Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ίδιο βλέπω και εσύ...ε? :grin:
Li%2BNa%2BUpdos%2BHalf%2BUp%2BHalf%2BDown%2BoDonEciRoLbl.jpg
 [/URL] :cum:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μαζί σου είμαι... :rolleyes:

Και εμένα μου αρέσει... :cum:  Αλλά και ως παίκτρια... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι...έτσι... :rolleyes:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 58

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δεν περίμενα να χάσει από την Cibulcova,η Radwanska...Την έχω παρακολουθήσει και είναι πολύ καλή παίκτρια.Πολλοί είπαν για έκπληξη...Είχε νικήσει την Azarenka με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-0).
Και έχασε με 2-0 σετ...(6-1, 6-2)...Περίεργα πράγματα.

Στον τελικό είμαι με την Na Li,την οποία επίσης θαυμάζω...

Από τις 20 του μηνός αναρωτιέμαι αν παίζει τίποτα με παράνομα στοιχήματα ειδικά στις γυναίκες.
Η Σαράποβα από τη μία έστελνε τη μπάλα στο σερβις με 180 km/h και από την άλλη κατέβαζε τα χέρια και έκανε αστεία λάθη...
Το ίδιο και η Williams που έχασε από τη Σέρβα την Ivanovic για πλάκα (έλαιος).

Εγώ θα ποντάρω στη Cibulcova πάντως...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Maximilian,δεν έχεις άδικο...Στις γυναίκες πολλά αποτελέσματα,είναι περίεργα.Και είναι αρκετοί οι αγώνες που έχει συμβεί αυτό...Τι να σου πω,άμα έχουμε παράνομο στοίχημα και στο τένις,τότε... :dunno:

Θα είναι άλλη μία μεγάλη έκπληξη,αν νικήσει η Τσιμπ...........αυτή που κάνει τα τσιμπούκια,για να κάνουμε και λίγο πλάκα... :tooth:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ξεκίνησε ο ημιτελικός Nadal - Federer για να δούμε πως θα πάει.

edit: Φοβερό set 7-6 σε 59 λεπτά ο Nadal.

Για τον τελικό γυναικών η Cibulcova έχει απόδοση 3,10 και με τρώει η τσέπη μου από χτες...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά όπως αναμενόταν επικράτησε ο Ναδάλ... :tickedoff:

Ο Φέντερερ τον κόντραρε μόνο στο πρώτο σετ,το οποίο αν είχε κατακτήσει,ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα...Πολύ δύσκολο,αλλά λέμε τώρα...Δεν θυμάμαι πόσους αγώνες έχει να νικήσει τον Ναδάλ... :think:

Ας ελπίσουμε ο άλλος Ελβετός να επικρατήσει του "Βιονικού",για να μην πω τίποτα χειρότερο... :grin:

Maximilian αν σε τρώει η τσέπη σου,πήγαινε και παίξτο... :grin:
Αλλά είμαι με την Na Li,να ξέρεις... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Η Na Li επικράτησε της Cibulcova με 2-0 σετ... :rockon: :rockon: :rockon:
Όπως είπα την θαυμάζω μαζί με τις Sharapova,Radwanska... :grin:

Το πρώτο με 7-6 (θα μπορούσε να το είχε κατακτήσει πιο εύκολα,με 6-3,6-4 αλλά κάποια δικά της λάθη έπαιξαν ρόλο σ' αυτό).
Το δεύτερο με 6-0...κυριολεκτικά έπαιξε υπέροχο τένις,έκανε ότι ήθελε... :rockon:
Στα 31 της κατέκτησε τον τίτλο που πέρυσι τον είχε χάσει από την Azarenka με 2-1 σετ...Και το 2011 αν θυμάμαι καλά το είχε χάσει,οπότε τρίτη και φαρμακερή.

Πολύ σεμνή η Na Li όπως πάντα...Επιτέλους χαμογέλασε...Με πολύ χιούμορ οι δηλώσεις της,στο τέλος...ήταν και αρκετά συγκινημένη όμως...

Οι ειδικοί του τένις λένε ότι είναι η παίκτρια η οποία,χτυπάει την μπάλα πιο "καθαρά" από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια...Και ας έμεινε εκτός τένις για δύο χρόνια,μετά από κάποια θέματα που είχε με την Κινέζικη Ομοσπονδία...Έτσι πληρώνει η ίδια τον προπονητή της,τα ταξίδια της κ.α.
Αυτός που έκανε την μετάδοση είπε ότι αν ήταν ελεύθερη,όπως είναι τώρα,να επέλεγε εκείνη τους προπονητές της και τα σχετικά,ίσως να βλέπαμε μια ακόμα καλύτερη παίκτρια.

Η Li είναι παίκτρια πολύ υψηλού επιπέδου...Άξια πήρε τον τίτλο...Έτσι πήγε στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης,μόλις 11 πόντους πίσω από το νούμερο 2 Azarenka... :grin:

Απόλυτε το κορίτσι μας... :zfuck: :zfuck:  :grin:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στην αθλητικη εκπομπη του ΣΚΑΙ ο Πανος Βογλης ειπε: "Η Να Λι νικησε 2-0 την Σλοβακα Τσιμπουλκοβα, με λαμδα..."

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
αϊντε βρε τωρα με το φλωρο αθλημα πρεπει να παρεις ενα κουτι βαλιουμ για να το δεις 10 λεπτα
επειδη εχει μια κωλο γκλαμουρια 200 χρονια πισω εγινε τωρα τοπ αθλημα γελα ο κοσμος,σαν ρομποτακια πανε τα κεφαλια τους δεξια και αριστερα για το παρακολουθησουν :headbang: :headbang:

Ενώ το άθλημα της Παράγκας είναι καθώς πρέπει δηλαδή για άντρες με γρασαρίσματα... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Να δούμε τα κυριότερα στατιστικά,από τον αγώνα της Na Li με την Cibulcova...Η διαφορά στους winners,είναι πολύ μεγάλη και αυτό δείχνει το πόσο επιθετική παίκτρια είναι η Li.

Aces : 2-0
Διπλά λάθη : 3-7
Winners : 34-11
Αβίαστα λάθη : 30-28
Break point : 5/10 - 2/3
Σύνολο κερδισμένων πόντων : 75-58

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 40

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 53
  • image.jpg
    image.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 41

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ας δούμε στον αυριανό τελικό των αντρών,κατά πόσο ο Βαβρίνκα θα κοντράρει τον Ναδάλ...Πολύ δύσκολο θα είναι,αλλά μπορεί να κάνει την έκπληξη... :grin: :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έλα ρε Απόλυτε και έλεγα που είσαι... :think:

Νίκησε το κορίτσι μας...διάβασες αυτό που έγραψα στην σελίδα 38,λογικά... :rolleyes:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
στην αθλητικη εκπομπη του ΣΚΑΙ ο Πανος Βογλης ειπε: "Η Να Λι νικησε 2-0 την Σλοβακα Τσιμπουλκοβα, με λαμδα..."
Σωστά την είπε...Cibulcova-Τσιμπούλκοβα. :grin:  Νομίζω κάτι με τον τόνο μπορεί να παίζει...να προφέρεται δηλαδή Τσιμπουλκόβα... :grin:

Ε,όπως και να προφέρεται,το τσιμπούκι το έχει... :tooth:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αύριο ο Ισπανός πάει για το 14ο. Δύσκολα να μην ξεπεράσει τα 17 grandslams πάντως. Τεράστιος αθλητής με τεράστια καρδιά! Μόνο ο Νόλε μπορεί να τον παίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom