Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin:
Βεβαια αυτο παιζει για ολους.
Ναι... :grin: :grin:  Αλλά ειδικά με τον Ναδάλ παίζει με το παραπάνω... :grin: :grin: :grin:

Ακόμα και στο τέλος των αγώνων που μιλάει στον κόσμο,στα μεγάλα τουρνουά στον τελικό,κινείται συνεχώς... :grin:  Δεν σταματάει με τίποτα με τόση ενέργεια που του έχει δώσει... :tooth: :tooth: :tooth:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Έχουν δικαίωμα οι παίκτες σε σκληρή επιφάνεια (στο χώμα όχι γιατί αφήνει αποτύπωμα η μπάλα),να μην παίξουν την μπάλα και να κάνουν ένσταση για να δουν το ριπλέι...αυτό λογικά πρέπει να είδες... :think:

Ναι αυτο thanks.Aν δεν τους δικαιωσει το βιντεο χανουν τον ποντο η παιζει κατι αλλο?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αυτο thanks.Aν δεν τους δικαιωσει το βιντεο χανουν τον ποντο η παιζει κατι αλλο?
Ναι χάνουν τον πόντο,εφόσον δεν παίξουν την φάση και δεν τους δικαιώσει το ριπλέϊ.

Αλλά κάποιες φορές γίνεται και επανάληψη του πόντου,αν παίξουν την φάση και ζητήσουν ριπλέϊ...(γι' αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρος,αν κάποιος άλλος το ξέρει καλύτερα,ας βοηθήσει).

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι τελείωσε...Το πήρε ο Βαβρίνκα.

Απ' ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα,το έχασες στο στοίχημα...

ναι ρε φίλε, στο πρώτο σετ έχω παίξει να πάει +10.5 games. Στο 3-5 έχει ευκαιρία να κάνει break ο Ναδάλ και το χάνει από 40-0. Αν έκανε το 4-5 είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο θα κέρδιζε το σερβίς του και θα με έστελνε ταμείο.  :(

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε, στο πρώτο σετ έχω παίξει να πάει +10.5 games. Στο 3-5 έχει ευκαιρία να κάνει break ο Ναδάλ και το χάνει από 40-0. Αν έκανε το 4-5 είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο θα κέρδιζε το σερβίς του και θα με έστελνε ταμείο.  :(
Είναι δύσκολο φίλε μου το στοίχημα στο τένις,νομίζω...

Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν μεγάλο το ποσό που θα κέρδιζες...(καταλαβαίνεις πως το γράφω αυτό,μη το παρεξηγήσεις)...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι χάνουν τον πόντο,εφόσον δεν παίξουν την φάση και δεν τους δικαιώσει το ριπλέϊ.

Αλλά κάποιες φορές γίνεται και επανάληψη του πόντου,αν παίξουν την φάση και ζητήσουν ριπλέϊ...(γι' αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρος,αν κάποιος άλλος το ξέρει καλύτερα,ας βοηθήσει).

αν το ριπλέι δείξει άουτ, τελειώνει ο πόντος. Αν δείξει μέσα, θα επαναληφθεί, αφού ο διαιτητής θα έχει σταματήσει το παιχνίδι, υποδεικνύοντας άουτ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είναι δύσκολο φίλε μου το στοίχημα στο τένις,νομίζω...

Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν μεγάλο το ποσό που θα κέρδιζες...(καταλαβαίνεις πως το γράφω αυτό,μη το παρεξηγήσεις)...

έχεις απόλυτο δίκιο για τη δυσκολία στο στοίχημα. Ειδικά στο live που δοκίμασα να παίξω, έφαγα μεγάλη φόλα από τη Σαράποβα.
Το ποσό που έπαιρνα σήμερα, εντάξει, δεν ήταν και κανένα σπουδαίο. Το ποντάρισμά μου επί 2.80 που ήταν η απόδοση

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν το ριπλέι δείξει άουτ, τελειώνει ο πόντος. Αν δείξει μέσα, θα επαναληφθεί, αφού ο διαιτητής θα έχει σταματήσει το παιχνίδι, υποδεικνύοντας άουτ

αν βέβαια αποκρουστεί η μπάλα για να μπορεί να γίνει παιχνίδι

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ok...την δεύτερη περίπτωση δεν θυμόμουν καλά... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
έχεις απόλυτο δίκιο για τη δυσκολία στο στοίχημα. Ειδικά στο live που δοκίμασα να παίξω, έφαγα μεγάλη φόλα από τη Σαράποβα.
Το ποσό που έπαιρνα σήμερα, εντάξει, δεν ήταν και κανένα σπουδαίο. Το ποντάρισμά μου επί 2.80 που ήταν η απόδοση
Ναι η Σαράποβα έστειλε και πολλούς άλλους στον κουβά,λογικά...είναι πολύ δύσκολο όπως λες και εσύ...

Δεν πειράζει φίλε μου,την επόμενη φορά σου εύχομαι να είσαι πιο τυχερός... ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο Βαβρίνκα στους άνδρες κέρδισε απόλυτα δίκαια τον τίτλο, νικώντας και τον Νο2 και το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζόκοβιτς και Ναδάλ αντίστοιχα.

Αντίθετα η Λη στις γυναίκες πήρε τον τίτλο επειδή "κοιμήθηκε ο Θεός" και υπήρξε απίστευτα κωλόφαρδη!
Δεν έπαιξε ούτε με μία παίχτρια δεκαεξάδας μέχρι και τον τελικό!
Σαν να κερδίζει κάποιος το κύπελο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο χωρίς να έχει αντιμετωπίσει ούτε μία ομάδα της Σουπερλήγκ!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Gianevan,για τον Βαβρίνκα θα συμφωνήσω μαζί σου,δίκαια κατέκτησε το τουρνουά...(αφού πέταξε έξω και τον Νόλε,τον οποίο υποστηρίζω).

Αλλά για την Na Li,έχεις άδικο...Είναι παίκτρια πολύ υψηλού επιπέδου και πολύ δίκαια κατέκτησε και αυτή το τουρνουά...Γιατί,ο Τζόκοβιτς μέχρι να παίξει με τον Βαβρίνκα,με ποιούς έπαιξε?...Ήταν πολύ εύκολο το έργο του είπαν,μέχρι τον προημιτελικό.

Και αν πρόσεξες έγιναν απίστευτες νίκες,από παίκτριες που δεν τις περίμεναν στις γυναίκες...

Η Na Li απέκλεισε την Μπουσάρ,η οποία είχε επικρατήσει της Ιβάνοβιτς,που είχε νικήσει την Σερένα με την σειρά της.
Έπαιξε τελικό με την Cibulcova,η οποία είχε αποκλείσει με την σειρά της την Σαράποβα...Η Cibulcova επικράτησε και της Radwanska που είχε νικήσει την Azarenka...Δηλαδή για όλα αυτά η Li ευθύνεται?

Κάπου κάνεις λάθος...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι η Σαράποβα έστειλε και πολλούς άλλους στον κουβά,λογικά...είναι πολύ δύσκολο όπως λες και εσύ...

Δεν πειράζει φίλε μου,την επόμενη φορά σου εύχομαι να είσαι πιο τυχερός... ;)

σ' ευχαριστώ ρε συ, να 'σαι καλά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Gianevan,για τον Βαβρίνκα θα συμφωνήσω μαζί σου,δίκαια κατέκτησε το τουρνουά...(αφού πέταξε έξω και τον Νόλε,τον οποίο υποστηρίζω).

Αλλά για την Na Li,έχεις άδικο...Είναι παίκτρια πολύ υψηλού επιπέδου και πολύ δίκαια κατέκτησε και αυτή το τουρνουά...Γιατί,ο Τζόκοβιτς μέχρι να παίξει με τον Βαβρίνκα,με ποιούς έπαιξε?...Ήταν πολύ εύκολο το έργο του είπαν,μέχρι τον προημιτελικό.

Και αν πρόσεξες έγιναν απίστευτες νίκες,από παίκτριες που δεν τις περίμεναν στις γυναίκες...

Η Na Li απέκλεισε την Μπουσάρ,η οποία είχε επικρατήσει της Ιβάνοβιτς,που είχε νικήσει την Σερένα με την σειρά της.
Έπαιξε τελικό με την Cibulcova,η οποία είχε αποκλείσει με την σειρά της την Σαράποβα...Η Cibulcova επικράτησε και της Radwanska που είχε νικήσει την Azarenka...Δηλαδή για όλα αυτά η Li ευθύνεται?

Κάπου κάνεις λάθος...
τυπε ειναι δεξιος και δεν χωνευει τους κομμουνιστες γιαυτο τα λεει αυτα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν είπα πως ευθύνεται σε κάτι η Λη, απλά επεσήμανα πως υπήρξε πάρα πολύ τυχερή!
Και ούτε αμφισβήτησα πως είναι καλή παίχτρια, ήταν νο 4 και θα είναι 2 ίσως; Σίγουρα 3 τουλάχιστον. Κι άλλο γραν σλαμ έχει πάρει κλπ.

ΑΛΛΑ της ήρθαν όλα βολικά, αυτό δεν αμφισβητείται!
Μόνος σου το είπες πως όλες όσες νίκησε είχαν δώσει πολύ σύσκολους αγώνες για να αποκλείσουν κορυφαίες αντιπάλους, ενώ αυτής της έτυχαν μόνο εύκολες! Οπότε λογικά αυτή ήταν πιο ξεκούραστη και με την Μπουσάρ και με την Τσιμπούλκοβα που έτσι κι αλλιώς ήταν κατώτερές της "στα χαρτιά" τουλάχιστον.
Κι αν ή άλλη είναι νο 20+ (Τσιμπούλκοβα) ή 30+ (Μπουσάρ) σαν πόσα "θαύματα" να κάνει, κάποτε θα χάσει.

Η Τσιμπούλκοβα νίκησε Σαράποβα, Ρανβάνσκα, αλλά και Σουάρες και Χάλεπ, όλες παίχτριες 20άδας! Η Λη αντιθετως δεν είχε παίξει με ΚΑΜΙΑ παίχτρια 20άδας!! Η καλύτερη που νίκησε ήταν η Μακάροβα στο 22!
Δεν ειχε μαζέψει περισσότερη κούραση λοιπόν η Τσιμπούλκοβα σε μια τόσο εξαντλητική διοργάνωση; Οπότε δεν ήταν αυτό αβαντάζ για την Λη;

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Η Na li μετά την κατάκτηση του τουρνουά,είναι στο νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης,μόλις 11 βαθμούς πίσω από την Azarenka.Αυτό λέει πολλά.

Με την λογική αυτή,τότε οι άλλες παίκτριες βοήθησαν την Na li...
Ας μην έχανε από την Cibulcova η Σαράποβα,όπως επίσης και η Radwanska που είχε νικήσει την Azarenka όπως είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα.Έτσι κάποιες απ' αυτές θα έπαιζαν με την Li... ;)

Αβαντάζ για την Li,όπως το λες,όχι δεν είναι...Και μη ξεχνάς ότι η Li είναι 31 χρόνων...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, τέλος πάντων.

Τώρα αν είναι πίσω από την Αζαρένκα πως είναι Νο 2;
Η Γουίλιαμς δεν εξακολουθεί να είναι στο 1; 5.000 πόντους μπροστά ήταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom