Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.669
- Πόντοι
- 6.946
αν περιμένετε από τα κόμματα/τους άλλους για να ζήσετε, και εσείς δεν προσπαθείτε....
ωραια. αρα τα παιδια των μη εχοντων για τους χι ψι λογους που ηρθαν στον κοσμο θα πρεπει να τσιτωσει το δερμα τους απο το κρυο ε? λες και ειχαν επιλογη τα βρεφη να πληρωσουν ρευμα και τροφη! βλεπεις ποσο αδικο ειναι να εισαι γιος φτωχου σε ενα κρατος μπουρδελο?Εγώ θα το πληρώνω το ρεύμα και νηστικός δεν θα μείνω.
Όσοι θέλουν να μείνουν χωρίς ρεύμα να τσιτωσει το δέρμα από το κρύο και χωρίς φαγητό ας μην κάνουν τίποτα.
αυτα πες τα στους ψηφοφορους του κουλη που τωρα το φιουελ πας τους γυρισε σε φουντ!αν περιμένετε από τα κόμματα/τους άλλους για να ζήσετε, και εσείς δεν προσπαθείτε....
....μαγκα τις δωρεαν διακοπες ξεχασες, ενθεν κ ενθεν , σε ειδυλλιακα αιγαιοπελαγιτικα νησια ή στην πανεμορφη ΣιβηριαΤο τελευταίο το έχω σε τοιχογραφία κ στο σχολείο μου
Δεν αστειεύομαι ..
Όταν οι σοβιετικοί Ρουμάνοι ήταν σε σπίτια με θέρμανση κ ασανσέρ με πυρηνικά εργοστάσια και θέατρα και δρόμους πάρκα σχολεία νοσοκομεία ,,εδώ στην Ελλάδα χεζαμε στους δρόμους ...
Κ στην Αφρική Ασία Ινδία λατινική Αμερική δλδ 4-5 δις του καπιταλισμού. Δεν έχουν ακόμα σχολεία δρόμους νοσοκομεία
δεν έχω να πω τίποτα στους κουλομαχους, δεν με αγγίζουν τα οπαδικα, είναι για καθυστερημενους.αυτα πες τα στους ψηφοφορους του κουλη που τωρα το φιουελ πας τους γυρισε σε φουντ!
...εχει δικο της νημα μαγκα? Κωλο δινει?!?!Πάτρα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 (pics)
Eίναι αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Εwww.e-radio.gr
Ζήτω η βασίλισσα για την ακρίβεια...
Ναι αλλά γαμουσαν διμετρες με γαλανά μάτια και όχι χόμπιτ όπως εμείς τις ελλεηνιδες .....μαγκα τις δωρεαν διακοπες ξεχασες, ενθεν κ ενθεν , σε ειδυλλιακα αιγαιοπελαγιτικα νησια ή στην πανεμορφη Σιβηρια
...δν το κοβω να γαμουσαν, μαλλον πετρες εσπαζαν με το (μ)πουτσο τουςΝαι αλλά γαμουσαν διμετρες με γαλανά μάτια και όχι χόμπιτ όπως εμείς τις ελλεηνιδες .
Να τα λέμε κ αυτα
Όταν ένας γνωστός που σπούδαζε 13 χρόνια Τιμισοάρα κατέβασε μια διμετρη ξανθιά Ρουμάνα το 1989....εμείς τότε καυλωναμε με την τίνα σπαθη...δν το κοβω να γαμουσαν, μαλλον πετρες εσπαζαν με το (μ)πουτσο τους
Πανέξυπνος πρέπει να ήταν...Όταν ένας γνωστός που σπούδαζε 13 χρόνια Τιμισοάρα κατέβασε μια διμετρη ξανθιά Ρουμάνα το 1989....εμείς τότε καυλωναμε με την τίνα σπαθη
Δεν είμαι τροχονόμος στη σουφρα της τύπε.....εχει δικο της νημα μαγκα? Κωλο δινει?!?!
Κομμουνιστης....όλα μοιραζονταιΠανέξυπνος πρέπει να ήταν...
Πες μου ότι σπούδαζε γυμναστική ακαδημία 13 χρόνια...Κομμουνιστης....όλα μοιραζονται
Ε τι άλλο για να δυσκολευτεί τόσο πολύ ...;;Πες μου ότι σπούδαζε γυμναστική ακαδημία 13 χρόνια...
Oι γονείς τους οφείλουν να είναι υπεύθυνοι και να μην τα αφήσουν να πάθουν κάτι λόγω κρύου και πείνας.ωραια. αρα τα παιδια των μη εχοντων για τους χι ψι λογους που ηρθαν στον κοσμο θα πρεπει να τσιτωσει το δερμα τους απο το κρυο ε? λες και ειχαν επιλογη τα βρεφη να πληρωσουν ρευμα και τροφη! βλεπεις ποσο αδικο ειναι να εισαι γιος φτωχου σε ενα κρατος μπουρδελο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτα πες τα στους ψηφοφορους του κουλη που τωρα το φιουελ πας τους γυρισε σε φουντ!
Μάλλον θα εκανε δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό μαζί με ένα δικτατορικό( λόγω Τσαουσέσκου)...δεν μπορεί να γυρισε πίσω με ένα ξερό πτυχίο!Πανέξυπνος πρέπει να ήταν...
...και με λεφτά!Πανέξυπνος πρέπει να ήταν...
Και γαμω τους αγροτουρισμους..χειρωνακτικές εργασίες,επαφή με την φύση ...ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!....μαγκα τις δωρεαν διακοπες ξεχασες, ενθεν κ ενθεν , σε ειδυλλιακα αιγαιοπελαγιτικα νησια ή στην πανεμορφη Σιβηρια
Τις έριχναν με απαγγελίες μαο'ι'κων και καστρικων μυθιστορημάτων....Ναι αλλά γαμουσαν διμετρες με γαλανά μάτια και όχι χόμπιτ όπως εμείς τις ελλεηνιδες .
Να τα λέμε κ αυτα