πραγματικά ιστορικά γεγονότα για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ότι ο Τσιπρας έγραψε στις αρχιδαρες του τις απειλές του Καμμένου, κι εσύ τώρα θες να υποστηρίξεις ότι θα έκανε πίσω με τον βασιλιά, που οι μόνο που ασχολείστε σοβαρά μαζί του είστε οι βασιλόφρωνες, ήτοι 29% του λαού;
Και πιστέυεις ότι ο Τσίπρας ήθελε να χαϊδέψει τα αυτιά αυτών (βασιλοχουντικων) που ετσι κι αλλως δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν ποτέ;
Iσχυουν αυτά που είπες περί Τσιπρα Καμμένου και συμφωνίας Πρεσπών αλλά δεν θα είχατε την ανωτερότητα να δώσετε στον Βασιλιά την θέση που έχετε δώσει στον Αλιέντε αν πέθαινε και αυτός βομβαρδισμενος στα ανάκτορα ...αυτό εννοούσα...αλλά είστε αρκετά διαταραγμένοι για να το παραδεχτείτε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Για ποιους προεδρους μιλας; Τους δημοκρατικα εκλεγμενους απο τον ελληνικο λαο; Ο βασιλιας απο ποιον εκλεχθηκε ακριβως;και οκ ,θα μου πεις θεσμος,οπως στην Αγγλια. Αλλα να τα κανει πλακακια και να επισημοποιησει τους χουντικους και να βγαινει φωτο μαζι τους;

Τύπε για τα χάλια σου .... δεν φταίει η χούντα .... ούτε ο όθωνας .... ούτε η φρειδερίκη ..... αυτοί που ψηφίζεις φταίνε .....

μακάρι μέχρι να πας μετανάστης να πλένεις τζάμια στα φανάρια στην αφρική να το πάρεις χαμπάρι ....
αν και δεν το βλέπω ....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ....
από αρχές του 2022 μέχρι αρχές του 2023 έγινε !!!!!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Iσχυουν αυτά που είπες περί Τσιπρα Καμμένου και συμφωνίας Πρεσπών αλλά δεν θα είχατε την ανωτερότητα να δώσετε στον Βασιλιά την θέση που έχετε δώσει στον Αλιέντε αν πέθαινε και αυτός βομβαρδισμενος στα ανάκτορα ...αυτό εννοούσα...αλλά είστε αρκετά διαταραγμένοι για να το παραδεχτείτε.
Γράφεις για κάτι που έγινε μισό αιώνα πριν, γράφω για κάτι που έγινε 5 χρόνια πριν.
Άλλα πρόσωπα, άλλη συγκυρία, άλλες συνθήκες.
Γενικά άτοπο εντελώς ως παράδειγμα, είναι σαν να μου γράφεις τι θα έκανε ο Κολοκοτρώνης στην μάχη των Θερμοπυλών, αν θα ήταν διαφορετικο το σχέδιο από ο,τι του Λεωνίδα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Τύπε για τα χάλια σου .... δεν φταίει η χούντα .... ούτε ο όθωνας .... ούτε η φρειδερίκη ..... αυτοί που ψηφίζεις φταίνε .....

μακάρι μέχρι να πας μετανάστης να πλένεις τζάμια στα φανάρια στην αφρική να το πάρεις χαμπάρι ....
αν και δεν το βλέπω ....

Σε ρωταω κατι συγκεκριμενο κι εσυ μου απαντας "μακαρι να παω μεταναστης να πλενω τζαμια"
Αφου το πας ετσι να σαι σιγουρος παρα το ψηλο επιστημονικο μου υποβαθρο αν βρεθει αναγκη θα το κανω κι αυτο για να ζησω,οπως οταν ημουν στη σχολη εκανα πολλες δουλειες του ποδαριου για να τη βγαλω.
Εσυ θα μου πεις ενα καλο που εκανε ο βασιλιας για την Ελλαδα;

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.081
Πόντοι
3.506
Γράφεις για κάτι που έγινε μισό αιώνα πριν, γράφω για κάτι που έγινε 5 χρόνια πριν.
Άλλα πρόσωπα, άλλη συγκυρία, άλλες συνθήκες.
Γενικά άτοπο εντελώς ως παράδειγμα, είναι σαν να μου γράφεις τι θα έκανε ο Κολοκοτρώνης στην μάχη των Θερμοπυλών, αν θα ήταν διαφορετικο το σχέδιο από ο,τι του Λεωνίδα.

Ο Κολοκοτρωνης τυπε θα τους ειχε ξεσχισει τους Περσες με τα τουφεκια. Ουτε που θα πλησιαζαν στα ταμπουρια τους. Χαχαχα!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206

αν και δεν το βλέπω ....

Ναι, τώρα θα τρώγαμε παντεσπάνι!

Ζήτω ο Βασιλιάς, ζήτω ο Κούλης, ζήτω η χούντα!

Ποιος είναι ο νέος εξαδάχτυλος που θα πάρει την Πόλη; Τον βρήκαμε ή μόνο στα μουνάκια έχετε το μυαλό σας εσείς οι βασιλόφρονες χουντικοί;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Σε ρωταω κατι συγκεκριμενο κι εσυ μου απαντας "μακαρι να παω μεταναστης να πλενω τζαμια"
Μάθε να διαβάζεις. Όχι ΜΑΚΑΡΙ να πας .... ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ... είναι δεδομένο ότι θα πάνε πολλοί έλληνες.

Πες μου εσύ τα καλά των προέδρων ....

Εγώ θα πω , ότι πριν το 1970 ... δούλευαν οι άνδρες .... έκαναν παιδιά .... ΕΧΤΙΖΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ και οι ταβέρνες και τα μπουζούκια, ήταν γεμάτα κάθε μέρα !!!!!

σήμερα ... δουλεύουν όλοι .... δεν παντρεύονται καν ... για παιδιά ούτε λόγος .... ΣΠΙΤΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ....
θα χάσουν λόγω φόρων αυτά που έχτισαν πατεράδες παππούδες πριν το 1970 ....

και μετά τις 00.00 ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΓΗ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!

και τζακίλα .......

Ξέρεις ότι τα σπίτια σύντομα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ....

θα μπορούν μόνο να πωληθούν ... ΑΡΚΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ .... (fund) να αναλάβει να αναβαθμίσει την ενεργειακή κλάση !!!!!!!

Αφού θα αγοράζει στο 1/8 της αντικειμενικής βέβαια !!!!!!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
@tellystalone6969 και για να σε προλάβω σε πολλά που γράφεις δεν έχεις άδικο, αλλά το να νομίζεις ότι ο βασιλιάς, η χούντα, η ΝΔ θα σώσει τον τόπο είναι αστείο. Αυτοί κι αν χέστηκαν για σένα και τον τόπο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
@tellystalone6969 και για να σε προλάβω σε πολλά που γράφεις δεν έχεις άδικο, αλλά το να νομίζεις ότι ο βασιλιάς, η χούντα, η ΝΔ θα σώσει τον τόπο είναι αστείο. Αυτοί κι αν χέστηκαν για σένα και τον τόπο.

Θα τη σώσουν οι βόμβες της 17Ν ; Οι κάδοι που βάζουν φωτιά οι ανάρχες στα εξάρχεια ;;;;
Η αύξηση του μισθού των ΔΕΗτζήδων ;;;;;;

Το δημόσιο το 1974 , πλήρωνε 250.000 άτομα. Συνολικά.
Σε 10 χρόνια ο ανδρέας τους τριπλασίασε. Μετα αυξήθηκαν κι άλλο .

Κάπου εκεί είναι το πρόβλημα. Που δεν θα λύσει ποτέ κανείς.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Θα τη σώσουν οι βόμβες της 17Ν ; Οι κάδοι που βάζουν φωτιά οι ανάρχες στα εξάρχεια ;;;;
Η αύξηση του μισθού των ΔΕΗτζήδων ;;;;;;

Το δημόσιο το 1974 , πλήρωνε 250.000 άτομα. Συνολικά.
Σε 10 χρόνια ο ανδρέας τους τριπλασίασε. Μετα αυξήθηκαν κι άλλο .

Κάπου εκεί είναι το πρόβλημα. Που δεν θα λύσει ποτέ κανείς.
Όπως το ΠΑΣΟΚ έτσι και η ΝΔ έφτιαξε κομματικό στρατό ΔΥ. Ίδιο μερίδιο ευθύνης για μένα. αριθμούς δεν έψαξα για να δούμε ποιος έβαλε τους περισσότερους. Άκρη δε νομίζω να βγει. Έτσι έμαθε ο Έλληνας ραγιάς από την τουρκοκρατία. Ρουσφέτι και βόλεμα.

Βόμβες, κάδοι κ.λπ. ας μην το πιάσουμε καθώς μεγάλο θέμα. Εκτός των άναρχο...κ.λπ. υπάρχει και ένα παρακράτος που συμβάλει και συντηρεί την κατάσταση αυτή. Έτσι κυβερνάς το Ελλαδιστάν και μαζεύεις τα πρόβατα. Γεμάτο φωτογραφίες από "μπάτσους" κουκουλοφόρους - όχι ότι δεν υπάρχουν και οι αναρχικοί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Tellymalakas δίνει ρεσιτάλ αμορφωσιάς,μαλακίας και μπουστισμού!!!!!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
TNT!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456

αν και δεν το βλέπω ....

Μαζέψου ρε νούμερο που έχεις καταντήσει ο περίγελος του σάιτ, σαν τους κλόουν που τους χειροκροτούν επειδή μας κάνεις και γελάμε είσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom