apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η λι να κερδισε τυποι?
ακομη ρε ασχολειστε μ αυτο το κωλοαθλημα
η λι να κερδισε τυποι?
θα τηνΠαίζει αύριο με την Flavia Pennetta Ιταλίδα Νο.28
το τέννις ειναι για τους νεόπλουτους τύπε,όχι για έμας τα φτωχάκια :Sακομη ρε ασχολειστε μ αυτο το κωλοαθλημα
το τέννις ειναι για τους νεόπλουτους τύπε,όχι για έμας τα φτωχάκια :S
θα την
τι να πούνε τότε για το πινγκ-πονγκ...αϊντε βρε τωρα με το φλωρο αθλημα πρεπει να παρεις ενα κουτι βαλιουμ για να το δεις 10 λεπτα
επειδη εχει μια κωλο γκλαμουρια 200 χρονια πισω εγινε τωρα τοπ αθλημα γελα ο κοσμος,σαν ρομποτακια πανε τα κεφαλια τους δεξια και αριστερα για το παρακολουθησουν
Η Dominika Cibulkuva απέκλεισε και την Ρουμάνα την Halep 6-3, 6-0.
Από το 2004 που έγινε επαγγελματίας μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 4.290.000 δολάρια και συνεχίζει...
Αποκλείστηκε ο Τζόκοβιτς από τον Βαβρίνκα με 2-3...
Τα σετ: 6-2, 4-6, 2-6, 6-3 και 7-9...Ο αγώνας κράτησε 4 ώρες και θύμισε αρκετά τον περσινό μεταξύ τους αγώνα,που κράτησε πεντέμισι ώρες.Τότε είχε επικρατήσει ο Τζόκοβιτς...
Άρα λογικά θα το πάρει ο Ναδάλ εκτός αν ο Φέντερερ έχει άλλη γνώμη...
μήπως αυτοί οι δυο σφαχτούν και το πάρει άλλος Ελβετός;
Δεν περίμενα να χάσει από την Cibulcova,η Radwanska...Την έχω παρακολουθήσει και είναι πολύ καλή παίκτρια.Πολλοί είπαν για έκπληξη...Είχε νικήσει την Azarenka με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-0).H Cibulcova πέρασε πανεύκολα και την Πολωνέζα τη Radwanska 6-1, 6-2 και πέρασε στον τελικό!
Αντίπαλος η Li Na.
Κάποιοι θα έχουν βγάλει πολλά λεφτά από τα στοιχήματα...
Πολύ πιθανό να γίνει έτσι.μήπως αυτοί οι δυο σφαχτούν και το πάρει άλλος Ελβετός;
Δεν περίμενα να χάσει από την Cibulcova,η Radwanska...Την έχω παρακολουθήσει και είναι πολύ καλή παίκτρια.Πολλοί είπαν για έκπληξη...Είχε νικήσει την Azarenka με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-0).
Και έχασε με 2-0 σετ...(6-1, 6-2)...Περίεργα πράγματα.
Στον τελικό είμαι με την Na Li,την οποία επίσης θαυμάζω...