Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
Οποτε ο καθενας εμβολιαζεται για τη παρτη του..
Και για τους άλλους....για να μην φάνε πολύ μεγάλο φορτίο οι γύρω του.Τι δεν καταλαβαίνεις;Ίδιο είναι να αρρωστήσεις ανεμβολιαστος και ίδιο ενώ έχεις προστασία από δύο η και τρεις δόσεις εμβολίου;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.149
Πόντοι
34.538
Και για τους άλλους....για να μην φάνε πολύ μεγάλο φορτίο οι γύρω του.Τι δεν καταλαβαίνεις;Ίδιο είναι να αρρωστήσεις ανεμβολιαστος και ίδιο ενώ έχεις προστασία από δύο η και τρεις δόσεις εμβολίου;
Δεν ειναι το ιδιο...για τη παρτη σου οπως συμφωνεις..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
Δεν ειναι το ιδιο...για τη παρτη σου οπως συμφωνεις..
Κάνεις πολλά πράγματα στην ζωή σου για τους άλλους;Αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω ένα,κάνε το εμβόλιο και μην το ψάχνεις τόσο "φιλοσοφικά"...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.149
Πόντοι
34.538
Κάνεις πολλά πράγματα στην ζωή σου για τους άλλους;Αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω ένα,κάνε το εμβόλιο και μην το ψάχνεις τόσο "φιλοσοφικά"...
Το εμβολιο το εκανα για τον εαυτο μου,οχι για τους αλλους..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
Το εμβολιο το εκανα για τον εαυτο μου,οχι για τους αλλους..
Μπράβο σου που το έκανες!
"Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα".Δεν χωράνε παιδιάστικο εγωισμός εδω...

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.245
Πόντοι
3.506
Ιδίως αν είναι τόσο ελαφρομυαλοι ώστε να μην προσέχουν....πάλι όμως ο εμβολιασμός είναι η ΜΟΝΗ μας αμυνα.Εκτος αν κάποιος ζει ζωή ερημίτη.
το εμβολιο ειναι η μονη λυση- μην το ψαχνεις και τοσο πολυ- αμαν ρε φιλε δεν μας αρεσει ολους το ¨ξανθο¨ θελουμε ψαχτηρι και αμφισβήτησή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
το εμβολιο ειναι η μονη λυση- μην το ψαχνεις και τοσο πολυ- αμαν ρε φιλε δεν μας αρεσει ολους το ¨ξανθο¨ θελουμε ψαχτηρι και αμφισβήτησή
Aμφισβητιες υπάρχουν πολλοί στις Μ.Ε.Θ.Θελεις να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.160
Πόντοι
3.656
Aμφισβητιες υπάρχουν πολλοί στις Μ.Ε.Θ.Θελεις να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς;
Ολοι οι αμφισβητιες ειναι επιστημονες στον κλαδο της ιατρικης και για αυτο γνωριζουν καλυτερα...αλλο αν η πουτανα η ζωη τους πεταξε σε ενα μηχανουργειο να αλλαζουν λαδια σε σαξο...αν ηθελαν αυτοι θα ειχαν φτασει μεχρι νομπελ!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
Ολοι οι αμφισβητιες ειναι επιστημονες στον κλαδο της ιατρικης και για αυτο γνωριζουν καλυτερα...αλλο αν η πουτανα η ζωη τους πεταξε σε ενα μηχανουργειο να αλλαζουν λαδια σε σαξο...αν ηθελαν αυτοι θα ειχαν φτασει μεχρι νομπελ!!!!
Άλλο αμφισβητίας άλλο ανεγκεφαλο ψεκι....

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.245
Πόντοι
3.506
Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφυλαξ...
βρε ανθρωπε τα εμβολια πηραν εγκριση ΜΟΝΟ για 2 δοσεις ουτε για 3 ουτε για 4 εαν ηταν για τοσες μαλλον δεν θα επερναν- ο ΠΟΥ νιπτει τας χειρας του περαν τις 2 - 3 και 4 δοση ειναι αχαρτογραφητα νερα τι δεν καταλαβαινεις? εγω εχω κανε φαιζερ μαιο πλεον θεωρουμε ανεβολιαστος να πα να γαμηθουν

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.821
Πόντοι
2.646
Ρε τύποι, πήγε να μπει με ιατρική εξαίρεση με το οκ της διοργάνωσης. Η Αυστραλία έχει θεωρητικά τα πιο σκληρά μέτρα από την αρχή της πανδημίας και δε μασάει γενικά σε τέτοιες πιπες. Σιγά μην έμπαινε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
βρε ανθρωπε τα εμβολια πηραν εγκριση ΜΟΝΟ για 2 δοσεις ουτε για 3 ουτε για 4 εαν ηταν για τοσες μαλλον δεν θα επερναν- ο ΠΟΥ νιπτει τας χειρας του περαν τις 2 - 3 και 4 δοση ειναι αχαρτογραφητα νερα τι δεν καταλαβαινεις? εγω εχω κανε φαιζερ μαιο πλεον θεωρουμε ανεβολιαστος να πα να γαμηθουν
Ο ιός κυκλοφορεί εκεί έξω και για να μην σε πιάσει με μόνο δύο δόσεις η πρέπει να είσαι απίστευτα κωλοφαρδος η να πέφτεις σε μικρό φορτίο στο περιβάλλον σου...τζογαρω με άλλα πράγματα ΟΧΙ με την υγεία μου...τι δεν καταλαβαίνεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύποι, πήγε να μπει με ιατρική εξαίρεση με το οκ της διοργάνωσης. Η Αυστραλία έχει θεωρητικά τα πιο σκληρά μέτρα από την αρχή της πανδημίας και δε μασάει γενικά σε τέτοιες πιπες. Σιγά μην έμπαινε.
Άντε τον μπούλο ο Τζόκοβιτς...ας κατέβει στον επόμενο αγώνα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.859
Πόντοι
3.186
Αφήστε τις πίπες για τα εμβόλια, άλλο είναι το θέμα..
Για τα εμβόλια συζητήστε αλλού [κ όταν βγει εμβόλιο (γτ αυτά τα τριμηνιτικα δεν είναι εμβόλια)]

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.127
Πόντοι
736
το χειροτερο για το μαλακα το Νολε ειναι οτι αν απελαθει τη Δευτερα θα ξαναπαει Αυστραλια σε 3 χρονια τουλαχιστον :priest::priest::priest:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
Αφήστε τις πίπες για τα εμβόλια, άλλο είναι το θέμα..
Για τα εμβόλια συζητήστε αλλού [κ όταν βγει εμβόλιο (γτ αυτά τα τριμηνιτικα δεν είναι εμβόλια)]
Τριμηνιτικο εφταμηνιτικο χάρη σε αυτό την γλυτώνουμε...αν περιμέναμε να μας φυλάξει ο κάθε πυροβολημένος....ΚΑΗΚΑΜΕ!

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.245
Πόντοι
3.506
Ο ιός κυκλοφορεί εκεί έξω και για να μην σε πιάσει με μόνο δύο δόσεις η πρέπει να είσαι απίστευτα κωλοφαρδος η να πέφτεις σε μικρό φορτίο στο περιβάλλον σου...τζογαρω με άλλα πράγματα ΟΧΙ με την υγεία μου...τι δεν καταλαβαίνεις;
με τσαντισες υπερβολικα εαν ψοφησω απο κοβιντ στην κηδεια μου δεν θα σε καλεσω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.691
Πόντοι
9.297
το χειροτερο για το μαλακα το Νολε ειναι οτι αν απελαθει τη Δευτερα θα ξαναπαει Αυστραλια σε 3 χρονια τουλαχιστον :priest::priest::priest:
Ας χάσει τις Αυστραλεζικες κούπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με τσαντισες υπερβολικα εαν ψοφησω απο κοβιντ στην κηδεια μου δεν θα σε καλεσω
Θα σε βάλουν στα κηδειοχαρτα του bou.και θα έρθω ινκόγκνιτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom